Yihooo!

Har varit på travet tidigare idag men det blev inte så jättelångvarigt där, var kallt men ganska trevligt ändå :) Nu har vi tryckt i oss lite mat och nu blire att fixa sig och blanda drinkar. Vi syns på farmen ikväll ;) Puss

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Hallååå!

Jag har kommit hem från skolan för en liten stund sen, hade bara en lektion idag, Svenska B och då redovisade vi våra bokanalyser. Självklart missade jag bussen så jag var tvungen att vänta nästan en timme på nästa.. Det var inte så kul, men nu är jag hemma iallafall :) & Idag kommer min älskade kusin Sofia, för imorgon ska vi på skotershowen och på kvällen är det party party som gäller :) Kommer nog bli grymt kul skulle jag tro. Lite annat än alla slitna fester man är på annars, hahaha! Hm.. jag är väldigt hungrig känner jag. Åt ett hårdbröd till frukost och ville inte ha äcklig varmkorv i skolan så jag har fan knappt ätit nåt, ajaj. :P Ska nog göra hamburgare tror jag, mums..

Lägger in en bild på min sötnos nu när hon ligger här och filosoferar i soffan, haha ;>

Permalink Mitt liv Kommentarer (7) Trackbacks ()

Halå

Tjo.

Har kommit hem från skolan för ett tag sen. På förmiddagen var vi ute på NK lektionen och nu på eftermiddagen har vi bara hållt på med våran dockteater. Nu sitter jag med Gucci i knät för hon är mammasjuk nu när jag har varit borta hela dan, och det är inte lätt att försöka koncentrera sig på svenskauppgiften när hon flyger omkring som ett yrväder i knät på mig och ska pussas hela tiden.. haha!

Puss

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

Jobbig dag.

Kliva upp tidigt för att gå till bussen i snöstorm känns aldrig lockande. Imorse märkte jag dock att jag måste gå till medborgarplatsen för att dom håller på att bygga om nånting eller hur fan det nu var... Känns väldigt lockande att jag måste gå ÄNNU tidigare nu. Jippie!
Sen hade vi engelska och kollade en dålig film om nåt jävla sär som älskade djur så mycket att han klappade ihjäl dom... Den var dålig. Sen på idrotten skulle vi åka skridskor men jag sög verkligen på det så jag orkade inte och då fick jag promenera istället och sen slutade jag :)
Nu har vi käkat för ett tag sen och jag vet inte alls vad som händer idag.

Adjö.

Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()

-

Hejhej!

Har varit väldigt dålig på att uppdatera de här senaste dagarna.. men nu ska det bli ändring. Jag, Simon och Gucci ska iallafall kila till Joni och Johanna nu och kolla film igen :)

Puss!

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hallo

Nu blir det tråkig uppdatering som vanligt :P

Igår gjorde vi i princip ingenting, var och kollade tapeter till lägenheten och så åt vi på max, gott som fan var de.. Hämtade ut biljetterna till skotershowen, känns bra att äntligen ha fått det gjort. Så nu har vi både till skotershowen och efterfesten. Perfecto!

Idag har vi inte heller gjort nånting alls, hade bokat tvättstugan idag så vi har tvättat kläder. Men nu är det klart som tur är. Så har Joni och Johanna varit på besök också :) Ska kolla massa filmer med dom ikväll. Det blir säkert trevligt :) Idag ska vi laga lövbiff och klyftpotatis till middag, jag längtar. Vi har ännu inte ätit nånting så jag är hungrig :/ Nu ska vi åka och handla så jag uppdaterar senare.

Puss

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hallå

Tjoho. Har kommit hem från skolan för ungefär en timme sen, så jag har lagat mat för ett tag sen och ätit. Simon är inte hemma så jag sitter här i min ensamhet :) Har haft en lång skoldag idag men det har varit skönt ändå. Ända sen jag började har vi fan fått sluta tidigare från varje lektion. Haha, och vi fick ALDRIG sluta tidigare på våra BF lektioner på välkomma :p Så det är skönt som fan kan jag säga.. Idag ska jag förbereda för min muntliga redovisning i svenskan imorgon, eller vi ska bara berätta om klassikern som vi har läst så jag ska väl börja med det alldeles strax.

Tjingeling!

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Hejhej!

Har haft en svinrolig dag i skolan idag, började med samhällskunskap vilket inte var särskilt roligt men :) Sen hade vi BF och då skulle vi skriva en dikt av en låt som vi hörde. Det var jag, Jessica, Anna, Hampus och Krille som var i en grupp. Våran dikt blev svinrolig, haha. Kommer inte riktigt ihåg hur den gick men det var något om att ha sex i spanien, och med en spliff i handen så har man inga problem och nånting om att dansa med polarna. Sen skulle vi illustrera våran dikt och då ritade vi Bob Marley som tog en tjej bakifrån samtidigt som han hade en spliff i handen och en i munnen, ska lägga in bilden nån dag när jag ids :D Tyvärr fick vi inte hänga upp den bilden i ateljen så då ritade vi en annan som vart minst lika snygg, haha ;) Sen efter lunchen så skulle vi göra ett rollspel till våran dikt, och då bestämde vi att bara ha med det där med att dansa med polarna.

Den började då med att Jessica berättade om en solig dag i Spanien medans jag och Krille stod och dansade tango till Akon - Belly dancer :D Sen slutar musiken och då kommer Hampus in i klassrummet i slowmotion medans Jessica spelade upp Bag in da box. Så börjar Hampus dansa Bag in da box-dansen och sen plötsligt stannar musiken. Då frågar både jag och Krille "Vafan är det där för dans?" så svarar Hampus "BOX-DANCE!", så säger jag "Amen vafan, vi testar!" så startar musiken igen och alla börjar dansa bag in da box-dansen, till slut dansar vi ut ur rummet och så var den slut! Hahahahah. Det låter inte speciellt roligt men det var fan asroligt! ;>

Vi fick sluta tidigare idag, trodde att vi skulle sluta 15.00 men vi slutar tydligen 13.40 på onsdagar :) Skööönt. Då gick jag hem till Simons pappa för Simon var i garaget och höll på med bilen, vi lagade hamburgare till middag och sen har jag sovit mellan typ 5-8. Fan vilken ångest jag har. Nu kom Simon just ur duschen så jag hade tänkt att vi skulle komm

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej.

Nu sitter jag här med min gubbe, han har just varit ute med Gucci i den här kylan.. Tror det är närmare 30 grader här nu.. Usch. Snart måste jag gå och sova för jag ska kliva upp tidigt imorgon :/ Känner mig inte speciellt lockad av att gå till bussen imorgonbitti om det är lika kallt då som det är nu. Nånå, jag måste ju ta mig dit på nåt sätt så :)

Idag har vi inte gjort nånting alls, bara tagit det lugnt och sånt. Dom var förbi och kollade på tapeterna och han tyckte dom såg förjävliga ut, haha! Så vi ska fara och kolla på nya här nån dag i veckan, när vi hinner :) Nä nu blir det nog att kolla tv innan jag ska sova.

Puss!

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hahahah!

Klockren kommentar av Simon alldeles nyss.
Våran fula granne som bor mittemot oss gick just in i sin lägenhet med en annan gubbe och då sa Simon: "Undra om dom är gay eller nå?" Hahahha, så man är tydligen gay för att man tar med sig sina gubbkompisar till sin lägenhet? Ja, isåfall så är jag riktigt jävla lesbisk :D

Fast, vem vet.. Man börjar ju fundera när han tar med sig den där gubben hem klockan tolv på natten...

Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()

Yey!

ÄNTLIGEN! <3

Idag ringde Simon till bredbandsbolaget så nu har vi äntligen internet i lägenheten. Gissa om det är någon som är lycklig här? :)
Nu har jag inget mer att tillägga. HUHU.

Pözz


P.S Den 28:e då jävlar Sofia :D :D

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Idag är det fredag och jag vaknade upp och mådde askasst imorse. Nog för att jag gör det fortfarande men... Har ont i huvudet, värk i kroppen, täppt i näsan, ont i magen och fryser som fan. Det är inte alls roligt... Jag ska åka med tåget som går om typ 2 timmar så jag måste packa och sånt idag. Ser ni, jag har ännu inte gjort det? :D Herregud.. Nu har jag sagt i typ 3 dagar att jag ska packa och så gör jag det IDAG.

Nu sitter jag och surrar skit med min älskade kusin Sofia :) Det vi är bäst på alltså, haha! Både jag och Sofia känner oss riktigt taggade inför den 28:e. ;>

NEJ FAN, nu ska jag packa. Puss!

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hello

Hej!
Den här kvällen har spenderats med Sofia, har varit väldigt trevligt att sitta och prata gamla minnen :) Vi satt och pratade om när vi åkte till Stockholm 2006 och kollade på Iron Maiden, fan vad kul vi hade alltså. Skulle mer än gärna göra om den resan! Sen har vi beställt biljetter till efterfesten på Western Farm den 28:e ;) Ska bli väldigt kul!

Nej nu vet jag inget mer att säga faktiskt, haha!
Godnatt, puss och kram!

Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sovmorgon

Hallå!

Jag tog mig en riktig sovmorgon imorse, först halv 1 vaknade jag... Usch jag får världens ångest när jag sover bort hela dan.. Och jag har ingen aning när jag kommer somna ikväll. Nu är det iallafall ändrade planer, pappa frågade tidigare idag om jag inte skulle åka hem imorgon istället. För då kan jag jobba ikväll och tjäna ihop lite pengar :) Ptja, varför inte? Pengar är ju inte helt fel om man säger så.. hehe.
Hursomhelst, så hade jag tänkt packa ihop allting idag så har man gjort bort det :) Annars blir det väl inte att göra så mycket, som vanligt alltså. Men nu ska jag tvätta lite kläder och laga middag om en liten stund så jag uppdaterar lite senare.

Puss och kram!

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej

Nu är det alldeles strax dags att gå och sova, fast jag känner mig inte trött överhuvudtaget.. Jag har lite ont i huvudet och i halsen ännu, men jag hoppas att det håller på att bli bättre :) Det blev inte att packa ihop grejerna ikväll. Som vanligt kommer jag väl skjuta upp det ända tills det är dags att åka. Nånå, det går så snabbt så jag kan lika gärna göra det imorgon :)

Godnatt på er! Puss och kram.

Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hej!

Hej!

Nu är jag just hemkommen från Sanna, vi var ju som sagt på stan idag. Jag köpte tyvärr ingenting fast jag ville, men ibland måste man hålla i pengarna ;) Sanna köpte iallafall en present till hennes pappa som fyller år imorgon. Sen mötte vi Ulrika, Pernilla och Lina också. En rolig sak som hände var att vi stötte på Dogge Doggelito på stan, inte varje dag det är en kändis här. Nånå, han hade fula skor och en ryssmössa på skallen så han var då ingenting att hurra för.. Nånå, vi har då fått oss ett gott skratt idag iallafall :)

Ikväll ska jag börja plocka ihop alla Gucci's saker, för vi åker ju hem till lägenheten imorgon. Så det blir nog ganska dåligt med blogginlägg den närmaste tiden tyvärr... Men jag ska försöka uppdatera den litegrann iallafall ;)

Puss och kram!

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hundsmuggling

Som de flesta vet så är det ju väldigt populärt med "miniatyrhundar" nuförtiden, som t ex. chihuahua eller pomeranian. (Det är ju dock bara en bråkdel av alla populära småhundar) Och därför har all hundsmuggling ökat väldigt mycket. De insmugglade hundarna har varken vaccinerats eller avmaskats så de kan smitta både andra djur och människor med dvärgbandmask, rabies och andra sjukdomar. När rabies har smittat djur & människor så är sjukdomen i princip alltid dödlig och dvärgbandmask smittar bara genom att man klappar en hund som bär på det. För att inte dö av det måste man nästan alltid genomgå en livslång behandling eller genomgå en levertransplantation.

De flesta hundarna kommer ifrån Polen och Tjeckien, och under långa båt eller bilresor så får hundarna ligga med ihoptejpade ben och utan mat och vatten. Hundarna stoppas även in i väskor och kläder för att lättare kunna smugglas in.

Jag är ofta inne på blocket och kollar på Pomeranians, jag har sett att det väldigt ofta är hundar utan stamtavla och dom liknar inte ens en Pom. Så står det nästan alltid "Hunden är 100% Pomeranian men har ingen stamtavla". Och om den nu är 100% renrasig, hur kommer det sig då att den inte har stamtavla? Har man en renrasig hund så är den ju alltid registrerad. Jag tycker det är väldigt konstigt det där...

Så, några tips till er då som kanske funderar på att skaffa hund:

- Hälsa på tiken och valpen hos uppfödaren.
- Kräv att få hälsointyg etc. för valpen.
- Ta reda på vart hunden kommer ifrån, nöj dig inte bara med ett mobilnummer till säljaren.
-  Och till sist, vill du vara säker på att köpa en renrasig hund. Köp då en med stamtavla!!


Bild lånad från Google.

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag svarar...

Anna, jag svarar på din kommentar här :)
"Jag hatar alla som förstorar sina bröst, svaga jävlar som gör allt för att passa in!

Men skulle jag gjort det.. Då hade det vara en heelt annan sak. Hahahaha. Nejmen..
Jag är nog emot det. Visst att det är snyggt och så men jag tänkre bara på hur jobbigt det ska vara att sova på mage, och jag som rider, hur fan mycket ivägen skulle de boobsen inte vara?:D

Dessutom känner jag det som att de flesta tjejer gör det för att göra killar nöjda,
nog för att det finns säkert tjejer som gör det enbart för sin skull.

Men erkänn att det hade vart skönt om alla var nöjd för den de var?
Jag önskar att jag var det!
Haha.. Gud vad schitzo det här blev xD
Skulle någon erbjuda mig att betala en bröstoperation skulle jag nog inte tacka nej."

Svar:
Jag är inte säker på om det är folk som vill passa in som gör bröstoperationer. Jag tror de flesta gör det för att dom inte är nöjda med sina egna (därför jag skulle kunna tänka mig att göra det) & så har det nog en del med dagens skönhetsideal att göra. Men när man tänker efter, så är det ändå fler tjejer som inte har silikonbröst så det är nog inte för att passa in man gör det.. Ja, jag har också funderat på det där med att sova på mage osv. Men jag vet faktiskt inte om det är någon skillnad, jag är inte så insatt i det riktigt :) Nån som vet får gärna skriva en kommentar! Det är sant som du säger att många killar tycker om tjejer med stora bröst, men jag tror att det är precis lika många som tycker om mindre bröst än Natacha-bomber :) Och om man är tillsammans med en kille, så gillar han nog en precis som man är. Jag skulle dock aldrig operera mina bröst för att min pojkvän säger åt mig att göra det, utan det ska vara helt och hållet mitt val. Jag håller med dig att det skulle vara väldigt skönt om alla var nöjda för hur dom såg ut, men i dagens samhälle så uppnår man tyvärr aldrig de mål man "borde" utseendemässigt.. Vi har ett skevt skönhetsideal, därför är det väldigt svårt för just tjejer att vara nöjda med hur de ser ut.

Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()

-

Godmorgon sötnosar :)
Imorse när jag vaknade kändes förkylningen ännu värre. Är det någon som vet några bra huskurer som hjälper mot förkylning? Men jag ska ändå masa mig upp, ska följa med Sanna på stan. Tyvärr kan jag nog inte slösa några pengar, men jag är väldigt sugen på att köpa ett par beiga chinos. Det som är så bra är att dom passar till i princip allting :)

Sen blir det kanske att ta en promenad med Gucci, jag var ute med henne för ett litet tag sen och stackaren frös jättemycket. Trots att hon har så mycket päls så fryser hon ändå när vi är ute, det är för att hon är så liten (hon är ju trots allt bara ca. 20 cm hög och väger 2 kilo) så hennes kroppsvärme försvinner så fort. Så stackaren försöker springa runt på tre ben när vi är utomhus.. Lilla gumman :)

Puss och kram!

Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vad tycker du?

Vad tycker du om silikonbröst?

Själv tycker jag att det kan vara fint. Och jag tycker absolut inte att det är något konstigt eller fel med att ha det heller, men jag tycker att man ska våga stå för det också. Det är så många nuförtiden som opererar sina bröst, förstorar sina läppar eller använder botox så det är inga konstigheter med det längre. Visst, folk älskar att döma andra utifrån deras bröst eller läppar - och man kan ju undra varför? Vi lever ju i ett samhälle där plastikoperationer har blivit allt vanligare. Och jag skulle definitivt kunna operera mina bröst!

Permalink Mitt liv Kommentarer (4) Trackbacks ()

Recept


Här kommer mitt recept på en suuuupergod smoothie!

Detta behövs:
Mango, papaya, ananas (det finns speciella frusna smoothiefrukter på affären)
Vaniljyoghurt

För 1 portion:
Häll i 1½ dl vaniljyoghurt i en bunke och blanda i så mycket frukt du vill (använder du den frusna frukten så häller du bara i en påse). Använd en stavmixer tills det har blivit en jämn konsistens. Färdigt!
Supergott och väldigt nyttigt också. Ett extra plus är ju också att det inte alls tar lång tid att göra den, så man hinner göra den på morgonen. Väldigt bra för mig som alltid stressar på morgonen ;)

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Hej sötnosar!
Jag har sett att jag har fått nya läsare, så jag börjar med att välkomna eller allihopa :)

Jag har kommit hem för nån timme sen, jag och Sanna var ju på sporthallen. Det var väldigt skönt att simma och jag fick sola gratis ännu en gång :) Det var väldigt kul att träffa mina gamla "jobbarkompisar" också. När jag kom hem sen så gjorde jag en supergod smoothie. Hade tänkt lägga in receptet på den sen också. Innan jag somnar gissar jag att det blir att slå igång en film eller något, jag får se vad som händer... Jag är då inte trött ännu iallafall :)

Puss och kram!

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Simma!

Nu har jag lite planer för ikväll :) Jag och Sanna ska fara till sporthallen om ett tag, vi ska simma och sola hade vi tänkt. Och ja, jag vet att jag inte ska sola när jag har tatuerat mig för inte så längesen. Men jag har ju den i nacken så jag täcker alltid över den med något så att det absolut inte ska hända något. Det kanske inte är så himla bra att jag simmar nu när jag är krasslig, men jag har ju inte feber så det borde väl gå ganska bra ändå? Äh, jag ska ta det lugnt så nog vet jag att det kommer gå bra :)

Vi hörs senare ikväll. Och Sofia jag är väldigt sugen på att se din nya tatuering!
Puss & kram.

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gucci

Det här är min ögonsten! Hon är så underbar. Hon väger bara 2 kilo men bär ändå på så mycket kärlek ♥

 

Permalink Min pomeranian Kommentarer (12) Trackbacks ()

Underbar morgon :)

En perfekt morgon!

Jag vaknade av att solen sken in genom fönstret, och sen ringer min lärare och säger att dom ska iväg på fredag så vi är lediga då. Jag har alltså ingen skola förrän på måndag, gode skönt. Idag ska jag bara ligga hemma och vila tror jag, jag har dragit på mig världens förkylning. Och så ska jag väl börja på min svenskauppgift när vi ska läsa en klassiker. Det känns verkligen inte lockande... Nu är det sängen som gäller!

Puss.

Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hej!

Ja justja.. Jag skulle ju berätta vad som hände idag som jag tyckte var så roligt.

Innan jag och pappa åkte till jobbet så for vi på Konsum för att jag behövde halstabletter (har självklart lyckats bli sjuk igen). Jag hämtade mina halstabletter och så gick jag runt därinne och letade efter pappa. Så mitt i allt såg jag en sjaskig utlänning som stod och tryckte ner en lax i byxan, haha. När han såg att jag kollade på han så tog han fort upp den igen, sen gick jag och berättade det åt pappa och vi ställde oss i kassan. Framför oss i kassan stod en alkoholist och i kassan brevid ställde sig utlänningen och hans kompis (båda två var knarkare). Sen mitt i allt började alkisen och knarkarna bråka. Och alkisen skriker ut över hela konsum "Ska du ha stryk, jag är snut för fan!" och så börjar knarkarna skrika "Fuck you, fuck you, fuck you" och han som är svensk skriker "Du är fan inte snut, jag vet vem du är. Du är Ante Johanssons farsa, din jävla alkisjävel. Jävla gubbjävel!" osv. Det börjar kännas lite obehagligt när vi står där, just bakom dom när dom står och bråkar och tänker börja slåss. Kärringjävlarna i kassan gör ingenting, utan dom står bara och kollar på dom - vilket i princip alla på butiken gör. Sen går jag och pappa ut från Konsum och jag börjar skratta som fan, först var jag jätteskraj och sen i efterhand tyckte jag det var ganska komiskt :) Vi sätter oss i bilen och knarkar äcklena kommer ut och en ställer sig och pissar just utanför Konsum. Och jag kan ju säga att det stank spya och öl över hela jävla affären.

Om det är några människor jag föraktar så är det verkligen knarkare och alkoholister. Usch.

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Hej, just nu sitter jag på jobbet. Har egentligen inte tid att skriva.. Så jag skriver lite senare, så får ni veta en rolig sak som hände för ett tag sen! Hahaha, sitter ännu och skrattar åt det :)

Puss och kram!

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

Heidis outfit på den här bilden är så fin! Koftan, linnet, shortsen och framförallt hennes skor var to die for :) Dock tyckte jag att hennes väska var ful. Hon borde haft en sån vit Balenciagaväska som Lauren brukar ha. Det hade passat mycket bättre :) Heidi brukar ju inte alltid så fina kläder, det är antingen hit eller miss för hennes del.. Men här var det definitivt en hit!

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hahaha

Vad är det med den här jävla Caroline af ugglas egentligen?! Vet inte "kvinnan" vad en pincett är? Jag vet överhuvudtaget inte om det är en kvinna eller man, vad tror ni att hon är - kvinna eller man?

Nej, Caroline.. Jag lovar att jag snarast ska hjälpa dig - och jag börjar med att köpa en pincett!

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Just a picture

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

Ni som har pengar kan väl ge mig en läppförstoring? Har varit så jävla sugen att förstora läpparna i ett bra tag nu. Jag är inte ute efter några ankläppar á la Linda Rosing - men jag vill ha lite fylligare läppar. Dock vill jag bara förstora överläppen, för den liksom "försvinner" när jag ler. Så snälla, någon kan väl ge mig ett par Natacha Peyre läppar. Tack på förhand!

Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()

-

1. Fullständigt namn? - Emma Kristina Olofsson

2. Ålder? - 18 år. 

3. Vart bor du? - Boden & Malmberget

4. Bor tillsammans med? - Simon.

5. Färg på ditt hus? - Tegelfärgat.

6. Hus eller lägenhet? - Lägenhet med Simon och hus med mamma och pappa.

7. När är du född? - 29 januari 1991.

8. Klass? - BF07C

9. Vilket år tar du studenten? - 2010  

10. Något jobb? - PA Hydraulservice då & då.

11. När gick du upp i morse? - Typ vid 9.

12. När ska du sova? - Jag har ingen aning.

13. Duschat idag? - Japps.

14. Kramat någon idag? - Ne :)

15. Pussat någon idag? - Nej

16. Vad har du ätit idag? - Pizza och ett äpple.

17. Dagens klädsel? - Linne, kofta och jeans.

18. Dagens smink? - Just nu ingenting.

19. Dagens sötnos? - Gissa? :)

20. Dagens roligaste? - Inget direkt.

socialt:

21. Har du många vänner? - Tillräckligt.

22. Hur många har du kysst? - Haha, vet inte.

23. Vem kramade du senast? - Vet inte.

25. Hur många har varit otrogen mot dig? - För många...

27. Har du pojk-/flickvän? - Ja

28. Vem pratade du med i telefon senast? - Ingen aning :)

29. Vem fick du senast sms ifrån? - Sanna

favorit:

(just nu)

31. Film? - Jag har ingen aning..

32. Låt? - Massor.

33. Mat? - Vet inte riktigt.

34. Dryck? - Vet inte :P

35. Färg? - Rosa, svart, vit osv.

37. Stad? - Vet inte.

38. Land? - ? :)

39. Ämne i skolan? - Inget.

40. Människa? - Massor :)

senaste:


41. Personen du tänkte på? - Jag vet inte ;p

42. Personen du kysste? - Simon

43. Gången du spydde? - Längesen.

44. Gången du grät? - Vet inte.

45. Pizzan du åt? - Tacopizza :)

46. Gången du var i Göteborg? - Haha, i 6an.

47. Gången du var i Stockholm? - November 2006.

48. Gången du var full? - Jag vet inte :P

49. Gången du var hög? - Aldrig.

antingen eller:

51. Svart eller vitt? - Både och

52. Hund eller katt? - Hund

53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Både och, beror på vilket humör man är på :)

54. Tvspel eller datorspel? - Tvspel

55. Singel eller upptagen? - Upptagen

56. Hångla eller ha sex? - Beror på tillfället

57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? Inget

58. Ragga eller bli uppraggad? - Bli uppraggad :P

59. Big Brother eller Paradise hotel? - Big brother

60. Blont eller svart hår? - Både :)

61. Har du blåa ögon eller bruna? - Blåa

62. Choklad eller lakrits? - Både och

63. Göteborg eller Stockholm? - Stockholm!

64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Vänsterhänt

65. Coca cola eller fanta? - Coca-Cola

66. Pizza eller kebab? - KEBAB :D

67. Randigt eller prickigt? - Randigt

68. Älska eller älskas? - Det hör väl ihop :)

69. Leva eller dö? - Haha, antagligen leva ;p

antal:

70. Personer du älskar? - Många

71. Personer du hatar? - Några stycken..

72. Gånger du varit full? - Inte vet jag?:)

73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? - En gissar jag på.

74. Glassar du ätit på en dag? - Har inte räknat :)

75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Vet inte?

76. Gånger du haft minnesluckor? - Någon gång då och då.

77. Gånger du varit hög? Aldrig

78. Personer du saknar just nu? - Alla mina vänner och min pojkvän...

79. Gånger ditt hjärta brustit? - Många gånger.

vem:

80. Vill du kyssa nu? - Simon.

81. Ska du träffa imorgon? - Jag vet inte.

82. Sjöng du senast för? - Mig själv.

83. Hade du senast en msn-konversation med? - Simon

84. Spelade du tvspel med senast? - Simon, min bror.

85. Vill du ta med på resa nu? - Hade varit kul att åka med tjejerna men även mysigt att fara någonstans med Simon :P

86. Vill du kasta en sten i huvudet på? haha ingen.

87. Förtjänar att dö? - Ingen

88. Är söt? - Finns många söta

89. Vill du sova jämsides med i natt? - Simon

vad:

90. Gör dig glad? - Alla nära och kära, för det mesta ;)

91. Gör dig ledsen? - Hatar när folk ljuger, djurplågeri osv.

92. Vill du helst göra nu? - Vet inte.

93. Önskar du att du slapp göra? - Städa

94. Vill du ha nu? - Pengar.

95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Har just fyllt år så jag vet inte.

96. Längtar du till? - Inget :p

97. Tycker du om dina betyg? - Dom duger :)

98. Ångrar du i ditt liv? - En massa.

99. Är det bästa som hänt dig? - Väldigt många bra saker har hänt, så jag vet inte.

100. Hur mycket är klockan?- 17.16

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Halå :)

Tjooo.

Hittills har den här dagen varit helt värdelös, precis som söndagar brukar vara. Nåja, jag har iallafall hunnit färga mitt hår imorse, och tro mig - det behövdes verkligen. Gode snygg utväxt jag har haft tills nu :) Den var inte nådig, haha. Sen har jag varit och solat och dom var så snälla och lät mig sola gratis för att dom var så nöjd med mig på praktiken. Dom är så snälla där på badet :) Idag ska jag äta palt till middag och det ska bli jäkligt gott, och så ska jag umgås med Sanna också. Jag saknar henne verkligen :)

Jag hade tänkt åka och hälsa på dom i klassen i veckan men jag vet inte hur det blir? Vet ju inte hur deras schema ser ut nu eller nåt.. Sen har jag inte pratat speciellt mycket med någon av dem på länge så jag vet inte :( Vi får se hur det blir med det. Sen ska jag nog med Sofia på hemligt uppdrag på tisdag om allt går som planerat ;) Nej, nu ska jag gå och hjälpa mami & papi med maten.

xoxo

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hallå!

Eftersom Elina frågade efter receptet till tacopizzan ska jag försöka skriva det här, jag går ju aldrig efter nåt recept men det brukar bli bra ändå. Det kan hända att det låter lite otydligt, skriv om ni inte förstår så kan jag försöka förbättra receptet :D

Detta behövs:
Ingredienser till pizzadeg alternativt färdig pizzadeg
Köttfärs
Tacokrydda
Tomat
Paprika
Lök
Creme fraige
Riven ost


Först och främst börjar jag med att göra en pizzadeg, man kan antingen köpa en färdig som man blandar med vatten bara eller så gör man en egen, det blir bra med både och. Sen bryner man köttfärsen och sätter i tacokrydda, det spelar ingen roll om det får stå en stund så det blir kallt (det ska ju ändå in i ugnen sen.) Sedan hackar jag grönsakerna, jag brukar bara vilja ha tomat på min pizza men man kan även ha paprika, lök och så vidare, vad man nu själv gillar. Sen kavlar jag ut degen, så det blir en ganska tunn fyrkant. Vik in kanterna så att inte fyllningen rinner ut. Bred ut köttfärsen, och lägg på grönsakerna. Sen ska ni ta creme fraige och riven ost som ni blandar ihop. Häll sedan ut det över pizzan. Om ni tycker det ser ut att vara lite så kan ni sätta på extra ost, det brukar jag göra och det blir mumma. Sen ska det in i ugnen i 10-15 minuter. Sen är det klart!

Som ni ser nu så har jag inte skrivit hur mycket det behövs av varje, men det är ju väldigt individuellt beroende på hur många man är som ska äta.. Jag brukar som sagt aldrig gå efter nåt recept för jag har inget och det brukar nästan jämt funka bra ändå :)

Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lördag

Hellooo!

Nu har jag äntligen tid att uppdatera. Imorse vaknade jag tidigt, jag gick och la mig klockan 10 igår, hahaha... Nåmen, jag åkte med mammsen och pappsen till Gällivare och då lånade jag en bok på bibblan för vi måste läsa en klassiker på svenskan, usch! :P Sen for vi runt på massa affärer och jag fick smink som jag verkligen behöver :) Sen köpte jag lite grejer till Gucci och en ansiktsmask till mig. Snart ska vi fara och handla för vi ska laga tacopizza. Mums! :) Ikväll ska jag nog bara sitta framför TV'n. Min kära bror har köpt nyaste GTA spelet och vi nöter det som fan, det är skitkul.

Puss

Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hoho

Jag är hemma igen, och tänka sig.. Det känns fanimej underbart!! Det känns så jävla boring i Boden när man inte har nån man kan umgås med på samma sätt som jag gör med mina vänner här. :/ Finns ju ingen jag känner på det sättet än :) Min kära Sofia har redan varit förbi tidigare idag och jag har saknat henne :) Jag ska nog umgås med Sanna lite senare också, hihi. Jag tänkte fara och simma/sola ikväll men jag kan inte det ännu när jag har tatuerat mig för drygt en vecka sen. Så det får tyvärr vänta, känner redan att brännan har försvunnit :D

Den här helgen ska jag iallafall bara ta det lugnt och umgås med familjen och mina söta brudar :) Jag har ingen skola förrän fredag nästa vecka så jag vet inte riktigt hur länge jag blir kvar här.. Men det återstår att se :) Ska äntligen ta med mig min älskade vovvsing :) Jag har saknat henne så mycket när jag var i Boden så när jag kom hit idag var hon helt tokig :) Mitt lilla hjärta.
Nej nu vart de bara skit jag skrev :) Men jag uppdaterar säkert senare. PUSS.

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hallå!

Hej!

Jag börjar med att svara till du anonyma som frågade hur jag fått internet till min bärbara dator. Grejen är den att jag inte ens har internet till den ;/ Så jag vet tyvärr inte. Är inte så insatt i sånt där med internet. :/

Nu sitter vi hos Simons mamma, vi har fikat lite tidigare och hon har köpt gardiner till oss så nu lägenheten kanske får sig ett lyft, haha. Imorgon ska jag till skolan, första dagen. Fast jag tror bara att det blir att få schema och sånt. På fredag ska jag åka hem, ska hämta vovvsingen min :) Längtar efter henne såå mycket!

Ska gå nu, puss och kram! <3

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Hellooo!

Imorse när jag vaknade sken solen som fan, finns inget bättre sätt att vakna på :) Vi sprang över till Dollarstore och köpte lite smågrejer som behövs. Sen kom Lina förbi en sväng och tittade på lägenheten. Sen har jag roat mig med att försöka städa litegrann medans Simon fixade med TV:n. Måste dammsuga och vaska sen för golvet är helt äckligt efter att vi har borrat i taket. Haha! Snart ska vi äta och annars vet jag inte riktigt vad vi ska göra..

Jag saknar alla där hemma :/ <3
Puss!

Permalink Mitt liv Kommentarer (5) Trackbacks ()