Min vovve. ♥



Här är Guccis dagens outfit. Skämt åsido, men vi köpte den åt henne idag. Det är bara för när hon är ute när det är lite varmare, typ plusgrader. För då fastnar all snö i håret på magen och då bildas det stora snöbollar under magen på henne. Ska visa en bild på hur det ser ut. Observera hur stor den snöbollen är som är till vänster. Huvva. :)

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag

Min dag har varit ganska händelserik idag för en gångs skull. Jag klev upp sent, vid 11.30. Först vaknade jag tjugo i nio, men jag tvingade verkligen mig själv att fortsätta sova bara för att jag har lov nu. Jag hann bara stiga upp, fixa håret och borsta tänderna och sen åkte vi till Gällivare. Handlade all julmat och det var inte lite kan jag lova, tur att det inte bara är våran familj som ska äta så :) Sen for vi runt på en massa affärer, jag blev då less efter ett tag. Så for vi till mosso och kollade på hennes hundvalp, gode söt han är lilla Alfons ;) Sen lagade jag och min bror mat och det slutade med att vi började slåss för att han skrek åt min vovve för att han tyckte att hon var ivägen. Hahahaha! Sen har jag jobbat ikväll också. Känns fint med lite mer pengar..
Resten av kvällen kommer jag säkert spendera här, jag ska försöka gå och sova någorlunda i tid ikväll. För vi åker till stugan imorgon, så jag kommer inte kunna blogga när jag är där. Jag vet inte riktigt när vi kommer hem, men jag kommer hem före nyår iallafall för jag och Simon firar ju våran tvåårsdag den 1 januari :)

Puss!

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Recept

Wokad biff med nudlar

20 minuter
4 portioner

250 gram biff (vi använde sjömansbiff)
1-2 msk mushroom soya
1 paket äggnudlar, 300 gram
sesamolja
1 burk wokgrönsaker
1 liten purjolök
1 vitlöksklyfta
5-6 msk rapsolja
salt
peppar
2 msk wok sauce

Strimla biffen. Blanda biff och soya och låt den vila medan övriga ingredienser förbereds. Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Spola dem i kallt vatten och droppa lite sesamolja över så att dom inte ska klibba ihop. Skölj wokgrönsakerna i kallt vatten och låt dom rinna av. Skölj och strimla purjolöken. Hacka vitlöksklyftan.

Hetta upp en wok eller stekpanna, tillsätt olja och vitlök. Lägg i biffen och woka tills det är knappt färdigt, 1-2 minuter. Ta upp biffen. Hetta upp pannan igen och tillsätt ytterligare lite olja, fräs grönsakerna 2 minuter, salta och peppra lätt. Tillsätt biff och woksauce under omrörning. Tillsätt nudlarna och fräs dem lätt. Klart! Servera med sweet chili sauce.

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Hej! Jag tänkte lägga ut receptet strax, på maten som vi lagade idag, för det var verkligen jättegott!
Annars har vi inte gjort så mycket idag, vi har tittat lite tv och jag ska väl bara sitta här resten av kvällen. Så roligt har jag ikväll! ;)

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ja...

Ja, nu har vi också fått jullov! Det kändes jätteskönt för jag behöver det verkligen och jag är nog inte ensam om det. Det var synd att halva klassen var borta bara :/ Men ni som var där, det var verkligen sorgligt att behöva säga hejdå till er. Det är ju inte så att vi inte kommer att träffas, för det vet jag att vi kommer. Det jag fasar över är att vi ska tappa kontakten, vilket vi troligast kommer göra.. Det är det jag inte vill. Hojja! :) Jag fick muddus choklad av Anna och Britt-Inger och av klassen fick jag en söt kaktus och chokladhjärtan, mumma! Och som de i klassen sa "Vi ville inte ge rosor som alla andra, vi ger en kaktus istället för den kan inte dö" ! Ni ska veta att jag kommer sakna er allihopa jättemycket, och det finns ingen klass som är som oss!

Jag känner mig lite hängig fortfarande men det får man väl leva med. Det blir säkert bättre snart :) Vi ska iallafall laga asiatisk mat idag, gott! Jag höll på att skriva att jag skulle se idol ikväll också, har glömt bort att det är slut redan. Haha, men jag hittar säkert på nåt annat. Ni får ha det så bra :)
Avslutar med det här...

Will these memories fade when I leave this town?
I keep, I keep thinking that it's not goodbye


As we go on
We remember
All the times we
Had together
And as our lives change
Come Whatever
We will still be
Friends Forever

Permalink Mitt liv Kommentarer (6) Trackbacks ()

Hallååå!

Idag är det julavslutning! Och jag sitter redan på skolan, har varit här sen klockan 8. Jag har gjort prov i Arbetssätt och lärande, det gick nog skapligt iallafall. Men vågar inte hoppas på för mycket ;) Vi har julavslutningen 9.40 så jag ska väl börja gå om typ tjugo minuter till Nordan.


xoxo

Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()

-

Gomorron eller vad man nu ska säga.

Jag for då inte till skolan imorse, det var ingen idé överhuvudtaget för jag hade ändå inte orkat göra någonting. Både jag och mamma är jättesjuka. Så den här dan går åt att läsa 5 kapitel (dvs. över 100 sidor) för att träna till ett prov som jag har imorgon. Min kära lärare kan aldrig säga vad det är man ska träna mer på. TACK!


ÅH VILKEN UNDERBAR DAG.....

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

..

Alltså, varför har jag gått till skolan när jag är sjuk? Det är fan inte det minsta bra, för jag har fanimig bara blivit mer sjuk. Jag har fått ännu ondare i halsen och en förjävlig hosta som gör ont. Känns som att jag hostar upp mina inälvor. Och sen gnäller ens lärare om när vi i klassen är hemma så mkt när vi är sjuka. Så skryter dom att dom minsann går till jobbet fast dom är krassliga, och att vi känner efter för mycket på morgonen. Men är det nå bättre att gå sjuk till jobbet och smitta ner alla andra?! Inte undra på att alltid någon är sjuk...
Nej, usch. Nu ska jag gå och vila så får jag se hur det är imorgon. Hoppas jag mår bättre för det här suger. Det slutar väl som varenda jävla jul, att man är sjuk.

Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hej!

Hur har eran dag varit?
Jag har då haft riktigt kul i skolan idag, vi åt pizza först och sen for vi och bowlade. Jag var jättedålig och Soffe vann hela tiden, men det var kul ändå :) Sen for jag hem och kollade på Glamour med mamma, och fan vad vi grinade.. Det var verkligen ett sorgligt avsnitt igår.
Jag glömde skriva att jag fick praktikplats på sporthallen i Malmberget efter jul också. Känns lite surt med praktik igen men det blir nog säkert bra :)

Puss!

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Och till sist..

Som ni säkert lagt märke till så har ju Audrina Patridge alltid haft jättesmala läppar, och speciellt hennes överläpp. Vad tror ni när ni ser de här bilderna? Är det en superbra läppglans hon använder eller har även hon sprutat in något i läpparna?

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

En bild på Lauren ska jag också bjuda på, från när hon gick i 9:an, om jag inte minns fel... Visst är hon söt? :)


Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

-



Det här är då ett så kallat "mug-shot" som togs på polisstationen efter att Stephanie Pratt åkte fast för att ha stulit saker för ca 10000 kr på ett varuhus i Honolulu, där hon jobbade. Orsaken till detta var att hon hade stora problem med droger och alkohol.
Det var det som blev vändpunkten för henne i alla fall, hon ringde sina föräldrar och sökte sedan hjälp för sina drogproblem.

Permalink Kändisar/Mode Kommentarer (0) Trackbacks ()

Självklart...

... Kom jag till skolan helt i onödan då min svenskalärare inte ens var här, fast hon sa att jag skulle komma på svenskan för att vi skulle prata om betygen när jag ska flytta osv. Så det kändes ju lite surt, men vad gör man? :)

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Good morning!

Eller ja, det är ju inte morgon längre men. Hursomhelst, vi fick en jättesovmorgon idag så jag ska börja åka till skolan alldeles strax. Jag känner mig fortfarande väldigt krasslig, om inte värre idag.. men jag orkar inte vara hemma för det är tråkigt och så vill jag ju självklart ta vara på de få dagar vi har kvar tillsammans :)

Nu ska jag snart gå till bussen, så vi hörs sen. Puss & kram!

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Halloj!

Jag har varit hemma från skolan idag, min hals känns som ett rivjärn och min röst är inte speciellt vacker. Hela familjen har mobbat mig hela dagen för att jag låter som en j*vla häxa.. Så det har inte hänt speciellt mycket idag faktiskt. Har kollat på Ensam hemma 1, min favoritfilm sen jag var liten! Sen ska vi kolla på Ett päron till farsa firar jul. Nu sitter dom andra och kollar på Boston tea party så jag väntar bara på att det ska sluta. Ska försöka slänga ihop ett kollage på lite kläder som finns på min önskelista nu.

xoxo

Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ny ögonfärg? :)

Jag måste bara tipsa om en hemsida för er: www.fargadelinser.se :) Jag har beställt färgade linser därifrån tidigare och jag är väldigt nöjd! Dessutom är det snabb leverans. Så om ni också vill ha en förändring ibland tycker jag verkligen att ni ska beställa därifrån.

Puss och kram!

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

...

Igårkväll hade vi tjejkväll, hela klassen. Vi åt tacos, sjöng singstar och massa annat :) Kan då säga att det var en jättelyckad kväll! Jag hade tappat festsuget totalt efter alla värdelösa "fester" jag har varit på det här året. Jag kan ju inte säga att det är många precis eftersom alla har varit värdelösa, men den här var verkligen nåt extra! ;> Jag har haft så grymt kul hela gårdagskvällen så det satte sina spår inatt kan jag lova.. Jag har inte sovit speciellt mycket imorse ;>

Så måste jag skriva att jag verkligen kommer sakna min underbara klass. Vi har haft världens jävla bråk men vafan, vi har ju alltid löst det? :) Och det är ju det vänner gör, man förlåter varandra. För varenda dag som går så är det närmare tills jag lämnar den här klassen. Och jag vet att jag kommer gråta som en idiot på julavslutningen. Jag vet att det låter som att jag ska lämna jorden eller nåt, jag vet att jag bara ska flytta en bit härifrån. Men det räcker för mig, jag är så rädd att vi ska tappa kontakten allihopa. För jag vill inte tappa kontakten med en del av mina bästa vänner. :/ Nånå, jag kommer sakna er jättemycket och jag hoppas ni känner detsamma. Älskar er allihopa!

Avslutar med att säga, tack för gårdagen tjejer. Ni är bäst! <3

Permalink Mitt liv Kommentarer (5) Trackbacks ()

Hej

Okej, nu har jag och Sanna sett filmen Barnhemmet som alla har sagt att man ska se. Den var inte speciellt läskig som alla sa, visst man hoppade till då och då och jag måste erkänna att jag höll för öronen då och då. Men riktigt, riktigt läskig tycker jag aldrig den blev. Men den var väldigt bra ändå :) För er som inte gillar blodiga skräckfilmer så är den en perfekt film. Den här filmen kan jag lätt se fler gånger :)

Har inte alls gjort mycket idag, haft en kort skoldag. Promenerade hem och det var förjävla kallt, -20 grader när jag kom hem, inte speciellt kul. Då legade jag i soffan i några timmar och tog det lugnt. Sen gjorde jag lite läxor och lagade mat. Kollade Laguna Beach och sen åkte jag till Sanna. Nu sitter jag här och snart är det dags att nanna :)

Puss!

Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hej.

Huvva, jag är lite orolig för min vovvsing. Hon har knappt ätit något idag och ligger nästan bara på bädden. Hoppas att det inte är något allvarligt! Vet inte vad jag skulle ta mig till om nåt hände henne..

Nu måste jag försöka plugga lite till Idrottsprovet, sen sova. Jag är så sjukt trött!
Vi hörs imorgon, puss och kram.

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Halloj!

Minst sagt skön dag jag har haft idag. Åkte till skolan med 9.13 bussen och hade en lektion. Så jag slutade 10.20 idag. Gjorde läxan i Arbetssätt och lärande, sen har jag bara slappat hela dagen :) Jag ska alldeles snart åka på fotokursen, sen blir det att plugga till Idrottsprovet som vi har imorgon. Men det är nog inga större problem, det är bara HLR och LABC. Sånt som man ändå har hållt på så mycket med i skolan..

Jag avrundar här. Tjo!

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Intressant...

Filmer du gråter till:
Ghost, Titanic, Den osynlige, Lejonkungen osv.
Låtar du gråter till:
Ingen vad jag kommer på ?
Beskriv dig själv med 4 ord:
Hm.. flummig, bra lyssnare, utåtriktad & glad.
Hur tror du dina vänner skulle beskriva dig med 4 ord:
lat, rolig, pervers humor och flummig.
Hur lång är du:
typ 160. HAHA
Tror du på aliens:
nae inte riktigt aliens.
Är du fåfäng:
näe, jag är seriöst den mest slitna bruden de flesta skådat, alltid mjukisbyxor och utan smink :s så jag är icke fåfäng.
Är du Bi/Homo/Hetro:
Hetro.
Umgås du helst med tjejer eller killar
jag har ju i princip bara tjejkompisar men killar är också roliga att umgås med :) 
Har du någon gång önskat att du var kille:
 nja. men däremot drömt att jag var en kille :p
Vad skulle du helst vilja göra från och med nu och 3 år framåt:
skaffa ett jobb efter skolan, få körkort osv :) annars är de väl skaffa barn :D haha. vill ha barn ganska tidigt
Bryr du dig om vad andra tycker om dig:
aa, tyvärr gör jag det. alldeles för mkt ! sitter jämt och tänker på vad folk tycker och tänker om mig. har väldigt dåligt självförtroende..
Säg minst 3 saker du hatar:
1. Människor som ljuger. Helst såna där riktiga jävla myttare som ljuger om att dom legat med en kändis osvosv.
2.  Djurplågeri. Det värsta som finns!
3. Alla idioter här i gällivare, alla ser fan likadana ut. Samma dunjackor, sveamössor och gråa mjukisbyxor.
Säg 3 saker som gör dig deprimerad:
Gamla minnen.
Elaka människor.
Vintern.
Säg 3 saker som gör dig lycklig:
Att jag har mina vänner, min pojkvän och självklart min familj.
Att komma hem och ens djur blir överlyckliga av att se en :')
När alla i min närhet är friska och mår bra.
Säg 3 saker som du aldrig skulle kunna göra:
Skada någon jag älskar med flit.
Ta min kompis pojkvän.
Plåga ett djur.
Säg 1 dum sak du gjorde när du var yngre:
Det var nog när jag var sur på mamma, så stoppade jag ett bananskal på golvet för att hon skulle halka på de. Sen låssades hon halka och göra illa sig, då började jag störtböla. Hahaha!
Säg en dum sak någon gjorde mot dig när du var yngre:
Nåå, vi var på min mormors kalas. så sa min kusin åt allihopa att jag var kär i min kusins pojkvän fast de var hon som var de. så skrattade alla åt mig och jag vågade inte ens säga att de inte var sant. så jag fick sitta och skämmas.. skitkul, not ?
Hur många har du älskat / gillat / varit kär i:
Älskat 2, gillat några stycken. varit kär i 3.
Vilken vän anförtror du ALLT:
alltså, det finns nog ingen jag säger riktigt ALLT till. men sanna och soffe säger jag det mesta till.
Har du någongång ändrat på dig själv för att behaga andra:
alltså, jag vet att jag ändå aldrig kommer behaga alla. men nog försökte man ju förut.
Har du någongång försökt ändra på andras sätt att bete sig?:
nja jag vet inte?
Hur ofta super du:
nästan aldrig.
Har det hänt att folk dömt dig innan du ens pratat med personen:
det gör alla hela tiden. alla tror att jag fortfarande är "den blonda bimbon". folk tror nog inte att jag är på ett visst sätt. känns som att alla tror att jag super hela tiden, skiter i skolan osv. fast det är helt tvärtom. de beror nog till stor del på klassen jag gick i förut. jag stod iallafall för att jag drack till skillnad från fjortisarna som censurerade ciderflaskorna på bilderna för att deras morsor snokade på deras pixbox och för att dom inte fick dricka.
Ångrar du mycket du gjort:
japp det gör jag, trots att det redan är gjort och inte går att ändra på.
Till sist.. tror du på ödet:
Ja! :)

Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hej!

Halloo!

Nu har jag kommit hem för ett tag sen. Jag har varit på bio med Pappa, Mathilda och Sanna. Vi såg på Patrik 1,5 och den var skitbra! Klart sevärd film! Annars har jag inte gjort så mycket idag, har bara varit i skolan. Känns så sjukt att vi bara har lite mer än 1 vecka kvar tillsammans. Jag kommer verkligen sakna min klass, känns helt sorgligt att lämna alla...
Nånå. I veckan har jag en jävla massa att göra, vi har två redovisningar den här veckan. En ska vara 30 minuter :/ Och så har vi idrottsprov. Huvva. Men det är bara att bita ihop. Snart är det ju lov.

Nu ska jag fika, puss!

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Ursäkta för den dåliga uppdateringen i helgen. Men som ni säkert vet så har jag varit med Simon den här helgen och då vill jag ju inte slösa bort tiden genom att sitta framför datorn, haha :) Nu sitter jag iallafall på jobbet, jag är snart klar. Därför jag sitter här och fördriver lite tid.
När jag kommer hem ska jag göra bort sista kapitlet i den kursen som jag missade i början. Ska bara boka in provet också, sen är det klart :)

Nej, nu ska jag göra lite nytta!
Puss & kram

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ojoj.

Som alla vet så är ju inte Heidi Montags mamma Darlene speciellt förtjust i Spencer. Nyligen berättade hon i Us Weekly om hur förkrossad hon är över att Heidi och Spencer har gift sig. Hon tror till och med att Spencer har drogat Heidi innan ceremonin. Hon säger även att Spencer "är väldigt manipulativ och har en otrolig makt över Heidi. Han har gjort så att Heidi har tappat all kontakt med sina vänner. Hon avslutar med att säga "Gud säger att man ska älska sin fiende, men jag trodde aldrig att det skulle gälla min svärson".

Hmm, hårda ord. Men jag kan faktiskt hålla med henne. I ett av fjärde säsongens avsnitt kan man ju faktiskt se hur Darlene och Spencer har en liten "diskussion". Så man kan nog förstå att hon inte är så förtjust i Spencer :) Fast, å andra sidan - vem är det förutom Heidi?

/E

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

Ja, som ni alla ser så gjorde jag en ny header nyss.

Som vanligt tänkte jag inte på att inte göra den så hög, så min blogg består jämt i stort sett bara av min headerbild. Nu orkar jag dock inte göra om den så ni får nöja er med den ett tag tills jag lessnar :) Nåja...


Vad tycker ni förresten jag ska skriva mer om? Jag behöver lite tips och inspiration.

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hej!

Hallå.

Jag har inte haft tid eller lust att sitta vid datorn tidigare. Jag känner att jag håller på att bli sjuk, är trött hela tiden och har skitont i halsen.. Huvva! Vi hade en kort skoldag idag, jag var hemma vid tvåtiden, skönt. Jag och Gucci låg och sov en kvart innan min bror väckte oss, men skönt var det :) Sen lagade jag mat och då råkade jag skära mig i fingret, det svider som fan! Inte nog med det har jag ännu ondare i min tå nu (jag har typ fått inflammation i den) efter att jag var med på gympan. Tänkte först inte vara med när jag knappt kan gå, så jag får väl skylla mig själv att jag ändå var med. Tur att jag ska till vårdcentralen imorrn iallafall så man får nå penicillin eller nåt mot det :/ Sen har jag sett Laguna Beach och Glamour som vanligt då :) Nu väntar jag på att pappa ska komma hem så jag kan fara på jobbet. Det känns verkligen som att jag inte orkar, dessutom är klockan mycket... Kommer ju vara natt innan jag kommer hem. Menmen, nu ska jag göra nåt vettigt. Skulle behöva städa mitt rum, men vi ser ju om jag orkar. Hihi!

Puss & kram

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hallå.

Nu sitter jag i skolan, har Kommunikation atm men jag känner mig för trött för att jobba. Men vi har en 30 minuters redovisning i Kommunikation nästa vecka så jag kanske borde snabba på lite? Nånå, nu ska jag fortsätta. Tjing.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

-

BLOGGUTMANING!

1. Hur länge har du bloggat?
Jag har väl bloggat i ett år ungefär.

2. Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut, en månad innan du själv började blogga?
Det kommer jag inte ihåg, för jag tror inte att jag hade en särskild bild av bloggare då. Men idag år 2008 så är bloggar en del av samhället. Känns lite konstigt. Men det är kul att bloggarna har blivit så populära!

3. Vilken var den första blogg du förälskade dig i?
Det var nog Skinheadxbarbiedoll eller Elinas blogg.

4. Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem?
De var lite luddiga, fast så är de väl fortfarande, haha ;)

5. Hur många bloggar återvänder du till regelbundet, som läsare?
Ja.. Jag vet faktiskt inte. Men nog är det några stycken.

6. Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar och politiska bloggar)?
De jag läser är väl mest dagboksbloggar/modebloggar/kändisbloggar.

7. Nämn en bloggar som verkar vara väldigt olik dig, vars blogg du tycker om.
Skinheadxbarbiedoll, men jag läser den inte längre.

8. Nämn en bloggare som verkar väldigt lika dig, vars blogg du tycker om.
Den är ju svår! Jag tror inte att det finns någon som är väldigt lik mig, iallafall bland de bloggarna som jag tycker om. Eller det kanske finns? Men jag har svårt att jämföra mig med andra människor och personligheter.

9. Vad tycker dina närmaste om att du bloggar?
Det är väl ingen big deal, gissar jag. Alla mina vänner bloggar ju.

10. Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
Jag vet inte? En del gör nog inte det. Det kan nog bero på att jag faktiskt är en annan person än den där mjukisbyxbruden som de ser i skolan.

11. Har du hittat en fungerade gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
Självklart har jag en gräns, man vill inte hänga ut folk hur som helst som man märker att vissa faktiskt gör. Man måste ha respekt för sin familj och sina vänner.

12. Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför.
Jag skulle aldrig blogga om nånting om min familj, om vi har bråkat eller nåt. Man sjunker så jävla lågt när man gör en sån sak. Det är bara en av hundra grejer jag inte skulle blogga om.

13. I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?
Ingen aning.

14. Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg?
Nja.. inte riktigt. Man kanske kan lära sig att personen gillar det och det och sånt. Men jag tror att de flesta bygger upp en bild/personlighet av en bloggare och föreställer sig att de är så som man själv tror.

15. Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen? I sådana fall: Var de som du trodde att de skulle vara, eller blev du förvånad?
Nej.

16. Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?
Jag vet faktiskt inte.

17. Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarerna eller i andra bloggar? Och i sådana fall: Hur har du hanterat detta?
Ja. Nån gång. Jag vet faktiskt inte, tänker att jag hur som helst är bättre än den.

18. Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar?
Det har jag säkert. Men man måste ju hur som helst stå för det man skriver.

19. Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?
Det finns väl inte så mycket nackdelar. Men jag har aldrig i hela mitt liv träffat på eller sett så mycket skit som jag gör på blogg.se.

20. Tror du att du fortfarande bloggar om två år? I sådana fall: Tror du att ditt bloggande har förändrats då?
Jag är inte säker på ifall jag fortfarande bloggar om två år. I nuläget, så ser jag inga hinder för att fortsätta blogga i två år till. Men man vet ju aldrig vad som händer. Men ifall jag bloggar då så tror jag inte att mitt bloggande har förändrats.

21. Tror du att bloggarna har (eller kommer att ha) någon inverkan på vår kultur, eller är de en grupp människor som mest påverkar varandra?
Jag har ingen aning.

22. Avslutningsvis 1: Kan du sammanfatta kort vad ditt bloggskrivande har betytt för dig?
Det är roligt och ibland måste man ju skriva av sig.

23. Avslutningsvis 2: Kan du sammanfatta kort vad bloggläsande har betytt för dig?
Det betyder väl inte så mycket för min del.. roligt att läsa bloggar och att få veta saker (och få tips, idéer etc) och läsa om andras åsikter gällande interssanta grejer.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hoff.

Jag vet, jag är en jävla tönt som skriver sånt här i bloggen. Men jag var så jävla förbannad så var tvungen att få ur mig det på ett eller annat sätt, tyvärr.. Forget it.
Jag har haft en lång dag i skolan, varit stressad och allt har känts allmänt tungt. Skönt att vara hemma, ska mysa ner mig framför tv'n 21.00 och se på Hundcoachen. Sen blir det nog att gå och sova tidigt ikväll för jag har huvudvärk som aldrig förr.

Puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Åhh!

Jag är så jävla förbannad så jag skakar alltså!

Min dag har varit så jävla bra idag, tills jag fick ett telefonsamtal som gjorde mig jävligt förbannad. En av mina vänner som jag inte umgåtts med på fritiden på flera år ringde idag och frågade mig om jag hade hennes filmkamera. Jag sa nej eftersom jag inte hade nåt med den att göra, men då fick jag reda på att DU hade nekat till att du hade den men sagt att jag har den. Jag blev jävligt förbannad när jag fick veta att du sagt det, för jag vet ju att det är du som har den! Ni har ju till och med haft med den utomlands, haha. Och inte konstigt att du sa det heller, för du är ju så jävla oärlig som man bara kan bli. Du sålde ju mina jeans när jag lånade ut dom till dig, hahahah! Du säger ju alltid att du är så jävla ärlig och står för allt du gör, men det är väldigt konstigt att du inte kan stå för att du har hennes filmkamera. Uppenbarligen är ju det för att du inte har tänkt ge tillbaka den till henne. Äh, jag orkar fan inte bry mig för du slutar aldrig att förvåna mig längre!

TACK OCH HEJ!
hoppas att jag får en massa skit för de här nu :D

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()