Today is the day

Ja hörrni, idag tar jag mitt pick och pack (+ hund om nån vecka) och tar mig ner till Boden. Jag känner mig lite kluven, vill jag eller vill jag inte flytta? Nej fan det är lugnt, jag sitter och svamlar - det är bara "flyttfeber". Hur ska jag, Emma Kristina Olofsson - som knappt kan vara borta en helg från mamsen och papsen flytta hemifrån och inte träffa familjen 24/7? Nu överdriver jag väl men det blir nog kämpigt i början skulle jag tro :)

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja.. så himla mycket som jag vill skriva. Jag har ju inte riktigt sagt hejdå till alla mina vänner så jag får väl göra det här då. Kommer att sakna er allihopa väldigt väldigt mycket, även om jag inte flyttar så långt bort så vet jag att jag kommer tappa kontakten med nästan allihopa tyvärr. Men vad som än händer så kan ni alltid ringa till mig, för jag kommer alltid finnas där för er. Jag är väldigt glad att jag har er allihopa, och ni vet vilka ni är. Ni förgyller mitt liv :)

Nej, nu är det väl dags för mig att avrunda här. Jag kommer inte vara så aktiv att blogga eftersom vi inte har internet. Men ni som vill mig något (mina vänner) vet hur ni kan få tag på mig. Jag kommer att sakna er och jag älskar er allihopa! <3

Puss & kram
/E

Permalink Mitt liv Kommentarer (4) Trackbacks ()

Hejhej

Tar en paus ifrån packningen och bloggar lite. Hittills har jag rensat ur hela min garderob, blev en jäkla massa att slänga eller ge bort till min syster. Sen måste jag plocka ner alla mina tavlor, ta bort alla blommor och rensa lådor. Känns inte sådär jätte lockande om jag ska vara ärlig... Har ätit lite smörgåstårta till lunch och det var gott, konstigt nog så finns det kvar en halv tårta sen igår :)

Min födelsedag var riktigt riktigt bra, umgås med nära & kära. Så vad annat kan man förvänta sig än att det blir perfekt? :) Jag fick en massa bra presenter, eller ja allting som jag fick var bra och jag är väldigt nöjd. Mamma hade bakat smörgåstårta och vanlig tårta. Fan vad vi svullade, eller vad säger ni Sanna och Sofia? ;) Dom var uppe i 8 bitar var när dom la av. Själv kommer jag inte ihåg hur mycket jag åt,  och lika bra är väl det :D Fast jag kom nog inte riktigt upp i deras nivå, haha :) Nånå. Kvällen var då helt underbar iallafall :) Den här kvällen går nog bara åt till att packa ihop mitt liv i lådor. Och självklart mysa med familjen när det är sista helgen hemma för min del. HUR SKA JAG KLARA MIG? ;D

/E

Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()

Yey!

Idag fyller jag 18 år, än så länge känns de väl inte som nåt speciellt :) Imorse när jag vaknade fick jag ett par jättefina örhängen av älskling, en bärbar dator, ny datamus, dataväska, rengöringsvätska till skärmen & ett rosa grillset av mamma, pappa, Simon och Mathilda. Blev då jävligt nöjd med mina grejer :)

Hände en äcklig grej igårkväll och inatt. Igår när jag var påväg ner till datorn såg jag en svart figur som stod nere vid datorn (vi har den ju under källartrappen) och när jag kom ner sprang den typ iväg till mammas och pappas sovrum. Jag trodde att det var min bror som snokade vad jag höll på med på datorn så jag gick dit och sa typ "Men Simon sluta snoka då för fan". Så svarade han uppifrån övervåningen att han inte ens hade varit nere i källaren. Skitläskigt, för jag såg verkligen att det var nån där!
Sen vaknade jag typ vid femtiden imorse av att min glödlampa hade brunnit så det small till högt som fan. Jag vet inte om jag drömde det här men det kändes så verkligt; Jag satte mig upp i sängen och så såg jag en man som stod i mitt rum, typ vid min garderob. Så gnuggade jag mig själv i ögonen och när jag tittade igen så stod han fortfarande där. Sen kommer jag inte ihåg nåt mer? :s Och när jag vaknade imorse var min DVD påslagen, så stod det "No Disc" på den. Jag frågade alla i min familj om dom hade varit och tagit ut nån film eller nåt men ingen hade det? Det var jävligt läskigt, huvva!

Nu ska jag fara iväg, Sofia och Yvonne ska hämta upp mig! :O
Puss!

Permalink Mitt liv Kommentarer (5) Trackbacks ()

-

Tillägnat er som går runt med era fjällräven jackor (som för övrigt är skitfula!)

Vet ni om att för att göra era jackor så plockas miljontals gäss levande? Bara för att göra ett enda duntäcke så plockas 75 stycken göss. Jag svär fan på att ni blir förbannad när ni ser alla dessa filmer när djur flås levande för att bli päls. Men tänk på alla dom gässen som plockas också. Ni kan jämföra det med att nån sliter av er allt hår, så känns det för dem. Jag vet att jag låter som nån jävla djurrättsaktivist men jag blir så jävla förbannad på sånt här!

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

JA JUSTJA! Du sa ju att jag var trög för du påstod att jag bara blev sur på min pojkvän (vilket inte ens var sant). Men kommer du ihåg när en tjej hade suttit i din killes knä på krogen? Hahahah, då skrek du ju åt henne i skolan. Men du sa ingenting åt honom ;)

Permalink Mitt liv Kommentarer (3) Trackbacks ()

Hej!

Har varit på praktiken idag mellan 14.30-21.30 och idag kände jag mig inte lika seg efteråt. Imorgon sa dom att jag skulle få gå mellan 8-11 :) Så himla skönt på en fredag.
Efter praktiken åkte jag till Jessica och fikade världens godaste smörgåstårta som hennes fammo hade gjort. MUMS! Det var iallafall jättekul att åka till henne igen, har verkligen saknat henne som fan! Jag har inte umgåtts med henne sen slutet av 9an tror jag :/ Och jag saknar dom tiderna på Gunillaskolan.
Förresten! Idag är det bara en vecka kvar tills jag fyller år... Dom här dagarna går snabbt ;)

Imorgon ska Simon hämta lägenhetsnyckeln om han hinner innan han ska med tåget. Så ihelg ska jag börja packa ihop alla grejerna i mitt rum. Det känns hemskt... Fan, den här dagen har jag väntat på i hela mitt liv. Dagen då jag får packa ihop mitt rum och flytta hemifrån. Men nu går jag hela tiden och skjuter upp det, för jag vill fan inte börja. Jag måste ju packa ner alla mina minnen under 18 års tid i en massa lådor nu. Kommer kännas så hemskt att lämna alla mina kompisar, för jag vet att 90% av dem har jag nog inte kvar om ett halvår :( Alltså, missförstå mig inte - jag vill ju verkligen flytta men de känns bara så hemskt att börja :P

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Åhh..

Jag har kommit hem från praktiken för ett tag sen, gode slut jag är efter den här dagen. Den här dan har gått sjukt segt så jag tror jag väljer att börja 8 imorgon istället :) Imorgon ska jag till Jessi och fika för sötnosen fyller på fredag. Grattis i förskott om jag inte kommer ihåg att säga det då! <3 Mitt minne är ju inte det bästa så...

Nej nu ska jag kika vidare. Puss!

Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()

Godmorgon?

Eller ja, det är ju nästan eftermiddag. Jag har vaknat innan tio idag. Vilket inte kanske var så tidigt men jag har varit vaken nästan hela natten. Jag höll verkligen på att frysa ihjäl! Sov med en filt under täcket och så hade jag kläder på mig men jag frös ändå :( Huvva! Praktiken börjar 14.30 idag så jag har ju ett tag på mig, ska promenera dit i det här äckel vädret..

Jag lär ju inte uppdatera någonting under kvällen eftersom jag kommer vara där till 21.30. Men vi får se :) Puss!

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Pinsamt!

Jag satt och diskuterade med min kära kusin Sofia för ett litet tag sen om hur fjantiga vi är. Jag sitter till exempel och störtbölar till den här reklamen, och det gör hon också. Sofia grinar också till reklamen som spelades förut med renen som springer vilse i skogen. Igår satt jag och tittade på tv med min lillasyster, vi kollade på Extreme makeover home edition eller vad det nu heter. Så var det en gubbe som grät, och bara för att det var en man började jag grina då också. :D Haha. Är det bara vi som är såhär fjantiga eller är det nån som är lika knäpp som vi? :)


Permalink Mitt liv Kommentarer (3) Trackbacks ()

Hej!

Nu har jag varit sjuk i 3 dagar så jag har inte varit så pigg på att uppdatera. Förlåt för det... Nu sitter jag och fryser utav bara fan, det är en av anledningarna till att jag inte tycker om att duscha på kvällen. För då fryser man som fan när man ska gå och lägga sig, usch usch!
Imorgon ska jag iallafall på praktiken, jag har lite ont i kroppen fortfarande men jag håller ut. Vill inte få för mycket frånvaro och dessutom saknar jag alla därborta :)

Haha, förresten. Ni som åker mot Gällivare via parkasleden, ni har väl inte missat den snygga skylten som är på hedenbron? Det är min underbara f.d klass som har lagt upp den ;D Och om ni undrar vad lejonet till höger föreställer så är det faktiskt min hund. Skyll på Soffe, det är hon som har ritat av henne :D

Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()

Hej!

Fan vad häftigt det ser ut alltså! Är jättesugen på att börja träna freestyle med Gucci, alltså dans med hundar. Kolla själv vad kul de ser ut :)

Permalink Min pomeranian Kommentarer (1) Trackbacks ()

:P

Brukar du komma i tid: Ja.
Vad hade du i din mun senast: Tuggummi,
När mår du bra: När det är soligt och fint typ. När man bara kan ta det lugnt.
När blev du fotad senast: Idag.
Hur känner du dig nu: Less. Sjuk.
Kan du laga mat: Ja det kan jag.
Vad pluggar du: BF.
Vad tycker du om fötter: Äckliga.
Är du smart: Jag vet inte? :D
Vad har du på dig: Mjukisbyxor och tröja.
Är du aktiv i skolan: Ja det är jag. Oftast :)
Vad saknar du: Ingenting tror jag.
När och varför grät du senast: Jag vet inte.
Var det pinsamt att svara på det: Nej, men jag kommer inte ihåg när jag grät sist.
Hade du en bra kväll igår: Ja det hade jag. :)
Din favoritdryck på morgonen: Juice eller mjölk.
Vad ska du göra i sommar: Jobba iallafall.
Är du nöjd med ditt liv: Nej, nog kunde det vara bättre.
Vad vill du jobba som:  Ingen aning :P
Har du tråkigt just nu: Jaa, usch.
Vad gör livet värt att leva: Alla mina underbara vänner, min familj, min pojkvän och mina djur.
Vad i livet ångrar du: En massa saker.
Är du musikalisk: Nja.
Vad lyssnar du på för musik: Allt möjligt
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Nja, nej.
Är du bortskämd: Ja :)
Är du trött: Jao..
Vad gör du imorgon: Jag ska antingen på praktiken eller så ska jag ligga och sova hela dan :(

Din första

Operation: Halsmandlarna tror jag.
Första piercingen: Förutom öronen så var det läppen.
Första bästa vän: Sofia
Första priset: Jadu?
Första sporten du började på: Typ äckel handboll?
Första husdjuret: Råtta
Första semestern: Kommer inte ihåg, mallorca?
Första konserten: Jadu?
Första kärleken: Beppe

Favoriter:
Filmer:  Komedier och skräckisar!
Tvprogram: The hills, project runway och shear genious (stavning?)
Musik: Allt möjligt!
Drink: Ingen aning. Caipirinha tror jag ^^
Kroppsdel (på kille): Vet inte :) Helheten.
Sport: Ridning
Plagg: Hm, allt från mode till mjukisar.
Skola: ?
Bok: Inte som andra döttrar, Marley och jag osv.

Just nu:
Äter du: Inget.
Dricker du: Inget.
Ska du: Tvätta bort sminket.
Lyssnar du på: DJ Ante - Vi vill åka volvo. LOL!
Väntar du : Bättre tider
Tittar du på: Skärmen.

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller kyssar: Både och
Kortare eller längre: Längre
Snygg mage eller snygga armar: Både och ;)
Busig eller lydig: Busig ;)

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej

Nu är det söndag igen, och som vanligt har jag världens jävla ångest när det är söndag. Jag har inte gjort något speciellt alls idag, varit ute och promenerat imorse med Gucci, Sanna, Ulrika och Donna. Jag tänkte först inte följa med eftersom jag känner mig riktigt jävla krasslig. Men jag ändrade mig, men efter det blev de mycket värre. Skulle egentligen umgåtts med dom senare men jag orkade fan inte, så Sanna förlåt för att jag inte ringde ;/ Jag for iallafall och jobbade på kvällen men de kändes tungt som fan så jag blev inte där speciellt länge. Nu har jag tagit en ipren så det känns lite bättre men det blir nog att lägga sig tidigt ikväll.

Imorgon är planerna bara praktik mellan 8.00-15.00 om jag orkar fara dit när jag är sjuk. Det får jag se imorgon. Annars blir det nog bara att ligga i sängen framför tv'n hela dagen skulle jag tro. :)

Puss!

Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()

Horoskop

Jag vet inte riktigt om det här stämde så bra in, men vissa grejer stämde ialla fall :)

Goda egenskaper

Vattumannen är lugn, envis och självständig. Du ger ett seriöst och okonstlat intryck och ligger alltid steget före i din intuition och klara tänkande.

Vattumannen vågar gå sin egen väg och tänker alltid i ett längre perspektiv. Du svävar sällan iväg i känslomässiga och överromantiska drömmar. För dig är realism, kunskap och sunt tänkande stora nyckelord.


 

Så ser du på kärlek och vänskap

När det gäller kärlek har du inga romantiska drömmar eller visioner på hur det ska vara. Kärleken kommer när den kommer. Din partner bör också dela din syn av frihet och oberoende, att man även i ett äktenskap bör leva som två fria människor och inte som en.

Du visar mycket sällan känslor offentligt, men i hemmet överraskar du en del, även på det romantiska området emellanåt.

Mindre goda egenskaper

Ibland kan Vattumannen verka en aning egenkär. Din självständighet och kunskapshunger har givit dig starka åsikter, och i umgänget anser du alltid dessa vara de rätta. Hos Vattumannen finns därför en viss trotsighet och en svårighet att ta goda råd från andra.

Den självständiga Vattumannen kan också ha lite svårt att släppa andra inpå livet, eftersom du gärna tenderar skärma av dig något från din nyfikna omgivning.

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

..

Jag är så sjukt trött och sliten idag så det inte är sant. När jag vaknade imorse var jag så sjukt trött så det är ett under att jag ens har orkat kliva upp. Jag och Sanna skulle promenera till skolan/praktiken men det var 20- så det slutade med att vi åkte med Linda och Bryne istället. Sen har jag haft fullt upp på praktiken, har fan knappt suttit ner på hela dagen. Åt på skolan idag med klassen, tacos. Det var gott som fan :) Sen efter lunchen har jag tränat och så slutade jag klockan 3. Så jag promenerade hem i kylan men de gick ganska bra trots allt, jag överlevde ju. Nu väntar jag på mat och jag är väldigt hungrig.

Jag uppdaterar lite bättre sen. Puss

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Har varit på praktiken idag, gått mellan 7-15 typ. Fast jag fick sluta lite tidigare och det var skönt :) Så jag har promenerat hem med Sanna och Linda, haha så halkade jag just när vi gick över ett övergångsställe. Det var pinsamt... Tur att det inte var nån bil där just då, hahaha. Nu måste jag göra en jävla läxa i kommunikation som ska vara inlämnad idag så jag får mejla den istället. Skulle egentligen fara och jobba men det är fan ingen idé ikväll.

Puss.

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej!

Hej!

Igår började jag ju min praktik på badhuset i mbgt. Jag har verkligen sökt på rätt ställe, dom är super trevliga och det är roligt, så dagarna går fort. Nu ska jag åka till fotokursen. Har ännu inte hunnit framkalla mina bilder. Så det ska jag göra idag. Måste kila nu! Hejdå.

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag

Hallå!

Nu har jag kommit hem igen. Gissa om någon blev glad när jag kom hem? Gucci kom rusande och var helt överlycklig. Åh, jag har verkligen saknat henne under de här dagarna jag var borta! Så jag har myst med alla vovvarna hela kvällen, och det var väldigt uppskattat av dem :) Vi måste boka veterinärtid till Gucci ganska snarast också. Alla kanske inte vet det men pommar kan lätt få bettfel och då speciellt när dom byter från mjölktänder till de "riktiga" tänderna. Ibland lossnar inte mjölktänderna av sig själva och då måste man åka till veterinären och dra ut dom. Gör man inte det så kan hunden få bettfel eftersom tänderna inte får plats att växa fram som de ska. Så, som sagt så får jag ringa till hunddoktorn nån dag. Kommer ihåg sist vi var där när Gucci skulle vaccineras. Jag svär att hela veterinärstationen hörde när hon skrek, för hon skrek verkligen som en stucken gris. Och hon brukar ju inte fjanta sig i första taget, haha! Fast iofs så finns det nog ingen hund som tycker om att få vaccinspruta. ;) Ja justja, Gucci har gått upp i vikt nu. Nu väger hon hela 2 kilo, visst har hon blivit stor? Hihi. ;)

Egentligen borde jag ha gått och lagt mig för längesen, men jag ska försöka vara vaken så länge jag bara kan för att jag lättare ska kunna somna tidigt imorgon. Jag ska ju på praktiken imorgon, och jag hoppas att det blir roligt :) Jag har världens huvudvärk just nu så jag tror jag ska mysa ner mig i sängen och läsa eller något. Måste...hålla...mig...vaken!

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hundens bön!

Tänk på detta! :)

♥Mitt liv varar i sådär 12-15 år. Varje gång vi skiljs betyder sorg för mig. Tänk på det då du skaffar mig.
 

Ge mig tid till att förstå vad du begär av mig.


Gör mig tillitsfull - Du är hela mitt liv.


Var inte arg på mig länge, och låt mig inte få stanna inomhus som straff.


Du har ditt arbete, dina hobbyer och dina vänner, jag har bara dig.


Tala med mig, även om jag inte förstår dina ord så förstår jag din stämma, den gör mig glad.


Kom ihåg att jag aldrig glömmer hur du behandlar mig.


Innan du slår mig, tänk på att mina tänder lätt kan krossa din hand, men jag brukar inte våld.


Innan du blir irriterad på mig, för att jag har gjort inne, tänk på att jag kanske har ont i magen, kanske fick jag ligga för länge i solen eller så mår jag bara dåligt.


Gå på promenader med mig i naturen, tänk på att min värld är mycket mindre än din.


Ha tid med mig när jag blir gammal, även du blir gammal en dag....


♥ Var hos mig när jag är sjuk, allt blir lättare då, för att jag har dig.

  Jag älskar dig!

Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()

Hallå!

Nu är jag tillbaka igen efter några dagars bloggtorka.. Jag är i Boden nu, men jag ska hem på söndag igen. Sen är det praktik i 3 veckor och sen flyttar jag :) Nånå, nog om det. Idag har vi varit på stan ett tag, men jag hittade ingenting speciellt. Sen har jag legat och fryst i sängen hela eftermiddagen. Nu ska vi snart äta, och jag är jättehungrig! Ikväll ska vi nog inte göra något speciellt skulle jag tro faktiskt. Kanske kolla nån film eller något, nåja det återstår att se.

Förresten ska jag göra om min blogg snart igen, den har förjävligt fula och äckliga färger men jag har inte orkat göra om det, men jag måste samla lite kraft till innan jag gör det. Men håll ut!

Tjao.

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hallå!

Jag har kommit hem för ett litet tag sen :) Jag, Simon och Sanna har varit hos Ulrika ikväll och spelat Guitar hero, jävligt roligt var det men jag suger fan på att spela gitarr. Hahaha! Nu är jag trött och vill nana. Men först, ska jag spela The sims!


Puss

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

-



Det här är min pomeraniantik som heter Always on my mind, men hon kallas bara för Gucci. Vi köpte henne från Älvsbyn i höstas och det är det bästa val jag någonsin har gjort. :) Vi hade varit intresserade av att köpa en pomeranian länge men vi ville ha en tik och det fanns ingen till salu i norrbotten då. Av en ren slump gick jag in på blocket för att kolla om de hade fått in några nya annonser, och då såg jag henne. Jag kan ju säga att det var kärlek vid första ögonkastet! Så vi åkte iväg och hämtade henne... När hon blivit lite äldre ska vi pröva ställa ut henne och sen har jag även funderat på att träna agility eller freestyle med henne :) Hon är verkligen en liten kelgris som alltid ska vara i knät och gosa, helt underbar. Jag älskar den här hunden!

Permalink Min pomeranian Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ny kategori!

Nu har jag gjort en ny kategori - bara för att jag älskar min vovve mer än allt annat! Ska försöka lägga in bilder och sånt lite oftare.

Permalink Min pomeranian Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag är tillbaka!

Nu är jag äntligen tillbaka i civilisationen igen! Nej, men min lilla vistelse i stugan har faktiskt varit väldigt trevlig. I början var jag sjukt rastlös, det märks att man har varit stressad de senaste veckorna över diverse saker. Jag har mest myst på, mina kusiner från Ökx kom och vi har varit och kört skoter och det var väldigt trevligt :) Vi umgås inte lika mycket nu som vi gjorde tidigare vilket är tråkigt :/

Vi har hunnit vara till IKEA och till det där shoppingcentret i Finland. Haha, det måste vara världens största skämt! Jag kan säga nu på en gång att jag aldrig mer åker dit. Ser ut som ett halvfärdigt shoppingcenter, helt tomt utanför butikerna och det enda dom hade var kärringkläder. Sen kom jag gladeligen in på Gina tricot för jag tänkte shoppa nyårskläder. Men då verkade det som om hela Finland hade bestämt sig för att handla på Gina så jag for därifrån illakvickt, sur som ett jävla bi. På IKEA kan man ju gå hela dagen, och vi hittade massa grejer som vi köpte iallfall vilket var tur.

Jag orkar inte riktigt skriva allt jag har gjort för då tar det här blogginlägget aldrig slut. Imorgon ska jag och Sanna laga mat och kolla film och sånt, min ärta fyller ju år den 7 januari. Ni får inte glömma bort att gratta henne! ;)

Puss!

Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()