Hallå!

Jag har varit väldigt väldigt dålig på att uppdatera på sista tiden, shame on me! Jag har iallafall haft en ganska lugn helg trots allt, i fredags har jag och SImon och Henka varit på kirunafestivalen. Det var rätt ok men det hade verkligen kunnat vara roligare. Igår var vi hos Sofia och drack lite, sen for vi till Gällivare och det var ganska värdelöst. Tog 01.00 bussen hem och fick gå från stan. Kallt var det, huhu. Nu hade jag tänkt gå och vara lite social med min gubbe, och imorgon väntar jobbet. Sista veckan nu :) Skööönt!

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

: )

Imorgon är det exakt ett år sen, och fan vad kul det var! Njöt av varenda sekund och dom var så jävla bra.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Wiie

Idag är jag på bra humör för en gångs skull :) Och vet ni varför? Jo för att idag är det torsdag och imorgon är det fredag. Ska bli så skönt med helg och sen har jag bara 5 dagar kvar att jobba, och det ska bli såååå skönt! Imorgon ska vi till Kiruna så jag ska boka nå tågbiljetter om ett tag också. Hoppas de blir lika kul imorgon som det var förra året, haha. :)
Nu ska jag spela the sims :) Vi hörs, puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

:)

Det blir kanske kirunafestivalen ihelg, vi får se :) Förra året var det så jävla kul när jag och Sofia såg Raised fist och hängde på Yellow house, hahaha! :D :D

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hallå

Jag har aldrig tid att uppdatera längre. Jag är på jobbet hela dagarna bara känns det som, sen när jag väl kommer hem är jag så utmattad att jag inte orkar göra annat än ligga i soffan och slötitta på TV typ. Jag längtar verkligen tills jag har jobbat klart! Har ännu den här veckan + nästa vecka kvar.. suck. Känns väldigt deprimerande kan jag lova.

Den här dagen har gått väldigt segt, var hungrig och trött på förmiddagen och eftermiddagen brukar ju gå fort men den gjorde inte det idag tyvärr. Nånå, ska inte klaga egentligen. Min pappi är ju snäll som låter mig jobba där och jag tjänar ju ändå ganska bra med pengar :) Så nu kanske jag och Simon kan fara utomlands en vecka utan att få pengaångest, haha. Ska kolla upp om jag hittar nå bra ställen snart, om jag inte glömmer bort det.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

..

Mitt förra inlägg blev lite kladdigt men jag var så förbannad. Haha.

Utseende:
Vad tycker du är snyggt på en kille ?
Ja dom ska va manliga, jag hatar killar som är på gymmet 24/7 och har bögiga kläder till exempel.

Och vad är not hot på en kille ? Som jag skrev tidigare, typ bögiga kläder och allmänt bögiga. Så får dom inte vara muskliga eller ha stora rövar.

Vad är snyggt på en tjej ? Haha, vet inte. Om dom är smala och vackra i ansiktet, haha. Typ Kenza-utseende.

Och vad är mindre hot ? Well, som mig. Typ fläskig och sånt. Och tjejer med skägg är förbannat äckliga.

Blå eller Bruna ögon ? Blå helt klart !

Blondin eller brunett: Blont är det finaste. Men killar spelar ingen roll. Men blonda tjejer är vackrast.
Solbränna ? Det är fint. Men man behöver inte vara negerbrun men lite naturlig solbränna är snyggast :)
Vad tycker du är viktigast att ta hand om på kroppen ? Sånt jag är dålig på, dvs. träna så man håller sig i form typ och inte supa som ett svin varenda helg. Ta hand om kroppen allmänt. Sen bör man ju helst inte strunta i att tvätta ansiktet.
Hur ska ett par snygga ögonbryn se ut ? Beyoncés ögonbryn är fina, haha! Men naturliga men ändå plockade. Inte streck.

Musik:
Vilka favoritlåtar hade du som liten ?
Haha, jag kommer fan inte ihåg.
Och vilka är dina favoriter nu ? Drängarna - Sanningen. Sånt man lyssna på förut gillar man igen :)
Vilka artsister har du lyssnat på längst ? Haha, jag gillade Sex Pistols när jag var liten och Ebba grön men inte längre Och Eddie Meduza gillade/gillar jag.
Vilken musik vill du höra när du festar ? Jag vet inte.
Har du samma musiksmak som dina föräldrar ? Haha, ja. Som pappa men inte som mamma.
Har du samma musiksmak som din pojk/flickvän ? Ja definitivt.
Vilken låt lyssnar du på just nu ? Ziggy Marley feat. Donna summer - Crayons

Mobilt:
Vad har du för ringsignal på mobilen ?
Jacko - Guacamole, haha!
Vad står det i ditt senaste sms ? "Batterihaveri. Ringer i morron. Puss o kram"
Vad står det i ditt senaste skickade sms ? "De blev 120 jävla spänn! :O Jag ringer dig sen. Älskar dig <3"
Vem ringde dig senast ? Gubben :)
Vad pratade ni om ? Allt möjligt.
Vem ringde du senast ? Gubben
Vem ringde ditt senaste missade samtal ? Pappa.

Random:
Vad är din favoritöl ?
Jag gillar inte öl längre. Men isåfall Miller eller Heineken, haha.
Vem av dina syskon är du mest lik ? Haha, vet inte.
Vilken fisk är godast ? Lax, abborre, röding. Ja listan kan göras lång :)
Hur ofta diskar du ? Nån gång i veckan. När jag tycker att det behövs.
Läser du nån dagstidning ? Ja varje morgon innan skolan/jobbet.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

FYFAN

Satan vad jag är förbannad! Sen dom här jävla SJ har tagit över tågen så har det seriöst gått åt helvete. Idag skulle jag åka från Murjek till Gällivare och vad fan fick jag betala? 120 jävla spänn för att jag inte hade köpt en biljett innan. Men seriöst hur ska man kunna köpa en biljettjävel från kiosken i Murjek om den stänger 45 minuter innan tåget kommer! Så skryter dom om att dom har fixat så nya snygga vagnar. Men vem fan bryr sig, man åker ju inte tåg för att det är lyxigt utan för att man ska frakta arslet för fan! Och när jag åkte med veolia kostade det 110 spänn från Gällivare till Boden. Ja vart fan är världen påväg?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

.

Jag har kommit hem från jobbet för ett tag sen :) Så nu sitter jag här och väntar på mat och jag är verkligen trött i kroppen idag. Har som egentligen ingenting att skriva så jag avslutar här, haha!

hejs.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

Ja justja, glömde säga att vi var bjudna på studentmiddag idag så jag och gubben for till stugan med 9.10 bussen och sen for vi med resten av familjen vid 2 tiden. & det var väldigt smarrig mat kan jag ju säga :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag.

Det känns verkligen inte som att vi har fått sommarlov, eller egentligen har ju jag inte det heller. För imorgon klockan 7 på morgonen ska jag befinna mig på PA hydraulservice och där ska jag vara de närmsta 3 veckorna. Nånå, det går säkert bra. Andra året i rad som jag är där nu så.
Helgen har iaf varit mkt bra :) Det var kul på cruisingen men lite pinsamt när det var så mycket folk som glodde å fotade när man körde förbi, haha. Jag är så folkskygg :D Och igårkväll var vi på nunnis, det var väl ganska okey. Bandet som spelade var väl sisådär och det regnade så vi for hem. Sen kom vi tillbaka när det slutat och då var det lite trevligare.

Nu ska jag gå och nanna tror jag :) Puss!

Måste slänga upp en bild på pappas gamla mustang. :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Yey!

Jag blev ju tipsad om att köpa Torrschampo av mina kusiner som använder det dagligen då det sliter så mycket på håret att tvätta det ofta. Och för mig som har lockigt hår är det ju superbra, jag slipper platta håret varje gång jag duschat. (Nu är det inte så att jag gör det, jag är lite för lat.) Och jag måste ju tvätta håret varje/varannan dag, och nu slipper jag det för det funkade verkligen jättebra på mig! Jag köpte mitt på Åhlens och det hette Kisby torrschampo och kostade 95:- och det var helt klart värt det! Självklart kan man ju inte sluta duscha för det men om man har bråttom på morgonen eller vill skona sitt hår så funkar det skitbra :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

-

"People say that I think too much  but I´m as happy as I can be, hanging by my amarula tree"

 :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

Ja kvällen igår blev ju verkligen inte som man hade tänkt sig. Idag har jag ont i ryggen nå jääävulskt mycket iallafall och min hals har inte blivit så mycket bättre. + att jag nyss råkade bita mig i kinden så det blöder som fan och det smakar äckelpäckel i min mun. haha, livet kan inte bli bättre :) Idag kommer Simon hit och jag har längtat efter han som ett tok hela veckan. Nu ska jag gå upp och vila ett tag, jag är trött.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Halå.

Har blivit jätte förkyld nu, vaknade imorse och hade jätteont i halsen och min näsa var som en jävla kran. Försökte somna om men det gick inte, så jag klev upp och märkte att Cindy hade rivit ner en blomkruka (hundjävel!) och rivit ut blomjord i hela köket, så det var bara att dammsuga och vaska golvet, jättekul. Inte! Masade mig upp på stan med Sanna och Linda och solade, sen skulle dom träna på Kupan men inte jag så jag följde bara med. Dom verkade vara väldigt motiverade att träna idag så dom tränade typ i 10 min ;D Sen for jag hem och kollade på One three hill med Sanna, höll på att somna för jag är helt hängig och trött. Sen for jag hem och nu väntar jag på lite mat och ska kolla The hills sen och vila.

Hejs!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

.....

När ska jag leva mitt liv för mig? Göra dom saker jag tror på? När ska jag våga vara mig själv och fånga dom drömmar jag vill nå? Så när kommer jag leva mitt liv för mig? Jag måste ta en chans i mitt liv. Måste ta det där tåget innan det går förbi. Men jag förblir passiv, står kvar där jag är fast jag sagt till mig själv; jag gör det jag svär. Jag vet att det är tragiskt att inte leva så som man lär. Så säg att du förstår mig, säg att du känner dig lika liten som jag. Jag måste börja tro på mig själv. Det är inte för sent för nånting, så när kommer jag leva mitt liv för mig? När ska jag våga vara mig själv så kanske jag lever mitt liv för mig?

Så är det.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

:)

Ja, nu kan jag äntligen blogga igen! Har ju varit i stugan sen i onsdagskväll. På onsdagen gick jag då äntligen den där övningskörskursen på 3 timmar. Jag är då liiite försenad men äh, jag får ju ändå inte körkortet tidigare. I torsdags var vi i Luleå, köpte bara en klänning. Jättefin var den! Kanske lägger ut nån bild om jag kommer ihåg. Sen har jag varit sådär "stugsliten" resten av helgen och det är så skönt. Vi har fiskat och jag har faktiskt fått några småfirrar, haha! Har glömt bort att det är så roligt att meta. :) Och fint väder har det varit alla dagar, man har i princip stekts ihjäl. Igår när vi bastade badade faktiskt Simon också, men inte jag. Haha, det var så jävla kallt! Imorgon ska förresten hela klassen cykla till Sandviken och fjanta oss som vanligt, men om det regnar eller är det minsta dåligt väder så skippar jag då det.
Nu ska jag göra nåt vettigare, Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

Nu har jag gjort bort typ alla mina läxor, känns ganska bra men jag är så less! Har mitt sista prov nästa vecka dessutom. Seriöst, det är fan bara BF som fortfarande har lektioner. Exakt alla andra har fått sommarlov redan, men vad har man annars förväntat sig? Vi ska ju alltid göra alla våra timmar osv osv. Bullshit! Ska bli skönt med sommarlov, nu har man hela sommaren på sig att reda ut sitt liv. Jag skulle verkligen behöva ta en rejäl funderare på vilka som egentligen är mina vänner, både i min vänskapskrets och i min klass. Ska verkligen vila upp mig i sommar, det behöver jag. Tro mig!
Jag funderar på om jag ska åka upp till mbgt och sola men det känns tråkigt, orkar inte fara själv. Nånå vi får väl se.. Nu ska jag gå och göra nåt vettigare :) Puss!


Förresten, så har jag och min älskling varit tillsammans i 1 år och 5 månader i söndags ;-*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

Jag fick godkänt i matte, skönt. Nu har vi inga lektioner heller, förutom BF. Suck. Men sovmorgon och slutar tidigt varenda dag nu ;) Ska ha redovisning senare idag med Jenny också, det går nog säkert bra.
Uppdaterar lite bättre sen.

Tjing.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helgen är slut.

Ja helgen är redan slut, och imorgon är det skola igen. Känns deppigt att inte ha sommarlov men vi har ju bara några dagar kvar, jag gissar att vi får hålla ut. Och vi lär ju inte få sluta matten tidigare heller, självklart. Imorgon får jag veta hur det blir med matten för min del, hoppas verkligen att jag får godkänt trots att jag inte klarade de där jävla skit nationella. Ska väl försöka göra en liten sammanfattning över helgen :)

I fredags kom jag till Simon, fick sitta och vänta på han i 20 minuter dock. Huhu. Sen när vi kom hem grillade vi god mat och satt ute och åt. Sen kollade vi mest tv och myste. Igår var det så himla fint väder så vi var ute och promenerade, gick och åt på rönnbäcks fast vi egentligen skulle grilla egna hamburgare. (Vi var på väg och köpa kol när vi bestämde oss för att äta där istället, kan ha varit mitt fel. Haha!) Sen var vi ute och promenerade och satt mest ute och stekte på gården, haha. Sen var vi lite smått deprimerade för vi hade ingen att åka med till cruisingen. Vi var just påväg till stan och köpa karra när Joni och Johanna kom och frågade om vi skulle åka med dom. Det var ganska kul i Lule, det var mycket bilar och som vanligt mycket poliser. Haha. Lyckad kväll ändå faktiskt. Idag har vi bara slappat hela dagen, har varit lite seg och haft huvudvärk när det är så jävla varmt och kvavt ute.
Har tyvärr inte fotat nåt ihelg så det slutar här.

Tjingeling.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()