Hej!

Nu är det fredag igen, vilket betyder att helgen snart är slut. Å N G E S T var ordet.

Har inte gjort något vettigt alls idag, suttit här och slösat bort mitt liv och så vidare, men men.. Ikväll blir det en lugn kväll :) Får se vad som händer, men det blir nog mest troligt att vara hemma. Nu ska jag gå upp och titta när min bror spelar tv-spel och pussas lite med min pojkvän.


Tjingeling!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hej!

Tjohoo!

Nu har jag äntligen lite tid över att blogga. Det har varit väldigt dåligt med det på sista tiden, dels för att jag just nu inte har nån lust alls att skriva. Haha, mina läsare bara försvinner! Och så är jag så upptagen hela tiden :) Men det ska ske en förbättring, I promise!
Snart är lovet slut, känns inte alls speciellt kul. Och som grädden på moset så har vi ju praktik sen, hallelujah. NOT! Nånå, nu ska vi inte ta ut sorgen i förskott men jag avskyr praktik. Kan ju inte direkt påstå att jag längtar tills man ska börja jobba.. haha.
Idag har vi inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt hela dagen. Man gör absolut ingenting när man är här. Nu ikväll roade vi oss med att kolla Tila Tequila, och sen Mumien. HAHA! Nu sitter Simon och Simon och kollar på Fredagen den 13:e men jag är så sjukt feg så jag vågar fan inte. Hoff, då kan jag seriöst inte sova inatt :D

Till sist vill jag bara ge dig en liten kommentar, MORSAN DÄRA! (självklart inte min mami då, hon skulle inte sjunka till den nivån ;D) du ska ge fan i att komma med dina jävla kommentarer! Är du avundsjuk för att jag har en pojkvän eller? Haha, du kan då fan ändå inte få mig avundsjuk om du tror det. "Ja nu ska dom baka paj tillsammans" och blablabla. HAHA känner du igen det? Du är bara pinsam när du gör sådär. Du har alltid kommit med dina kommentarer, ända sen vi var små. Jag fattar inte vad jag har gjort dig men uppenbarligen är det nåt du inte tål med mig, men då kan du dra så långt åt helvete som de bara går ;) Och förresten, alla vet om att det är för att du själv har dåligt självförtroende som du hackar sådär på mig OCH ANDRA :P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Hallååå!

Idag ska vi åka hem till Gällivare igen. Jag, Simon och Gucci :) Känns skönt så jag får packa ihop alla mina kläder, tvätta och så vidare. För tro mig, det behövs verkligen.. Nåja. Imorse vaknade vi tidigt, har för en gångs skull sovit ganska bra trots att Simons säng är så sjukt liten :D Haha. Sen har vi duschat och ätit "frukost". Min sötnos ligger här brevid mig och sover, ser jäkligt skönt ut kan jag lova.
Igårkväll tog vi det mest lugnt, vi tittade på Tila Tequila och sen somnade vi ganska tidigt. Med andra ord så var det en ganska händelselös kväll :) Men det är skönt det också..

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Gaaah, jag tappar ju bara fler och fler läsare?! Vad ska jag blogga om? Snälla jag behöver hjälp :)

Uhm, ja. Godmorgon eller vad man nu ska säga :D Nu sitter jag här med min söta vovve i knät och försöker blogga samtidigt som hon ska pussas och bita i mina armband. Hon grinade så mycket när Simon gick till garaget så jag kände mig tvingad att ta upp hon i knät, haha.

Igårkväll tittade vi film, vi hade laddat ner 3 filmer. Picture this var den enda vi såg igår och den var då attans bra kan jag säga! Verkligen en sevärd film. Sen är det ju ett plus i kanten om det är med nån godbit i filmen också ;) Höhö. Jag tror jag ska åka hem imorgon för jag måste verkligen börja tvätta mina kläder och packa. Nej, nu ska jag gå ut med vovven.

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Nu sitter jag hos Simon, men han tvingar mig att gå från datorn så det får väl bli ett kort inlägg :)

Vi har iallafall nyss ätit pizza från Chili chili och det var jävligt gott kan jag säga. Idag har vi inte gjort mycket annars, klivit upp relativt tidigt och sen kikade vi en film, och jag har varit ute och promenerat. Det var skönt men det blåste skitmycket, hojja. Sen har vi fördrivit dagen med att sitta framför tv'n och latat oss. Haha, det vi är bäst på! Vi har laddat ner två filmer vi ska se ikväll också. Igårkväll såg vi Harold och The girl next door. Dom var väldigt bra båda filmerna. Ikväll ska vi se Kim Novak badade aldrig i genesarets sjö (ÄLSKAR DEN FILMEN!) och en till som tydligen skulle vara väldigt kul, kommer dock inte på vad den hette :)
Har tagit med mig min sötnos hit också, på dom här dagarna när hon bara är med mig och Simon så har hon blivit väldigt bortskämd. Haha, men det är så svårt att låta bli att låta henne sova med oss när hon grinar på natten :D

Nu ska jag gå, blev lite flummigt inlägg men jag är stressad. LOVAR ATT JAG SKA UPPDATERA BÄTTRE!

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hej!

Hallå där sötnosar!

Äntligen är det torsdag! Imorgon har jag en lektion på morgonen (inte alls värt att gå dit egentligen) och sen har vi äntligen en veckas lov. Det behövs verkligen kan jag lova. Idag hade vi en jätteslapp dag i skolan, vi promenerade till Gällivare vilket tog ungefär en timme så man fick ju allt lite motion, och sen åt vi lunch på Kina. Och det var väldigt mumsigt :) Sen tog vi bussen hem och jag låg och vilade med min karl och min vovve. Vi var trötta allihopa ;/ Och sen for jag tillbaka till skolan för en 40 minuters lektion. Helt onödigt, jag vet. Men har redan så mycket frånvaro från engelskan så jag måste verkligen fara dit. Hojja. Nu har jag äntligen fått besked också att jag fick praktikplats på Nordpoolen i Boden. Ska bli ganska roligt tror jag :) Fast jag hatar praktik egentligen.. haha. Så jag kommer vara i Boden i 3 veckor efter lovet. Har sett att jag har tappat en jävla massa läsare nu, shame on me! Jag måste fortsätta uppdatera ÄVEN om jag är med Simon nu :D Nej, nu ska jag åka hem från jobbet. Vi hörs!

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Hej!

Nu har jag lite tid att sitta här, äntligen.

Idag har vi haft skolfoto i skolan, usch! Jag gissar att jag såg ut som en idiot som jag har gjort alla andra år :) Så jag slutade tidigt idag, redan innan 2. Det var skönt. Jag åkte hem och mös lite med min karl :) Sen lagade vi mat men det var inte så gott, blir alltid äcklad när jag har lagat maten själv av nån konstig anledning? Haha. Det är ju inte precis så att jag äcklar mig med maten eller nåt, men jag blir ändå äcklad :D Äh skitsamma, jag är sjuk.

Imorgon ska vi äta på Kina, så vi ska alltså promenera till Gällivare och säkert tillbaka också (?) Jobbigt. Men den som väntar på något gott... Äh, nu ska jag gå och titta på tv :) Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hello!

I'm back again! Haha!

Helgen var helt okej, fredagen var lite urspårad men sånt händer ju :) Lördag var vi på RR premiären, filmen var bra. Alla sa att den var dålig men de tyckte inte jag ;( Sen tog vi de ganska lugnt faktiskt. For hem tidigt för jag var trött som vanligt :D
Nu sitter jag iallafall i skolan, har just gjort prov i Argumenterande uppsats. Ska snart hem till min gubbe som väntar på mig :) Vi har varit hos veterinären imorse med Gucci, stackars gumman tyckte det var jättejobbigt att vaccineras. Haha, jag svär att hela veterinärstation hörde när hon skrek därinne. Sen vart hon sur och ville inte ha karra, haha. Men nu är mitt hjärta som vanligt igen :)

Nu ska jag pallra mig hem =) Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Haha!

Nu har jag uppdaterat! :D Är du nöjd Frida? :D Haha!

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Tjo!

Nu sitter jag här med färg i håret, gör nämligen lite slingor i håret. Vi får se hur det blir men jag hoppas på att det blir bra så man vågar visa sig ute i helgen :) Imorgon börjar jag 9.40 och slutar 11.40. Så jag har bara två timmar skola för er som inte kan räkna! :D Mest troligt så kommer min älskade karl redan vid 2 tiden, så vi får mysa jättemycket. Imorgon blir det nog inte alls att göra mycket, vi ska ta det lugnt och ladda inför lördag. Haha! För er som inte vet så är det Ruffriders 4 premiär på Blåffan. Ska bli jäkligt skoj! Speciellt eftersom jag inte har varit ut på hur länge som helst nu. Men jag ska ta det lugnt ändå :) Nu ska jag gå och skölja ur färgen och sen ta en lååååång dusch.

Vi syns i helgen! ;)
Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Hejhej! Hur är det med er?

Jag har kommit hem från Gällivare för nån timme sen, jag skulle på apoteket åde och Ullibullan följde med mig :) Vi slutar egentligen 15.40 idag, men ingen engelska och vi fick sluta en massa timmar tidigare för vi är klar med allt. Skönt säger jag bara! Jag är lite hungrig, men mina päron kommer väl hem om ett tag om jag kan hålla mig till dess :)
Nej, nu piper Gucci där uppe så jag ska gå och mysa lite med hon!

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Hello sweeties!

Jag har kommit hem från jobbet för ett tag sen, jag var ju inte och städade i söndags eftersom det vart så stressigt och jag var så trött efter helgen. Så jag var tvungen att göra det nu istället men det gjorde inte så mycket, förutom att jag missade yogan för det ville jag verkligen fara på. Men jag ska träna imorgon istället så :) Jag känner mig sjukt trött idag så det blir nog en tidig kväll. Men ni får ha det så bra!


Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Hallå!

Vi sitter hos Sofia nu, vi hade ingen idrott så jag och Ulli följde med hit. Vi har ätit mackor och ska snart börja åka tillbaka till skolan. Vi slutar 13.55, skönt! Jag ska på yoga senare ikväll med Sanna men innan det hade jag tänkt plugga litegrann faktiskt :) Om jag ids.. Haha.
Och jag är tröööött, fattar faktiskt inte hur jag har orkat ta mig upp imorse.

Tjingeling!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Idag är det tisdag, alltså snart fredag. Jippie! Skämt åsido..

Dagen har varit helt okej. Jag har varit i skolan, men jobbigt var det. Sen hann jag i princip bara komma hem och äta och ta det lugnt en litenliten stund och sen var det dags att åka till Gällivare och ha fotokurs. Vi gjorde inte så mycket just då, men vi har fått en rulle så nu ska vi fota svartvita bilder. I'm excited! Tänkte fota lite på hundarna bland annat, men annars har jag inte någon idé än så länge.
Jag har då världens huvudvärk just nu så jag hade tänkt avrunda här.


Godnatt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Jag sitter i skolan nu, men jag är trött och vill hem! Men jag har fotokursen senare ikväll, känns inte lockande kan jag lova. Men måste gå dit ändå :) Jag slutar 15.05 så det är ju ett tag kvar.. Usch.


Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ett ord

sockersöt!


Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Hej!

Hur är det med er?

Jag har inte hunnit uppdatera förrän nu men jag tror ingen dör av det :) Har varit i skolan mellan 9.40-16.00 och sen åkte jag och Sofia hem, hämtade systemkameran, for hem till mig och fotade lite bilder på hundarna. Sen åkte jag och mami och hämtade ut ett klädpaket och åkte på Dollar. Hittade lite småkraffs som vanligt. I helgen var vi i stugan, på lördag klev jag upp redan klockan 6 och vi åkte till Älvsbyn. Hämtade äntligen våran söta pomeraniantik. Haha, jag nämnde det aldrig i bloggen för det är roligare om det blev en överraskning! Så nu har vi Gucci här, så söt hon är :) Och dom andra hundarna är helt tokiga i henne, haha.
Jag ska fara ut och springa sen tror jag, men jag är lite skraj nu när det är mörkt.. Så jag får se hur det blir. Kanske tar med mig nån av hundarna :)

Sofia och Gucci :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Det är söndag, och jag ska gå och sova nu. Blev senare kväll än jag tänkte mig. Jag uppdaterar imorgon sötnosar :D

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Idag är det fredag, känns underbart!
Jag har varit i skolan, hade en kort dag somsagt. Så när jag kom hem har jag gjort lite läxor, sovit två timmar och packat när vi ska åka till stugan. Väntar bara på att Simon ska komma hit så ska vi åka. Mysigt ska det bli. Ska nog platta håret nu om jag orkar, känner mig lite lat.

Och du, eftersom du bytte lösenord och jag inte kan läsa nu så kan jag ju upplysa dig om att du verkligen inte är välkommen i min blogg heller. Men jag tänker aldrig sjunka så lågt att jag sätter lösenord. Så elaka saker skriver jag aldrig om folk i min närhet att jag måste ha lösenord :)

All kärlek till mina vänner <3 :D

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Hej!

Jag har kommit hem för en liten stund sen, vi såg på Brudens bäste man och den var bra :) Nu hade jag tänkt gå och duscha och sen försöka sova, är inte säker på att det kommer gå så bra för jag tog en liten powernap efter skolan :/ Nånå. Imorgon har jag kort skoldag, jag går mellan 8-11.40 och det är väääldigt skönt på en fredag :)

Haha, måste berätta om imorse bara. Sofia vaknade 6 minuter innan bussen gick och hon lyckades hinna med den. Sen när vi var i skolan, då hade vi ändå varit i skolan nån timme. Så märkte hon att hon hade lyckats sätta på sig två olika skor när hon stressade till bussen, hahahah! Så kan det gå :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Torsdag idag och skönt känns det ju kan jag säga :) Vi började dagen med att ha prov i Hälsopedagogik, det gick bra tror jag. Jag tränade ju nästan hela dagen igår så. Men vi får se :) Sen har vi bara haft Pedagogiskt ledarskap och sen for vi och kollade Ping pong kingen. Den var då verkligen den sämsta filmen jag har sett. Man förstod inte handlingen och dom var fan sämst på att spela, jag svär att jag hade varit bättre till och med. :D Nu ska jag fara och se film med Sanna på ett tag. Sen vet jag inte vad som händer.


Puss!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hej!

Jag ska kolla på Generation fett nu. Kollade det förra veckan och jag tyckte svinsynd om en gubbe som var med i det. Han vägde typ 500 kilo och var sängliggande. Och så läste jag och mamma i tidningen idag att han hade dött, fan vad hemskt det var. Haha, seriöst jag blev ledsen tillochmed! :) Snacka om att vara blödig. Men jag tyckte han verkade så snäll och allting.. Haha.

Och förresten, jag skickar en liten hälsning till alla i min klass. Ni är bäst! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Hej!

För det första; Jag håller med både Backe och Elina. Sjukt rykte :) Inte så mycket att bry sig om egentligen, det var ju ingenting jag blev ledsen av att höra precis. Haha! Men så irriterande att folk aldrig kan unna andra människor lycka. :O

Jag är hemma idag iallafall, jag är jättejättesjuk. Men jag måste gå till skolan imorgon iallafall för vi har prov. Jag hoppas det går bra. Jag har legat och vilat nu hela förmiddagen och sen har jag ringt till Nordpoolen för praktik. Fick ringa efter chefen också, så jag ska mejla han nångång nu i veckan eller nästa vecka för han skulle kolla upp en handledare åt mig. Och så har jag även försökt träna lite till provet. Ska fortsätta med det nu.

Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hahaha.

Jag träffade Therese när jag hoppade av bussen idag efter skolan och hon frågade om det var sant att jag försöker få IG i kärnämnena så att jag kan börja om och läsa dom i Boden istället. Haha, får jag fråga hur vissa jävla idioter tänker här i Gällivare när dom sprider ut sånt?! Eller ja, ni som iallafall är i skolan borde väl se mig varenda jävla dag. Haha, ett sånt jävla idiotiskt rykte att sprida. Tror ni/du jag är så korkad? :) Antagligen läser jag väl mina kurser som vanligt ända fram till jul och sen fortsätter jag läsa dom även om jag byter skola. Fan vad stupid vissa är. Ett tips, ta reda på sanningen innan du/ni sprider ut rykten :)

Nu sitter jag iallafall här hemma och jag har blivit jättesjuk. Jag hade feber vilket jag misstänkt hela dagen. Men jag har orkat vara i skolan iallafall, med nöd och näppe. Nu ska jag och mami laga mat och sen ska jag ligga och vila resten av kvällen. Det blir nog bra.

Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Hallå.

Hejhej.

Jag har blivit väldigt väldigt dålig på att uppdatera. Inte det att jag tycker det är tråkigt, men jag vet helt enkelt inte vad jag ska blogga om. Tycker att jag bara tappar fler och fler läsare, så lite förslag om vad jag ska blogga om tack! :)
Jag har iallafall varit på yoga tidigare, det var jobbigt men väldigt skönt och avslappnande. Nästan så man känner sig som en ny människa när man är klar. Timmen bara svoschade iväg. Det kanske är något jag skulle gå på fler gånger för det var väldigt kul :) Annars har jag inte gjort så mycket, jag har ägnat dagen åt lite läxor. Nu ska jag gå och fika lite, sen blir det sängen.

Godnatt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Jag sitter på jobbet nu, har kommit hem från Boden för lite mer än en timme sen ;/ Var inte alls kul att åka hem idag, ville verkligen stanna men det är ju inte så mycket att göra åt nu när det är skola. Jag har verkligen fullt upp nu hela veckan, jag ska ringa om praktikplats i boden, och så ska jag göra en himla massa läxor. Har säkert hamnat efter i skolan när jag var sjuk förra veckan också, så då blir det väl fler uppgifter då också. Usch! Uppdaterar sen.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

KLÄDER
Skor: Uggs.
Sneakers: Inga.
Jeans: Hm, det är väl Lee gissar jag.
T-shirt: En ny jag har köpt på H&M
Underkläder: H&M alltid.
ACCESSOARER
Väska: Chanelväskan.
Plånbok: Jag använder inte.
Solglasögon: Använder inte heller.
Klocka: Har ingen just nu.

BADRUM
Tandkräm: Colgate
Tvål: Palmolive eller Dove.
Parfym: Escada Rockin rio.
Medicin: Ingen.
Vitamin: Ingen.
Huvudvärkstablett: Ipren och Alvedon

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: Nån Loka, kan inte bestämma vilken, hah!
Vin: Jag dricker inte vin.
Bröd: Allt fullkornsbröd!
Glass: Ben & Jerry's Cookie Dough

HEMMA
Säng: Min säng. 
Lakan: Ljusa lakan.
Espressomaskin: Ingen alls.
Kylskåp: Ingen aning.

ÖVRIGT
Frisörsalong: Inte Frisyrhörnan längre iallafall. Så jag måste säga Evas :)
Bank: Handelsbanken, hah.
Mobiltelefon: Sony Ericsson.
Färdmedel: Bil eller apostlahästarna.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

Du måste vara väldigt väldigt osäker på dig själv, för du byter fanimej stil efter varenda kille du börjar umgås med. Seriöst, du har nog haft alla stilar som går att ha. Jag skrattar åt dig bara så du vet.

Jag är sjuk idag så jag har ingen lust att skriva något speciellt, men imorgon ska jag iallafall masa mig upp till skolan hur sjuk jag än är, tyvärr.

Hejdå.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Alltså usch vad jag fryser! Jag hade tänkt fara ut och springa ett tag men alltså jag har hållt på att frysa ihjäl hela dan, har haft med mig filten överallt. Jag tror jag håller på att bli sjuk, börjar kännas sådär torrt och äckligt i halsen som de blir innan man får ont. Usch, hatar det! Men jag har gjort lite läxor idag iallafall, så nåt vettigt har jag ju gjort. Jag känner mig på så dåligt humör också, jag vet inte vad det är.. Men jag går och stör mig på allt som alla gör just nu. Jag stör mig på att så fort någon hittar en ny och bättre så existerar inte det gamla. Hojj, helvete.


Puss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Hej! Hur är det med alla idag?

Här är det bra iallafall, jag är trött bara. Har kommit hem för lite mer än en timme sen. Egentligen slutade vi vid tolvtiden idag för våran lärare var så försenad så vi fick gå. Men då gick jag till bilskolan istället och skrev in mig, ska hämta mina teoriböcker om nån vecka också. Det känns ju bra att äntligen ha gjort det, vill ju få körkortet så snabbt som möjligt sen när jag väl fyller 18. Vilket inte är så jävla länge kvar nu :)
Nånå, ikväll blir det nog en lugn kväll. Hade tänkt fara ut och jogga lite senare men annars blir det nog inte mycket gjort faktiskt. Lite skolarbete har jag också tänkt hinna med. Och så ska vi och handla senare idag för jag, Sanna och Ulil ska laga fondue (stavning?) imorgon. Yummie.

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()