-

Förresten vad tycker ni om alla dessa färgglada klockorna? Jag älskar dom iallafall! Den här skitsnygga lila klockan kommer från Tritoni. Den skulle jag vilja lägga beslag på. ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

:)

Jag är hemma på snabbvisit igen, ska åka tillbaka till stugan igen snart. Men klockan är ju sjukt mycket redan så jag vet inte när vi ska komma oss iväg. På torsdag ska vi till Piteå och sen skjutsar mamma och pappa oss till Boden. :) Så jag vet inte när jag kommer uppdatera nästa gång. Men vi får höras. Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Friiiday !

Idag är det fredag. Har hunnit göra en massa idag, för jag var ju tvungen att stiga upp halv 9 imorse för att ringa till vårdcentralen. Så vi har varit på stan idag och hämtat ut mitt pass, varit på apoteket och hämtat ut nya p-piller och varit på banken osv. Och nu är jag trött men jag ska inte gå och sova, utan jag hade faktiskt tänkt gå ut och sola lite om det fortfarande är soligt ute vill säga.. Ikväll ska vi till stugan iallafall och så blir det väl att gå på marknaden i Ökx imorgon också :) Inte för att man köper nåt nångång, men det är ganska kul ändå. Haha.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mjo.

Hojja vad jobbigt det är när ungdomsmottagningen har sommarstängt, jag måste ha nya p-piller. Har fått ringa till vårdcentralen och nu måste jag ringa till nån barnmorska imorgon mellan 8-9.. Och idag ska jag iallafall och övningsköra :) Har legat och solat på balkongen tidigare, jätte skönt var det. Ska på stan med mamma om en liten stund också tror jag. Hade varit skönt att fara och bada eller nåt men ingen är ju hemma just nu. Lite synd är det. Nu ska jag fortsätta sola så kanske jag blir lite brun nångång.

Puss :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tristess.

Sanna har gått hem för en stund sen, vi vart karrasugna idag så vi promenerade till Kullen och köpte godis. Vi är lika nyttiga som alltid kan vi alltså konstatera, haha. Nu har jag inte ett dugg att göra för Simon är nånstans och jag ides inte kolla den där Anaconda filmen eftersom den tydligen var helt kass. Ska nog bada bastu om ett tag, kändes lockande :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Halå.

Just nu sitter jag och lyssnar på Boppers, har ingenting att göra. Funderar på att gå ut och sola ett tag men då kommer väl dom där jävla molnen förstås? Har vaknat helt sent idag, kvart i tolv. Har inte sovit så länge en endaste dag, så nu kommer jag säkert vara vaken halva natten. Igårkväll såg jag Hajen 3, haha man fick då skratta iallafall. Har nog aldrig sett en film som är sämre gjord än den :) Och jag tyckte den var svinäcklig när jag var liten, hahaha! Nu ska jag fara och handla med mammi och sen ska jag lägga mig på balkongen. Vi hörs.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Huhu.

Fan vad jag är dålig. Kom just på att jag faktiskt har en blogg. Har inte uppdaterat på sisådär 2 veckor nu, fast sanningen är den att jag knappt har tid. Jag är med Simon hela tiden och då är man ju inte så värst sugen på att sitta vid en dator 24/7. Och så har jag varit i Mårdsel nu i en vecka :) Planerna är iallafall såhär nu att jag kommer att åka till Uppsala mellan den 6-9 augusti, på Uppsala Reggae festival tror jag den hette. (Gillar egentligen inte reggae men jag offrar mig för mammas skull ;D) Och jag kommer fara till stockholm också på en liten shoppingrunda, självklart! ;) Och den 20 augusti drar jag, Simon och Sanna iväg till Turkiet i en vecka! Jag längtar!
Jag kommer garanterat inte heller ha någonting att göra den här veckan iallafall, för Sanna jobbar och min gubbe ska jobba den här veckan med pappsi. Någon får gärna höra av sig :)


Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()