-

Nej, nu är det dags för mig att lägga mig och sova. Jag känner mig helt mördbultad :)
Ni får sova så gott, puss och kram!

Avslutar med att säga att jag älskar min vovvsing så det gör ont, hihi. ♥

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Nu är jag hemma igen. Var inte speciellt kul att sitta på tåget, det fanns knappt några platser så jag var tvungen att sitta brevid en dregglande jävel, usch.. Och så var det massa fjortisar som satt och skrek hela tiden på tåget, nåt jävla handbollslag eller nåt. En av dom hade fått en armbåge i skallen under en match så dom höll på att dalta med henne hela resan, haha. Kände hur det började koka i mig mer och mer när dom aldrig var tysta :D

Nåja, nu är jag ju iallafall hemma. Tänkte mejla lite uppgifter till min lärare och så ska jag duscha. Imorgon börjar jag lite senare än vanligt så jag får sova ut litegrann iallafall :)

Puss och kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Jag och Simon har kommit hem för ett tag sen, vi har varit på skyltsöndagen.
Jag har köpt min julklapp till Sanna, mamma och pappa nu. Så har bara två julklappar kvar att köpa, känns skönt! Det var jättemysigt men det var äckligt väder så jag var nog Bodens mest slitna brud idag, sminket rann och jag såg allmänt äcklig ut. Haha! Gick med mjukisbyxor och uggs, det var jättesnyggt.. NOT.
Vi åt iallafall på dagoberts innan vi gick hem, jag åt tacos och Simon åt bakad potatis med kyckling. Jag har lite beslutsångest om jag ska jobba ikväll när jag kommer hem, jag skulle ju vilja ha lite extra pengar men samtidigt så måste jag göra läxor. Hm, svårt det där...

Ni får ha det så bra, vi hörs när jag kommer hem!
Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tjoho!

Gomorron!

Jag har just vaknat, känner mig helt mör i kroppen. Hade behövt sova nån timme till men jag tvingade mig upp så man inte vänder på dygnet. Vi kom inte hem förräns vid 2 tiden inatt. Men kul var det igår :) Och tro det eller ej, men jag vågade faktiskt se lite av Saw, men den var grymt äcklig. Vidare bra tyckte ingen att den var heller.. Jo förresten fjert, det var saw 5. Och jag tycker inte heller att den är läskig, utan bara äcklig :D

Idag ska jag åka hem ensam, för första gången på jag vet inte hur länge. Ojoj, hur ska det här gå? ;) Skämt åsido. Men tråkigt kommer det bli att inte ha en mysig karl att kura brevid på nätterna. Jag ska försöka tvinga ut Simon på skyltsöndagen, men i det här vädret är det väl egentligen ingen som vill gå  utanför dörren. Det snöar ju jättemycket, huvva!

Vi hörs!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Hej!

Just nu sitter jag här hos Lina och Fredrik med Simon, dom sitter och tittar på nyaste saw filmen men som alla vet så är jag ju en riktig fegis så jag sitter här istället :) Hihi. Har just kollat runt efter en laptop för jag måste ha en till när vi flyttar..
Nånå, nu ska jag göra nåt vettigt. Puss och kram.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hejhej!

Vilken slapp dag det har varit idag, tråkig för jag har i princip bara suttit framför tv'n :) Vi har fått hyllan nu så medans Simon fixade med den lagade jag middag, kassler och potatis. Det var gott! Sen kikade jag på The hills medans gubben var i garaget och han är fortfarande där, suck ;) Och jag ska fortsätta med det nu. Får se vad som händer ikväll, blir nog nån film eller så.

Puss och kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Äntligen har Svenska folket visar upp lite intelligens och röstat ut Johan Palm, det var då verkligen på tiden måste jag säga :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hej!

Hej, jag skriver en liten snabbis innan idol börjar igen!

Vi har då varit på Bodenbo idag, sen har vi hjälpt Simons mamma att flytta. Hon kommer att bo nära oss, kul :) Sen lagade vi middag och sen gick vi och vilade ett tag. For på statoil och sen tittade vi på idol och tryckte i oss massa gott. Ibland får man faktiskt unna sig, men jag måste erkänna att man får lite ångest när man svullar :D Haha...

Nu ska jag springa till tv'n.
Puss och kram

Förresten, vem tycker ni ska åka ur Idol ikväll?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Gomorron!

Jag har vaknat för lite mer än en timme sen, så jag har blåst på ganska länge imorse. Inte svårt att förstå  med tanke på hur jäkla trött jag var igårkväll. Jag har iallafall hunnit sminka mig så jag ska gå och platta håret också när jag orkar lyfta röven från stolen, haha. Vi ska iallafall gå till Bodenbo när Simon är klar med bilen. Så ska vi skriva på papprerna till lägenheten.

Jag kör en bättre uppdatering sen, okidoki?
Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Sitter i skolan och har BF, har vaknat för ett litet tag sen. Jag och Sofia tog en liten powernap på sofforna :) Såvitt jag vet så sover hon ännu.. haha.

Förresten!
Har ni hört att Heidi Montag och Spencer Pratt, som är med i The hills har gift sig nu? Pinsamt tycker jag, dom måste nog vara LA's mest paparazzikåta par! Dom hade gift sig i Mexico, och stackars Heidi kunde inte sluta gråta när dom sa sina bröllopslöften...

/E

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Jag skippade fotokursen idag för jag har verkligen jättemycket läxor just nu, vi slutade sent idag och jag stressade hem för att laga mat och sen springa till bussen men som sagt, jag orkade inte. Jag har renskrivit några av praktikuppgifterna så jag ska fortsätta imorgon. Jag fick förresten MVG på min muntliga praktikredovisning som jag hade idag, så jag blev väldigt nöjd! Trodde jag verkligen inte för det kändes som att det gick dåligt, men men.

Nu ska jag iallfall gå och fortsätta hjälpa mamma, vi bakar lussekatter. Mums!
Puss och kram.

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Hej!

Nu sitter jag i skolan, jag slutar snart. Jag är så sjukt hungrig, känns som att jag ska spy. Usch :P Sen har jag jävla skit fotokursen sen ikväll också. Så jag kommer väl just hinna hem och käka och sen måste jag fara igen.. Hojja.

Tjing.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Nu har jag varit på möte på min nya skola. Den ser fin ut faktiskt och syon var jättesnäll :) Sen ringde min nya mentor och hon var också trevlig. Nu ska jag och Simon äta lite och sen ska vi åka med tåget som går klockan fem.
Ikväll är det Kärlekstema i Idol. Vi får se hur det går, men jag hoppas att Anna eller Johan åker ut. Kevin och Robin B ska iallafall vara kvar!
Förresten, grejerna jag fick var schampoo, tvål och balsam eller hudlotion eller vad det nu var. En as snygg mössa (not), en jävla massa presentkort och en brosch typ. haha! :D

Vi hörs! Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hej!

Nu är praktiken äntligen slut, och du Anonym som undrade vart jag var så har jag varit på Nordpoolen i Boden. Haha, jag fick massa grejer av dom också nu när jag slutade. Nånå struntsamma. Imorgon ska jag åka till Lule så jag måste kolla busstider och sånt nu, sen åker vi till mig imorgon också. Skönt faktiskt å komma hem ändå :) Så får jag ju se på min nya bil som pappa har hämtat igår.

Vi hörs, puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Hej!

Först börjar jag med att svara till Elina: Det är en Volvo 244 -86. Bra första bil om man frågar mig iallafall :)

Nu är det snart dags att gå och sova igen. Har ni haft en bra dag? Min har varit helt okej faktiskt, det har inte hänt något speciellt idag. Jag har lite ont i huvudet så jag tror det blir att gå och sova snart. Jag är väldigt sugen på godis också :D Nu ska jag mysa med Simon. Vi hörs, puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hej!

Nu är det bara två dagar kvar av praktiken! Ungefär ;)

På fredag ska jag till Luleå för jag ska på möte med min nya mentor och syon. Sen ska jag nog fara till stugan om det inte blir nästa helg, vi ska hämta min nya bil då också :) Jag har inte sagt det tror jag men jag har faktiskt köpt en bil nu, äntligen! Haha. Nej, nu ska jag gå. Jag uppdaterar sen! Puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

-

Vem är anonym som skrev en kommentar? :D NYYYFIKEN

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Hej!

Lugn dag idag, nu är det bara 3 dagar kvar av praktiken.. Skönt var ordet! Har just ätit så nu är jag fan proppmätt. Imorgon börjar jag 06.30, jobbigt som fan! Jag vet inte hur jag ska orka upp i morgon... Men det löser sig, I guess. Jag har varit ute och promenerat idag, men det var så sjukt jävla kallt så jag vart helt stel till slut, och jag fryser fortfarande sen dess.
Uppdaterar sen :)

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Hej!

Sitter här och är allmänt irriterad på allt. Åååh! Jag blir fan tokig. Jag orkar inte gå in mer på det nu men skitsamma. Vi ska äta palt idag så då borde jag ju vara glad :)?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Just nu sitter jag på jobbet, pappa väckte mig först halv 10 och sa att vi skulle åka och jobba. Jag somnade om till halv 11, men jag känner mig fortfarande lika mördbultad när jag knappt fått sova något inatt. Jag vet inte vad som har hänt men mina dygn är helt skeva. Inte bra när jag ska upp till praktiken imorgon..

Jag åker till Boden ikväll med tåget som går 19.47. Så jag har ju några timmar kvar här hemma, så jag tror jag ska julpynta mitt rum. Haha, jag kan fan inte hålla mig längre :D Mina grannar kommer tro att jag är ett psykfall, inte för att jag tror att dom nånsin trott något annat om mig. Hahahaha!

Nä nu ska jag gå och jobba vidare. Tjäna lite penki ;)
Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Hej!

Nu är det snart dags att gå och sova, fast jag har jävla sömnproblem nu så jag antar att det inte kommer gå så bra. Ska sammanfatta dagen iallafall:

Den har varit väldigt bra. Jag gjorde inte så mycket på förmiddagen. Sen på kvällen gick jag ner till Sanna så lagade vi fondue. Det var väldigt gott kan jag lova er :) Sen gick vi till mig och tittade Stjärnor på is som jag egentligen hatar, och sen såg vi SATC filmen med mamma. Lika bra som alltid! Sen satt jag mig här och nu skulle jag verkligen behöva gå och sova. Så vi får höras imorgon innan jag tar tåget ner till Boden igen. Puss!

Jag avslutar med ett tänkvärt citat av vackra Marilyn Monroe.

"Det är inte fallet som gör ont, utan när du når marken."

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Hejhej!

Ikväll ska jag och Sanna laga fondue tillsammans, ska bli skitmysigt. Sen ska vi se SATC filmen igen, men jag kan nog se den hur många gånger som helst, så bra är den ju :) Nu sitter jag här med Mathilda och vi har just spelat The sims, haha roligt var det! Nu ska jag gå och fixa mig litegrann. Hörs sen, puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Ähh, glöm det jag skrev i förra inlägget. Nu känner jag mig fånig och folk kommer ta mig för en emobrud F14 med uppskurna armar.

Jag ska försöka sova. Trött är jag inte men det blir väl att tejpa igen ögonlocken med silvertejp. Natt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

Hur kommer det sig att man alltid tänker tillbaka på alla gamla minnen och saknar dem? Det spelar ingen roll hur mycket man har gjort fel, det är ändå någonting som man sedan saknar. Nu sitter jag och tänker tillbaka på saker som är flera år gamla. Jag saknar alla saker man gjorde, alla mina gamla vänner som jag inte längre har kvar, jag saknar tiden. Jag skulle så gärna vilja spola tillbaka tiden, om så bara för några sekunder. Jag känner just nu att jag vill uppleva allt en gång till, en sista gång. Rätta till felen som jag gjorde eller njuta av det jag fick ha. På nåt sätt känner jag mig helt tom nu, som att mitt liv inte har någon mening för tillfället. Missförstå mig verkligen inte, jag är inte självmordsbenägen på nåt sätt eller dylikt. Men jag känner inte längre någon passion för något som jag kände förut. Jag skulle vilja börja om på noll. Vara ett barn igen. Trots att jag förstår att det inte går.

Det är så mycket som jag säger att jag ska göra, och som jag faktiskt vill göra. Men jag gör det inte. Varför? Jag vet faktiskt inte...

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hej!

Godmorgon!

Jag har sovit ganska bra inatt faktiskt, fast jag vaknade av nån mardröm. Kommer inte ihåg vad jag drömde men den var läskig iallafall. Så jag steg upp vid halv 11 tiden, inte så tidigt men jag kan då blåsa på mycket längre än det. Speciellt nu när jag är ledig för då har jag vänt på dygnet litegrann..

Idag ska jag och Sanna på stan efter att hon har slutat, och hon slutar vid 2 så jag har god tid på mig att göra mig i ordning. Tror hur som helst att det blir lite slitis-Emma men det spelar då fan ingen roll, haha... Jag tror jag ska gå och äta lite frukost nu, för jag känner hur det kurrar i magen.

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Önskelista 2008 !

  • En Pink Sugar parfym.
  • En rosa radio.



  • Pengar. Det vill jag verkligen ha! :)


  • En Louis Vuitton väska. Give me?

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

...

Is it luck that's knocking right on my back door?
Because I've been breaking mirrors since 1991.
I walk under ladders, I spill salt on sores
And I open my umbrella even when I am indoors,
So give me seven more.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Nu är jag hemma igen, känns typ sorgligt på nåt sätt att jag inte är med Simon. Haha, vi har varit ifrån varandra i typ 4 timmar och jag håller verkligen på att sakna ihjäl mig.. Herregud. Men sorgligt som fan känns det iallafall :(

Jag har ingen aning alls om vad jag ska hitta på i helgen, jag ska bara ta det lugnt och mysa här hemma. Känns mest lockande faktiskt. Och så ska jag umgås med Sanna har jag tänkt ;D Haha! På söndag åker jag till Boden igen, för jag har fortfarande 4 dagar kvar av praktiken. Sen börjar skolan igen, jippie! Jag längtar allvarligt. Jag förstår inte hur men jag gör det.. Och sen när jag börjar i Luleå kommer praktiken vara det första vi har, usch ;)

Nä nu ska jag gå och göra nåt vettigt. Puss på er!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Jag måste bara börja det här inlägget med att skriva hur mycket jag saknar alla i klassen och alla andra vänner! Känns helt tomt när man inte har någon att svamla med hela dagarna :/ Men snart är praktiken slut och då träffar jag alla igen, jippie! Och jag kommer hem idag så jag har tänkt kidnappa Sanna nån dag iallafall :D

Igår var vi då och kollade på en lägenhet, den var väldigt liten men den var mysig ändå :) Blir nog att vi tar den då. Ska fråga om dom kan byta tapeter och matta innan för dom var inte fina kan jag säga. Typ blommiga tapeter i toan, HAHA! Så fick jag veta idag att jag kommer börja BF i Luleå istället. Jag kunde inte börja i Boden förrän sista året tyckte dom, men då får jag ju läsa om ett helt års inriktning. Haha hur tänker vissa? :) Nånå, nu är det ju helt säkert iallafall, det blir ju bara väldigt dyrt för mig att behöva köpa busskort och det, men det löser sig. Det måste det göra iallafall! Så jag ska på möte med min nya mentor och syo nån dag här, gissar att det blir nästa vecka.

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Hej!

Svar till Sara: Jag går mer än 35 timmar i veckan men i slutändan blir det lika mycket, + att jag får lite fler lediga dagar. Jag jobbar alltså mer men jag har färre dagar. :)

Skönt att få sova ut idag, är ledig i några dagar nu. Ska alldeles strax gå och sminka mig och platta håret. Imorgon åker jag hem och stannar där i några dagar :) Kommer sakna Simon men då har jag ingen som knuffar in mig i väggen på natten, haha! Jag uppdaterar lite bättre under dagen.
Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Hej!

Nu är jag hemma på middag, Simon hade lagat klart maten åt mig när jag kom hem. Sötnos :) Nu ska jag snart börja gå tillbaka till praktiken, känns fan tungt. När alla andra är hemma går jag tillbaka till jobbet. Och så slutar jag när typ alla går och sover :) Haha. Men jag ska bara jobba såhär imorgon också och sen är jag ledig. Sköööönt.

Vi hörs sötnosar!
Puss! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jaja..

Nu ska jag börja gå till praktiken, det känns verkligen SÅ lockande att vara där till 21.30.

Så hela min dag kommer jag spendera där och det kommer antagligen att vara helt värdelöst.

Hejdå.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Nu är det söndag igen, fan vad helgerna går fort! Och imorgon har jag äckelpraktik igen, haha tro mig jag kommer inte sluta gnälla på den förrän den är slut..
Igår tog vi det lugnt hela kvällen, jag börjar känna mig krasslig så vi tittade på film med Sanna. En asdålig film som vi hyrde, Dödens våning hette den. Se den inte. Sen zappade vi runt bland alla kanalerna så började vi se på Blow och den var mycket mycket bra :) Den däremot rekommenderar jag er att se.
Idag ska vi bara ta det lugnt och jag ska njuta av min sista lediga dag innan helvetet börjar igen ;) Vi ska iallafall äta köttsoppa till middag idag har mami lovat och det ska bli väldans gott må jag säga :D

Pusspuss!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hej!

Jag har varit i Gällivare och kom hem alldeles just :) Jag köpte en mascara, kommer inte ihåg namnet på den. Men Eva Longoria gör reklam för den iallafall, och den har dubbelt så stor mascaraborste jämfört med vanliga iallafall. Får prova om den är bra sen :) Och så köpte jag en Marilyn Monroe tavla. Så köpte mamma massa mineralsmink till sig själv, lite avis jag blev för jag behöver också. Så köpte vi en farsdagspresent till pappa, trots att han tycker det är fjantigt att köpa presenter på sånna här dagar ;)
Igår jobbade jag då från 07.30-16.30 och tråkigt som fan var det då. Inte nog med det så började (SJÄLVKLART) en psykiskt sjuk kvinna prata med mig, hon var väldigt obehaglig kan jag lova.. Så jag vart fan skraj efteråt, haha! Men efter att jag slutade kom iallafall Simon dit och vi gick till tåget så nu är jag hemma över helgen :) Längtar inte till måndag för det innebär ju praktik igen.. usch.
Nu ska jag gå och käka något, magen kurrar :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tjo.

Har slutat tidigt idag, började 06.30 och fick sluta 11 för nåt pucko hade grävt av nån ledning så vi fick stänga badet. JIPPIE! Nu sitter jag och Simme och dricker saft :)

Puss till min gubbe!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tjo.

Har slutat tidigt idag, började 06.30 och fick sluta 11 för nåt pucko hade grävt av nån ledning så vi fick stänga badet. JIPPIE! Nu sitter jag och Simme och dricker saft :)

Puss till min gubbe!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tjosan!

Ledig dag idag då, känns skönt. Funderar på att sjukanmäla mig den helgen jag ska jobba 11 timmar och dan efter 10 timmar, men då får jag väl lik förbannat ta det helgen efter istället fast jag egentligen inte kan det då. Nu ska vi snart gå och duscha och sen ska jag tvinga ut Simon på en promenad. Har sovit till 11 idag så jag har lite ångest när jag börjar 06.30 imorgon igen!

Tjingeling :P

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hallå!

Nu ska jag ta mig i kragen och göra dehär. Blev utmanad av Elina :)

- Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
- Berätta 5 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
- Utmana 5 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
- Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

  • Jag använder nästan alltid mjukisbyxor. Hatar jeans.

  • Jag tycker det är pinsamt att gå och kissa om jag vet att folk kan höra. Haha.

  • Jag hatar att duscha, men det måste hur som helst göras ;) ..

  • .. Men däremot så älskar jag att bada bastu!

  • Jag har, i hela mitt liv bara köpt en helt ny mobiltelefon. Jag är så sjukt snål så jag bara köper skräptelefoner av mina kompisar :D (Ta inte illa upp Sofia, haha.)

    Jag orkar tyvärr inte utmana nån speciell, så den som känner sig manad får gärna göra den ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hej!

Jag är världens sämsta på att blogga. I KNOW.

Jag har även blivit utmanad av Elina att skriva fem sanningar om mig själv, vet inte när jag ska orka skriva dom men jag får försöka. Min jävla praktik suger verkligen, det enda jag får göra är att städa och glo på alla fula jävla människor som badar där. Har varit där i 2 dagar och hatar redan stället! Dessutom har dom tänkt att jag ska jobba 11 timmar nästa lördag och sen 10 timmar på söndag. Fan heller!

Nu sitter jag och min kära pojkvän och lyssnar på Billy Idol. Det var ett tag sen  man lyssnade på den godbiten! Nu ska jag gå och göra nåt vettigare, funderar på att gå och sova nu fast jag är ledig imorgon. Men det var hårt att jobba 06.30-16.30 idag. USCH.

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()