-

Nu jävlar är jag irriterad. Seriöst, jag fick IG på nationella. Det var ju jätte oväntat eftersom det är matte och det är fan mitt sämsta ämne. Men ändå, nu säger min lärare att jag kanske kommer få IG i matte men vadå? Jag har fan räknat ut den där jävla boken som vi skulle göra, jag har fått maxpoäng på flera av proven då och vårat mål var ju att göra klart boken på ett år. Inte att få jävla MVG+++++++++ på nationella? Så jag har alltså suttit där, och hållt på att stressa ihjäl mig för att jag var tvungen att räkna ut boken. Och nu verkar inte ens det ha spelat nån roll?! Ja seriöst får jag IG nu då kommer jag fanimig ta livet av mig. Är så jävla skolless nu!!

Och jag är less på alla jävla svin dessutom. Fan vissa blir aldrig nöjd. Men jag tänker aldrig låta -PIIIP- göra dig en tjänst längre. Nu får du fan fixa dina jävla grejer själv så dra åt helvete tack och hej. Ska nog stanna hemma ihelg förresten.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

-

Hallå!
Det har för en gångs skull varit en riktigt händelserik dag. Jag började med att vara i skolan, det var faktiskt ganska slappt idag. Vi gjorde engelskaprov och nu har vi inte engelska längre. Skönt! Sen kom jag hem och pratade med gubben i telefon, åt plättar och sen färgade jag håret. Det blev som vanligt inte som jag tänkt mig, men jag får skylla mig själv när jag håller på och experimentera. Sen hoppade jag i duschen och när jag var klar kom min kusin Sara, gissa om jag blev förvånad! Jag har inte träffat henne på flera månader för hon bor ju inte här, så jag vart helt chockad. Så hon har varit här i några timmar och vi har babblat massa skit :) Det var trevligt! Imorgon har jag sovmorgon till 10.20 och det ska bli skönt. Slutar 14.10 också så vi har ju inte så lång dag. Imorgon får vi dessutom veta hur det gick på nationella. Hoppas verkligen att det gick bra! Och imorgon efter skolan far jag till gubben och vi ska som vanligt ha en jättemysig helg. Ni lär ju inte höra nåt mer från mig den här helgen, men ni får ha det så bra så hörs vi igen på söndag ;)

Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

Nu känns det faktiskt bättre, jag har ett hemskt jävla humör säger jag bara. Ena stunden är jag skitsur och vill döda alla, i nästa sekund är jag helt glad? Imorgon har vi löptest i skolan, känner mig inte speciellt sugen på det. Men vad har man för val :)


Sängen snarre. Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

När jag tänker efter...

.. Så har jag faktiskt ingen lust att blogga just nu. Fan vad jag hatar när folk lovar saker och sen inte håller dom, det är fan det värsta jag vet! Så nu skiter jag i det, känn dig ignorerad resten av dagen. Idiot.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

-

Ja, idag är det onsdag igen. Imorse gjorde vi nationella del 2, det kändes som att det gick rätt okej ändå. (Nu bara för att jag sa det kommer jag säkert få IG.) Och sen skulle vi ha håltimme för de som inte hade rester, och jag hade ju inga rester men resten av klassen gick dit typ så jag, Ulrika och Sofia fick skolk. Det var ju ganska snällt när vi skulle ha håltimme ? Men vem fan bryr sig, är ändå så förbannat less på allt som har med skolan och dedär skitet att göra. Sen hade vi BF i en halvtimme, kändes ju värt att fara till skolan men alla var väl så förbannade på oss för att vi "skolkade" så det var väl lika att fara dit. Sen orkade jag inte gå på matten heller för vi skulle ha fått komp för att vi hade matte istället för sovmorgon men Magnus sabbade det as usual ;) Och jag är ju ändå klar så jag har inget att göra där.
När jag kom hem tog jag en powernap och sen väckte mamma mig och jag fick lite mat i magen, gottigt! Nyss har jag kollat The hills och jag ska ut och promenera snart med papi och Simon. Ska försöka få mamma att färga mitt hår också, men vi får se hur det blir med den saken..

Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

..

Fast nog var hon söt ändå <3
image35
Tänk när jag hade kommit med min fjortis 244 förbi MD's, HAHA!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Yey

Hojja va trött jag är. Ska faktiskt bli skönt att få gå och lägga sig om ett tag. Nationella idag gick skitdåligt tyckte jag iallafall, fast jag svarade på det mesta och gjorde MVG uppgiften i Del 1. Men vi får se, jag är skitkass på matte så det gick säkert dåligt ändå. Imorgon är det andra delen, och det kommer ju fan bli ännu värre! Hojja, hur ska man orka? ;P Har kollat desperate housewifes för ett tag sen, lika bra som alltid. Haha! Så har jag gjort min läxa för ett tag sen också, nu har jag bara en uppgift kvar och den sparar jag till imorgon för den är nog snabbt avklarad. Ska försöka tvinga min karl att fara till Luleå på fredag tror jag ;) Hihi. Nä nu ska jag göra nåt vettigt, kram!

Är lite sur nu också för att det sket sig med bilen vi skulle köpa åt mig, men vem vill ha en söndertrimmad rosthög ? :s haha.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag. Är. Korkad.

Varför tänker jag inte på att gå och lägga mig i tid när vi har matte nationella imorgon? Jag är så korkad.



Nu sängen iallafall, godnatt. Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jao

Gud vad jag har varit seg på att uppdatera hela helgen och förra veckan, men jag har varken haft tid eller ork. Har så mycket att göra efter skolan nu när jag gör den missade kursen, skönt att göra bort den men samtidigt så tar det så mycket tid så allt annat blir lidande. (Syftar nu inte på bloggandet, utan jag har aldrig tid att umgås eller nåt.)
För tillfället sitter jag och väntar på att Sanna kan komma hem så jag kan åka förbi där en sväng, var länge sen :) Min söta pappa fyller år idag så vi har ätit tårta och så for vi och köpte en snygg tröja åt han också, hihi! Imorgon har vi nationella i matte och jag hoppas verkligen att det går bra, vi ska skriva en timme imorgon och på onsdag ska vi skriva i två timmar. Våran mattelärare är stupid så han säger att vi måste ha våra mattelektioner även efter nationella proven bara för att vi ska göra alla våra timmar. Jag, Sofia och Jenny är dessutom klar med matteboken och alla såna där skit träningshäften så vad har vi haft där och göra? :P Nånå, vi får väl se. Tänker hursomhelst inte gå dit isåfall, och jag skippar nog våran avslutning för det är ju ändå alltid bara skit. Orkar inte se dom där  estetarjävlarna som vanligt. Haha, positiv jag är då!

Nu ska jag upp och vara social med resten av familjen. Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nå jo.

Jag orkar inte uppdatera ordentligt nu. Är iallafall med Simon och ska nu kolla tradera åt mamma och mejla nå skriftliga uppgifter till min lärare. Tänk, inte ens på helgerna får man vara ifred från skolan?!

Tjingeling pling :b

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag?

Det känns absolut inte som onsdag idag, hela veckan har gått sviiinsakta men ändå har det känts som torsdag hela veckan? Jag har håltimme nu för tillfället, har ju ingen data längre så jag sitter här nästan ensam i klassrummet och väntar på att få börja matten, usch. Och vi slutar inte förrän 14.55 idag, det känns ju jätte lockande också..
Har blivit lite dålig på att blogga på sista tiden, det beror på att jag har typ 500 läxor att göra nu de sista veckorna eftersom jag missade en kurs. Usch! Imorgon kommer iallafall Simon hit och det ska ju bli kul.

Jag längtar till sommarlovet så jag håller på att bli tokig :)
Tjing

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jadå

3 namn jag går under: Emma, Emma och Emma
3 saker som skrämmer mig: Att det aldrig blir sommar, att jag ska vara fet resten av livet, att nån jag känner ska dö.
3 saker jag har på mig: Jacka, byxor och tröja.
3 sanningar: Jag är så jävla less på skolan, jag vill ha sommarlov, jag är kär.
3 saker jag verkligen vill ha: Pengar, nya kläder och säkert nå mer.
3 personer jag utmanar: Elina, Sanna och Sofia.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

AAAHHH

Jag är så nervös!! Om 10 minuter ska vi ha våran 15 minuters redovisning, jag mår så illa så det känns som att jag ska spy i princip nu. Och jag tror inte att jag har fått ihop så mycket fakta så att det tar 15 minuter. Ska bli skönt när det här är över, just nu vill jag skjuta skallen av mig :)


Heeeejdå

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

Jaja, nu är det söndag igen. Jag har ingen lust att uppdatera nu. Blir nog en bättre uppdatering imorgon efter skolan om jag nu överlever efter våran 15 minuters muntliga redovisning. Fy fan för BF programmet säger jag bara :(


Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag idag

Och jag har antingen ögoninflammation eller så är det min pollenallergi som gör sig påmind som varje år. Vaknade tidigt imorse och kunde inte öppna ögonen, gissa om jag hade panik? Ögonen var helt igenklistrade och nu kliar det och rinner från ögonen. Har ju varit snorig redan innan i nån vecka nu och trodde att det var en vanlig förkylning i början men icke. Fan vad lätt det skulle vara att inte vara allergisk. Nånå, vad jag har nu gjort hela dagen? Jag har legat och vilat framför tv'n, sen var jag jätteduktig och har skurat golvet och diskat. Inte ofta jag gör sånt kan jag erkänna :) Nu hade jag tänkt kolla ifall det är nåt bra på tv förutom tv-shop. Haha.

Ha en bra dag så hörs vi! Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Halå :)

Äntligen har man tid att blogga lite :) Har haft fullt upp hela dagen med skolan ända till typ 4, sen äta och stressa så man skulle hinna se The hills, haha. Jag fick ju somsagt mina pumps idag, och gud vad nöjd jag blev! Nu har jag iallafall skor att ha på skolavslutningen och i sommar! Om det nu har tänkt bli nån riktig sommar här nångång, det verkar inte som det än så länge iallafall..

Imorgon ska jag åka till Boden direkt efter skolan så jag måste packa allt ikväll, jobbigt jobbigt! Vet aldrig vad jag ska ha med mig och jag lyckas alltid ta med mig för mycket kläder så jag får bära tungt och sen inte ens använder hälften, suck. Skönt att komma bort från Gve över helgen iallafall :) Och nu är jag nöjd och glad för jag fick sommarjobba hos pappa för andra sommaren i rad. Visst, det är ganska tråkigt men jag får göra det bästa av situationen. Jag får ju bra lön så :) Nu ska jag kila iväg och handla med mamsen och papsen och så ska jag väl börja tvätta lite kläder och så vidare.

Skulle ju slänga upp en bild på skorna också! Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag

Nu sitter jag på engelskan och ska göra en filmanalys på Romeo och Julia, den var kass så jag vet inte hur jag ska lyckas med den.. Och mina pumps kom idag förresten, visar en bild på dom sen :)

Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Onsdag

Och idag är jag dock inte på alltför bra humör, pappa ringde just och sa att jag hade fått brev från kommun. Vart helt glad och bad han öppna och se vad jag hade fått för sommarjobb. Och jag hade fan inte fått nåt! Jävla fittor, jag sökte 10 olika jobb och jag fick inte ett enda!? Hur fan? Fast jag har mest troligt fixat annat jobb redan med ganska så mkt mer betalt.. tur de iaf.

Uppdaterar sen!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hihi

FÖR 5 ÅR SEDAN:
Då var jag 12 år, gick på malmstaskolan och var väl fortfarande bästis med Cissi och bråkade med Sanna varenda dag. Haha!


FÖR 3 ÅR SEDAN:
Jag var 14 år, gick på Gunillaskolan. Kände mig som världens minsta och hade bytt tillbaka umgänget.

FÖR 1 ÅR SEDAN:
Jag gick i 9an, var en überblond bimbo. (Förstår fortfarande inte hur jag ville vara sådär blond och kunde sminka mig sådär mycket, haha!) Jessi och Sanna var mina bästa vänner. Tyvärr inte så längre :/

FÖR 3 MÅNADER SEN:
I februari körde jag nog mest skoter och kämpade på i skolan med alla ämnen och livet lekte nog.

IGÅR:
Fick jag vakna brevid världens finaste <3 Åka till skolan och annars inte göra någonting.

IMORGON:
Ska jag till skolan, träna efter skolan som varje onsdag och sen ska jag hem och ta det lugnt.

OM ETT ÅR:
Är jag och Simon förhoppningsvis fortfarande tillsammans. Jag kanske har en egen lägenhet och får väl hoppas att jag har körkort och livet leker säkert!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Uppdatering

Hej! :)
Är det bara jag som har haft en jättebra dag? Idag känner jag mig på så himla bra humör! Jag har varit i skolan som vanligt, sen gjorde jag då som sagt hästkunskapsprovet. Lagade god pastasallad till middag som faktiskt var uppskattad av alla i familjen fast jag verkligen inte är bra på att laga mat ;) Pappa hade ju köpt gångstavar till mig idag så nu har jag och Sanna promenerat fram och tillbaka till kullen. Det kändes kan jag lova, är ju så van att bara promenera vanligt och det är då helt annat med stavar! Imorgon har jag min sista datalektion och bildlektion, så vi ska bli bjudna på fika av bildläraren. Hon är snäll! :D Gjorde ju slingor i håret igår också, men det blev absolut inte fint. Jag har jätte ljust hår i hårbottnen pga. min fula utväxt och resten av slingorna är typ orangea. Inte alls fint! Och jag vill ju ha lite ljusare hår nu till sommaren så vi ska göra fler slingor och hoppas det blir bättre då.

Nu ska jag vänta på Desperate Housewifes, ha en bra dag!
Kram! /Emma

Och här en bild på min hemska hårfärg. (Ändrade lite med kontrasten så det skulle synas bättre, kass mobilkamera)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag

Har haft en slapp dag idag :P Fick veta omdömena i alla ämnena och jag har inga rester, skönt som fan! Inga IG varningar heller. Sen for jag till stallet för vi skulle ha prov, hade tränat som ett psyk till ett ganska lätt prov där vi skulle kryssa i rätt eller fel. HAHA. Slutade typ efter 5 minuter så nu ska jag laga pastasallad, gott!


Hejs.

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

MÅNDAG

Nu är det måndag igen, tyvärr :/ Jag har inte alls uppdaterat nånting ihelg men jag har inte haft tid. Har varit med Simon hela helgen, haft hand om kyrkkaffet till projektresan osv osv. Uppdatering senare :)


Tjing

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Torsdag

Hejhej!
Har kommit hem för ett litet tag sen, har varit på gunillaskolan och kollat på modevisning. Det var ganska okey faktiskt :) Nu hade jag tänkt göra mig lite kvällsfika och sen kolla tv ett tag. Har sovmorgon imorgon från datan så det ska bli skönt att få lite längre nattsömn för en gångs skull.

Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

Hallåå :p
Nu sitter jag i skolan och ska snart börja träna till nationella proven, vi har fått ett fetjävla häfte som vi måste göra. Har egentligen svenska nu men vi har inte nåt att göra på nån lektion så vi får jobba med rester och jag är ju klar med matten så perfekt att jobba med nationella då :)
Blir inge träna eller nåt idag när jag har blivit så sjuk sen igår, höll seriöst på å dö kändes det som. Inte bra att träna när man fortfarande är sjuk ;s men jag och ulrika ska på modevisning ikväll istället och det blir nog kul!

uppdaterar bättre sen :)
Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wiiie

Jag fick skorna, yeeees! Så nu är jag nöjd. Dom kommer att bli fina att använda i sommar :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hoho

Matteprovet gick nog ganska bra idag kändes det som. Hoppas hoppas! Jag och Sanna var ju som sagt och tränade efter skolan, och gud vad jobbigt det var! När jag kom hem var jag helt slut så jag knappt orkade stå upp, men ändå var jag så duktig och hjälpte pappa att laga kycklingwok ;) Haha.

Jag har förresten hittat ett par jättefina pumps på tradera som jag ska bjuda på. Så hoppas bara att ingen hinner bjuda över mig, för då blir jag galen.

Fina va?
image32

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ååh.

Vi började datan 12.45 och som alla vet så får man ju gå när man har väntat en kvart på läraren. Ni tror inte våran lärare kom 1 minut innan vi fick gå ? Åhh. Men vi ska få sluta tidigare iallafall som tur är :)
Ska och träna efter skolan iallafall och idag ska jag göra mitt sista matteprov, FAN VAD SKÖNT!


Hejs =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tjoho!

Nu är det snart dags att gå och sova, men först hade jag tänkt uppdatera lite om vad jag haft för mig under dagen :)

Skola, och det var lika segt och tråkigt som vanligt. Men man måste ju! Är skolless nu, längtar efter sommarlovet. Men som sagt, det är bara att hålla ut. Jag har egentligen inte gjort någonting idag, har suttit framför tv'n nu på kvällen och myst och kollat Desperate housewifes. Höjdpunkten på tisdagar ;) Och jag har varit helt rastlös hela dagen, har inte haft något att göra och jag har haft sån träningsvärk och allt har typ varit dåligt. Haha :) Vill att det ska bli fredag nu, för då ska jag åka till Boden. Och jag hoppas då verkligen att de är mkt mkt bättre väder då för jag och Simon vill grilla ju ! :D
Nej nu ska jag gå och sova, måste orka upp till bilden imorgon.

Kram! /Em

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Huhu

Jag har börjat spela the sims 2 igen, haha kan inte sluta nu :) Men det är ju sååå roligt.
Skulle vara kul att veta vilka som läser min blogg också, kommentera så får jag se vilka :)


Vill ha mer läsare också ;> 
KRAM!

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

Justja

Hallo!
Glömde skriva igår att vi fick reda på vad vi fick för ind. val till 2an. Och jag fick foto! Och skönt ändå att det är på kvällstid för då får man ju lite kortare skola iallafall. De flesta säger att det är jättetråkigt med foto, men vi får väl se :) Jag gillar ju att fota så jag hoppas det blir kul. Är ju ändå ett tag kvar tills dess så..
Jag är jätteförkyld också, kan knappt andas på natten och hostar som en idiot. Har inte sovit mycket de senaste nätterna. Men jag måste orka upp till skolan, speciellt idag då vi skulle göra nåt speciellt. Och halva klassen är sjuk idag :/ Är förbannad nöjd nu, för jag är typ klar med matten. Och vi har ju bara matte i 1an så. SKÖNT!

Det här blev ett ointressant inlägg. Uppdaterar sen :)
KRAM!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Remember when..

Hallo!

Har inte varit en alltför händelserik dag idag. Har varit i skolan as usual, det var faktiskt inte så jobbigt fast jag har haft hemskt ont i nacken och ryggen hela dan. Jag och Sanna har även gjort slingor i Ullis hår, det blev bra trots att jag tycker att jag är sämst på att färga :) Sen har jag och Sanna varit och cyklat en ganska bra bit, vi var då slut när vi kom hem. Jag funderar på att dejta kudden om en stund, är jättetrött.

Dessa tröjor gillade jag skarpt! Synd bara att man måste spara pengar..

image31

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lalala

Idag är jag på hemskt dåligt humör. Dels för att det är måndag.
Nånå ska färga håret på Ulli senare idag iallafall :) Vill också göra nya slingor.

Jobba nu! Hejs!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag

Nu är "lovet" slut. Valborg var faktiskt rätt okey trots att det blev lite struligt för oss tack vare 93:or, SUCK. Umgicks med några vänner så det kunde inte bli mer än trevligt. Jag och Simon var dock hemma innan 12 redan, jag har blivit som en gamling. Är trött redan vid 22 tiden. Annat var det på den gamla goda tiden, haha!

I fredags blev det en tripp till Luleå över dagen med Sofia, Simon, Johanna och Andreas. Fick med mig en jättesnygg marinblå tröja från Gina tricot, en BH från Lindex som passar till tubtoppar och andra toppar då man inte vill att banden ska synas (funkade jättebra och var jätteskön!), ansiktsskrubb, bodybutter och även ett halsband och en ring som jag har letat efter så länge! Så jag är jättenöjd, ett plus i kanten till mig är jag faktiskt inte har slösat mycket pengar alls. Sen for vi förbi Boden en snabbis och sen hem igen.

Igår var det så himla skönt väder så jag och Simon cyklade till Gällivare med Lina och Fredrik och köpte glass. Idag har det dock regnat hela dagen så jag hade bara lust att ligga och mysa framför tv'n hela dagen. Tror ni jag fick det? :) Nej, för min gubbe var tvungen att åka hem för ett tag sen. Så nu måste jag vara själv ända till fredag. Fast jag har ju hållt ut tidigare så det går nog nu med, haha.
Nu ska jag duscha och basta, skönt.

Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()