:P

Det känns hemskt med skola imorgon. Men jag vet att jag måste! Men jag känner mig så jävla opepp det här året, jag vill sluta skolan och börja jobba. Jag är fan less på allt det där, och så vill jag flytta härifrån också. Alla tycker dessutom att jag borde göra det, för här får man ju fan ingen lägenhet och inget jobb heller.. Dessutom skulle det kännas bra med ny skola och ny klass ändå :) Nu ska jag fundera och sova. Godnatt.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Söndag

Det blev en tidig kväll igår, vi somnade innan 11. Och så vaknade vi vid 9 imorse, så vi har verkligen fått sova ut inatt. Skönt det! Nu kanske man är lite piggare till skolan i veckan också. Jag har just suttit och kikat The hills på mtv och nu vet jag faktiskt inte alls vad jag ska göra. Kanske går ut och kollar när Simon håller på med bilen eller vad det nu var han skulle göra :) Så åker jag hem klockan 5 idag, känns lite surt men jag måste ju :/

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

:)

Jag har glömt att berätta om vad vi har gjort när vi var i Turkiet kom jag på tidigare idag. För det mesta var vi mest vid poolen och badade och solade, eller stranden. Nästan varje kväll gick vi ner på stan och kikade, för det var då det var svalast. Ungefär 32 grader, hoff! En dag åkte vi också in till själva Side, så vi fick åka dolmus och sen bakom nån traktor. Haha, skithäftigt var det iallafall och jättefina ställen åkte vi förbi! :) Sista kvällen var vi mest i baren och sa hejdå till alla våra vänner och så fixade jag mina naglar hos frisören där. Det vart fint men jag har fixat till dom lite nu själv också. Skriver mer sen när jag kommer på..

Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej

Gud så skönt det var att sova ut imorse! Igårkväll somnade jag efter 11, var helt slut. Kan bero på förkylningen, eller så är jag helt slut efter 2 skoldagar. ;) Har fördrivit hela dagen med att kolla Hogan knows best, fast jag hatar det programmet. Sen har vi ätit middag för ett tag sen, och nu har jag just fixat mig. Ska kika på the hills nu klockan fem och sen ska vi väl fara ut på stan när det är cruising och sånt :) Får se om det blir trevligt, hoppas det iallafall.

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag kunde fan inte tänka mig att det skulle vara såhär tomt utan dig, du har ju funnits där nästan hela vårat liv och sen när jag kommer hem får jag veta att du har dött. Visst, man blev irriterad på att du var så förvirrad ibland men samtidigt så var du ju gammal. Och en person sa till mig "Varför avlivar ni inte han, han kan ju knappt gå?". Vad hade du gjort om någon i din närhet blev stel och lite senil, hade du dödat dom då? Du som aldrig har haft ett djur kan inte förstå hur det är att bara avliva det. Men du verkar ju överhuvudtaget inte ha några känslor för djur heller, vad jag har märkt. Varför tror folk att ett djur är så mycket mindre värt än en människa? Djur är faktiskt så mycket bättre, dom finns alltid där och dom skulle aldrig ljuga eller svika en till skillnad från alla jävla idioter till människor som är falska jävlar. Det känns som att man alltid har fått försvara sig på frågan varför man inte avlivade han, men varför skulle vi egentligen göra det när han fortfarande var lycklig? Han ville gå ut, han ville fortfarande äta och han var lycklig. Det hade varit skillnad om han varken åt eller drack. Man ser på en hund om dom mår dåligt, och hans ögon lyste alltid av glädje även om han var förvirrad i huvudet. Det känns hemskt att jag aldrig ens fick säga hejdå åt dig, men samtidigt så vet jag att du har det så mycket bättre nu. Nu har du friska ben och så får du och Akka vara tillsammans igen.

Vila i frid hjärtat.

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Underbara fredag!

Fyfan vad skönt det känns, tydligen så har vi inte ind.val på fredagar utan på kvällstid varannan vecka eller nåt sånt. Det betyder att jag slutar 11.40 på fredagar! Jippie. Jag är då fortfarande überförkyld och kan knappt andas med näsan, inte blev det bättre av att jag måste åka i kupé med djur tillåtna idag när jag ska till Boden. Jag som redan är nog täppt i näsan, och när jag sist var tvungen att åka med en hund fick jag världens allergi. Konstigt faktiskt eftersom vi har hundar hemma och dom känner jag inte av. Jag sitter bara här och fördriver tiden nu, fryser och nyser om vartannat. Hade egentligen vart bättre att stanna hemma och vila hela helgen, men vad gör man inte för sin karl ;)?

Jag tror nog förresten alla vet vem jag skrev om i förra inlägget... Och det är då definitivt inte Simon iallafall.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

ööööööööööööööh

Ganska så kul att du har skrivit om mig i din blogg ändå. Du trodde inte jag skulle läsa va :) Fyfan, tänk så många misstag jag har gjort. Tänk att jag ens träffade den där jävla idioten till kille, tänk så jävla mycket man har fått lida för det.. Herregud. Att man ens gick på alla hans jävla lögner. Jag visste innerst inne att han ljög hela jävla tiden för mig, synd att jag inte bad han dra åt helvete tidigare än jag gjorde. Förjävligt att jag ens blev tillsammans med han, jag fattade inte alls vad jag gav mig in på. Jag visste ingenting om vad han hade gjort tidigare, han ljög ju hela tiden för mig. Men ändå så var det jag som fick lida för det han hade gjort då vi blev tillsammans. Jag har fortfarande ångest över det varenda dag...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

<3

Jaha, då är vi tillbaka igen...
Jag tycker det var nyss vi satt och letade resor och direkt fastnade för Side village, vi räknade ner dagarna och veckorna tills vi skulle åka. Och lika snabbt är vi tillbaka igen. Men en sak kan jag lova er, tillbaka till Turkiet det ska jag! Det är det underbaraste stället jag har varit på, alla människorna var så underbara och snälla och det var så himla fint där! Visst, alla var inte trevliga och det var fattigt på vissa ställen men på hotellet var alla så trevliga så vi kändes nästan som syskon när vi for hem därifrån. Det kändes hemskt att åka hem, jag hade hemlängtan men samtidigt ville jag verkligen inte åka. Jag saknar till och med den stekande värmen, tänk att vi satt och gnällde då och ville tillbaka till det svenska klimatet. Jag kan fan inte förstå det! Vi hade så himla kul varenda dag, även om vi "bara" legade och stekte vid poolen eller hoppade i vågorna. Och när vi gick på stan nästan varenda kväll, gick igenom alla väskaffärerna och Simon gnällde och sa "Det är ju ändå bara samma väskor i varje stånd". Då vi gick till baren första eller andra kvällen vi var i Turkiet då Sinan började flörta som fan med Sanna, haha jag börjar skratta varenda gång jag tänker på det! Det känns verkligen som att vi aldrig varit någon annanstans än där. Jag saknar den goda frukosten och när Muratti alltid sa "Hej kompis" till Simon, och Mustafa som körde bussen till stranden. Han var så söt! Han sa alltid "Stranden?" när vi kom gående. Och alltid när vi hoppade ut sa han "Varsogoood" på dålig svenska. :D Jag saknar Serdan, Oder och till och med Sinan och alla andra på hotellet. Hojja, det blev ett känslosamt inlägg det här, men som ni säkert förstår så saknar jag verkligen Turkiet. Jag funderar på att boka en resa dit till vintern också, komma bort från det svenska klimatet som vi saknade så mycket och koppla av en vecka eller två på den underbaraste platsen på jorden.

Det kommer en massa bilder sen troligast. Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Today is the day !!

Ååh, jag är så nervös alltså! Jag kan inte ens sova!
Idag far vi till Turkiet och jag är fortfarande som ett litet barn dagen före julafton, jag kan verkligen inte sova. Och magen värker av nervositet hela tiden. Och det värsta är, vad är jag nervös över egentligen? Jag vet inte om det är för att jag är flygrädd eller om det är för att jag ska till ett främmande land utan en mami och papi. Jag vet att jag är töntig, men jag är helt enkelt inte lika kavat som jag var när jag var yngre. Sorgligt men sant! Och jag behöver verkligen sova för jag ska kliva upp 05.40 på morgonen och jag är ju aldrig speciellt morgonpigg. Men känner jag mig själv så får jag väl ungefär sova 2 timmar inatt, MAX! Nånå, jag är säker på att vi får det jätteroligt (hoppas iallafall) med massa bad och sol och SHOPPING. Jag återkommer eventuellt när vi är där, det finns internet på hotellet, så mycket vet jag. Däremot vet jag inte om det kostar, för då är det inte värt att uppdatera bloggen ens. Men ni får ha det så jättebra så hörs vi om några dagar igen! ;)

PUSS!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hahaha

Vet inte om det är fler än jag som läser Nati's blogg, men jag kände också igen mig. Tror det här är min dubbelgångare också! ;D

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Måndag

Jag är så hungriiig! Jag har inte ätit på 100 år känns det som, iofs så åt jag ju faktiskt middag men jag är ju jämt hungrig så. Jag har iallafall äntligen fått tummen ur röven och gjort fotbad, det blev en jävla skillnad kan jag upplysa er om. Så nu är mina fossingar fit for fight i Turkiet, haha! Sen övningskörde jag till Coop och hem igen. Och jag måste faktiskt äta nånting nu innan min mage kurrar sönder.

Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

Jag är en kluven människa. Är arg rätt ofta, men när jag är snäll är jag verkligen snäll. Älskar att debattera, står för mina åsikter, viker inte med dom bara för att någon annan tycker annat, för jag är en individ. Jag är och vill inte vara som alla andra. Jag vill inte räta in mig i ett led, i en flock och bara vara dum i huvudet utan någon personlighet. Försök inte trampa på mig, för då förlorar jag respekten för dig.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

No one's gonna stop me now

Nu är man hemma igen, känns onödigt men va fan :) Sitter här med Mathilda nu och kikar. Jag har umgåtts med Sanna idag också, vi var faktiskt ute och cyklade. Haha! Sen for vi till kullen och köpte godis, men bara lite! :P Känns lite läskigt att vi åker om 3 dagar bara! Men nog ska det gå bra får vi väl hoppas..

Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

Om nån timme ska jag åka till gubben och pussa på hela han :) Jag har saknat ihjäl mig men jag orkar inte vara där när han jobbar hela tiden bara, haha. Så jag kanske ska börja packa ihop mina grejer lite. Och så ska jag vara lite social med mamma. <3


Svar till Pernilla: Vadå fuskigt? Förstod inte riktigt. Varför fuskigt? :p

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hej.

Måste bara skriva hur mycket jag älskar min pojkvän. Det finns ingen som har en sån underbar karl som jag :) Faktiskt!


Puss ♥

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

..

Jag sitter här och är jättetrött, förstår inte ens varför jag sitter kvar här när jag ändå håller på att somna. Ska åka till Boden imorgon och vara med Simon. Har inte varit med han på över en vecka nu, känns hemskt. Sen åker jag hem på söndag igen :( Vet inte varför egentligen men det är ju ändå inte så kul att vara där när han jobbar..

Godnatt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Baby come back to me

Idag är det bara en vecka kvar tills vi sitter på flyget till Turkiet. Sitter här och lyssnar på musik och ska snart nöta lite The sims, jag har absolut ingenting att göra nu när mamma är på jobbet. Igår umgicks jag med Sanna ett tag också, det är alltid trevligt fast vi gjorde inte så mycket. Som vanligt då :D Sen vart mamma och jag sugen på godis så jag övningskörde till kullen så köpte vi lite godis. Det var då ganska onödigt för vi har knappt ätit nåt. Vi for till Ann och jag fick en snygg vristlänk av henne, hon har gjort en till som jag ska få idag. Skitsöt var den! Sen for vi hem och jag och mamma kollade på Babas bilar. Det känns hemskt att säga det, men det är ganska skönt att bara vara vi två hemma för vi hittar på så mycket mysigt då. Ikväll ska vi tex. göra fotbad och så ska jag slinga hennes hår. Så ska vi titta film igen. Det är inte ofta vi hinner med sånt :) Och förresten, nu har jag packat klart allt jag ska ha med mig till turkiet och så har jag hämtat ut mina pengar nu som jag ska ha med mig. Känns skönt, nu slipper man stressa.

Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Oooh!

Inte alltför händelserik dag idag. Steg upp ganska tidigt, fikade och läste tidningen. Sen övningskörde jag med pappa upp till Kilen, till stan och sen till Gällivare. Då åkte vi till banken och växlade in mina pengar till lira. Sen gick vi på biblioteket och jag lånade några böcker och en film. Sen for vi på trä och bygg och då träffade jag Chrille, han sa att vi skulle ha med oss pepparsprej och akta oss för turkarna. Haha, typ alla har varnat oss för dem :) Får väl se om det stämmer. Jag och mamma ska vara ensamma hemma nu hela veckan för pappa, Simon och Mathilda sticker till stugan. Så det blir säkert en massa svullande skulle jag tro, tyvärr. Haha!

Nu ska jag fila och måla naglarna, inga nedbitna slusknaglar här inte :) Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Home sweet home !

Nu är jag hemma igen, eller jag har varit hemma i flera timmar men ändå. Det var ganska trevligt ihelgen, men det var jobbigt som fan att sitta i en bil i typ 8 timmar varenda dag. Gissa om jag har ont i röven? Vi kom fram igår men vi sov över i stugan och det var skönt att få sova i sin egen säng igen. Inte så skönt att behöva sova i en bäddsoffa. Hotellet vi bodde på när vi var på väg hem var superfint. Och väldigt skön relaxavdelning, vi fick nyckeln till den efter att dom stängt och så fick vi bada i jacuzzin och dom hade ångbastu och världens finaste dusch seriöst! :D Mycket skönt kan jag lova...

Nu har jag nyss ätit god pastasås så jag är helt mätt, har övningskört till Konsum, runt stan och sen tillbaka. Det gick mkt bra faktiskt. Skulle vara skönt att bara få det där jävla körkortet gjort nu.. Menmen. Om 9 dagar åker vi till Turkiet men jag ska åka ner till Simon tidigare, han har ju fått jobb nu så jag kommer i princip vara själv hela dagarna. Så jag ska köpa allt vi behöver och sånt, så jag ska börja tvätta och packa min resväska nu. Klantig som jag är så glömmer jag säkert någonting. Hoppas inte! Nånå, vi hörs.

Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hej

Jag är i Östersund just nu, på hotellet. Vi är på väg hem men vi ska sova här inatt :) Har jävla ont i arslet efter att vi åkt bil ända från Uppsala, men det var rätt trevligt där också. Ska uppdatera bättre när jag kommer hem, är lite skraj för alla polacker som är här nu ;D Puss hej

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

:D

Det gick väldigt snabbt att packa för mig imorse, så har jag tvättat mera kläder som jag ska ha med mig. Ska gå och duscha nu och sen bränna en skiva, sen ska vi nog fara. Dom andra är och  handlar och Sofia är hos frissan :)

Vi hörs om några dagar, puss.
(En extra stor puss till min gubbe!)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Konstigt..

Det känns konstigt att jag inte är med Simon nu, det är helt tomt utan han. Jag åkte hem därifrån idag, eftersom vi ska åka till stugan imorgon och på onsdag åker vi till Uppsala. Ville egentligen inte vara utan han, men sånt är livet :p Jag överlever förhoppningsvis, men det är klart att det känns konstigt eftersom vi har varit med varann ända sen sommarlovet började i princip. Inte en endaste dag utan varandra! Nånå, när jag kom hem åkte jag och Sofia och solade och vi brände arslet som vanligt. Haha, det är en jävla skillnad på det solariet jämfört med badhusets kassa som aldrig byter rör. Jag har världens beslutsångest om vad jag ska ha med mig till Uppsala, man måste ju tänka på att det kan vara dåligt väder. Men samtidigt så vill jag mest ta med mig somriga kläder, tunikor och pumpsen osv. Men jag måste ju tänka på att ta sköna skor att gå i också, tror inte jag vill gå och shoppa i Stockholm med klackar en hel dag. Eller vad tror ni? Höhö.
Jag måste även berätta om att Boppers var förjävla bra när vi såg dom på Lulekalaset. Jag tror det är den bästa konserten jag har varit på, förutom Iron Maiden och Raised fist då. Dom som missade att se dom gick verkligen miste om nåt ska jag säga! :) Nu har jag nog inte så mycket mer att tillägga. Men jag kommer inte att uppdatera bloggen förrän på måndag mest troligt. För då kommer vi hem.

Nu ska jag tvätta. Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag :)

Och jag sitter i Boden för tillfället, min karl är i garaget nu och håller på med amazonen tror jag :) Gissar att det kommer bli en ganska händelselös kväll idag för de flesta är nog i Luleå just nu. Men vi ska faktiskt dit imorgon och kolla på Boppers! Yey! Så imorgon tar Sanna 6.43 tåget hit så det blir att stiga upp väldigt väldigt tidigt. Men det gör absolut ingenting för jag har saknat Sanna jättemycket :D Jo förresten jag gjorde nåt personlighetstest på en sida och här nedanför är resultatet. Jag kan faktiskt hålla med om att vissa av sakerna stämmer in på mig :) Vad tycker ni andra?

SÅDAN ÄR DU:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut - även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.

(Jag använde fet stil där jag tyckte att det stämde in på mig.)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()