Korkade jävlar

Jag läste just en tjejs blogg, hon bor i Thailand för tillfället eftersom hennes pappa har en thailändsk fru (SURPRISE SURPRISE!) och då hade dom köpt en rottweiler på någon gata därborta. Såhär skrev hon i sin blogg idag:

"Ngn som har ngt tips ?

Vi har tydligen rakat kopa en sjukt aggresvi hund. Inte mot mig for att jag ar den som "bestammer" ,... Men mot anra i familjen sa ar han sjukt javla elak, han morrar och bits. Man ska tydlgien trycka upp hnom mot vaggen och skrika lite, det var vad en hundtranare sa till oss... Hum, ngt som har ngt mera tips ? For att nar han vager 50 kilo sa ar det nog inte lika kul med en aggresiv rottwailer ? "

Det värsta jag vet är korkade idioter som inte vet hur man ska handskas med hundar. Och det spelar ingen roll om det är en pitbull, rottweiler, pomeranian eller cockerspaniel. Man måste vara sträng och konsekvent med sin hund ända från början. Man måste visa att man är hundens ledare, annars uppstår såna här problem. Dom har antagligen daltat med hunden bara för att den är en liten valp, vilket många gör. Men en hund som får göra som den vill hela tiden börjar den ofta morra osv. Om en hund morrar ska man verkligen inte "trycka upp den mot en vägg och skrika åt den", då blir den bara ännu mer osäker och mer aggressiv. Det hjälper knappast att ta till våld eller skrika åt hunden, då blir det bara värre. Man ska vara lugn och stadig när man håller på med alla sorters djur. Det är synd att alla inte förstår det. Det värsta jag vet är djur som far illa på grund av ägare som bara bryr sig om dem när dom är små söta valpar och djur som kommer till helt fel ägare.

Väljer man dessutom att köpa en rottweiler eller liknande raser som typ amstaff osv. Så får man fanimig räkna med att dom ska aktiveras, eller egentligen är det inte bara de hundraserna som behöver mycket motion och träning - utan alla hundar måste ut och röra på sig. Men när man köper en sån hund måste man förstå att dom kräver mycket motion och man kan inte bara låta en sån hund sitta hemma. Nu säger jag inte att jag är nån jävla hundexpert eller nånting men det här är inte speciellt svårt att förstå om man iallafall har haft hundar nångång. Och även om jag har en jätteliten hund så måste jag jobba mycket med henne. När man har små hundar är det många som daltar med dom och har dom som små accessoarer i väskor, men dom är ändå ett djur och man måste behandla dom som det också. Det är en till sak jag stör mig på, att folk köper småa hundar för att flasha upp dom i en väska 24/7 och smycka ut dom till små prinsessor när dom faktiskt är djur som har fyra ben att gå på själv. Så innan jag avslutar det här inlägget säger jag - Behandla hunden som en hund & inte som någonting annat!

(Det vart lite blandat här i slutet men ni förstår nog ändå)

Permalink Kändisar/Mode Kommentarer (1) Trackbacks ()

-

Nu sitter vi och kollar på Den rätte för rosing, det är första gången jag kollar på det. Men med tanke på hur knäpp Linda Rosing är så kan väl inte programmet vara annat än underhållande ?
Sen ska vi plugga teori, det går framåt dehär alltså. 
Imorgon skola som vanligt och sen på kvällen ska vi på norrbottensteatern och kolla på.. just det, en teater. Oväntat va? :) Men jag hade aldrig åkt dit om det inte vore så att vi får kompledigt för det nästa vecka. Dessutom har jag ingen engelska imorgon så jag slutar vid ett.

Nu började programmet igen så vi ska fortsätta kolla. Puss!

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

Har egentligen inte så mycket att skriva om idag (som vanligt då) så det får bli ett kort inlägg. Jag ska snart börja laga mat, det blir köttbullar och mos idag. Pulvermos, som jag för övrigt vet att Sofia fullkomligt älskar ;) eller så inte haha! Sen ska jag gå ut och promenera med Gucci. Det är så skönt att vi bor just vid skogen för det finns fina stigar att promenera efter här. Så mysigt och Gucci älskar det :)

Nu ska jag kika vidare här och sen blir det maaaat.

Puss!

Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()

-

Nu känner jag äntligen att jag har ork att uppdatera här. Jag har haft fullt upp med prov förra veckan så det har helt enkelt inte blivit..

Sanna har varit här från torsdag till söndag. Hon följde med mig till skolan på fredag men där gjorde vi typ inget vettigt, eller jo. Vi kollade American History X och jag och Diana satt och grät lite smått. Den är ju så jävla hemsk den där filmen, men trots det så älskar jag den. Annars har vi inte gjort något speciellt i helgen, vi har bara tagit det lugnt. Gick på stan i Luleå på fredag och i Boden på lördag, men fattig som jag är så köpte jag inget. Eller egentligen är jag inte så fattig, men jag prioriterar annat som är viktigare.

Idag har jag varit ledig så jag och Simon har pluggat teori som fan, känns riktigt bra. Så har vi varit och promenerat med Gucci. Ja justja, på söndag var vi och promenerade i 2 timmar sammanlagt och de var ju också bra.. menmen. Imorgon är det skola igen som vanligt, jag längtar inte. Nån fler som är grymt skolless? Och imorgon måste jag komma ihåg att hämta ut avmaskningsmedlet till Gucci också, slår vad om att jag kommer glömma bort det.

Bjuder på några bilder på min lilla skönhet :)



Simon och Gucci pussas ;-*

Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()

-

Hallå!

Jag har inte orkat uppdatera på flera dagar, har ingenting att skriva om :) Menmen, idag har jag iallafall varit i skolan. Började 9.45. Det visade sig att jag kom  helt i onödan. Hade ingen lektion förrän 10.30 och då hade jag NK i 40 minuter. Sen hade jag nästa lektion 13.00 och då skulle vi spela upp våran töntiga dockteater som ingen från BF ens ville göra.. Skönt att vi äntligen har fått bortgjort den där skiten :P När jag kom hem har jag och Simon typ bara legat i soffan framför tv'n hela kvällen.. Och jag skulle tro att vi fortsätter med det nu :)

Puss

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

Gomorron !

Idag har jag vaknat 07.20 och var helt klarvaken. Konstigt för att vara mig? Nåja. Jag har iallafall ätit "frukost", dvs. grekisk lasagne med sallad och tsatziki. MUMS. Och nu ska jag gå och fixa mig och sen ska jag hoppa på bussen till Gällivare med hela min förra klass i princip och Sofia & Sanna, fan vad jag har saknat dem alla. Man träffar ju aldrig dem :) Så ska vi gå på marknaden och kika. Finns antagligen ingenting som alla andra år men det kan ju vara kul att komma ut iallafall.

Ikväll ska jag och Sofia på Olles. Jag har ju sagt tidigare att jag aldrig mer ska fara på krogen i Gällivare. Men nu när det är marknad kanske det blir lite mer röjj. Det återstår att se.
Har inte tid att sitta här och dåsa nu så nu ska jag sätta igång med att sminka mig :P

Puss!

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

DET ÄR HELG!

Jag har kommit hem från skolan för en liten stund sen. Alltså det borde fan vara olagligt att få sluta senare än klockan 1 på en fredag! Jag är dessutom ashungrig, för att idioterna bestämde sig för att servera risgrynsgröt som lunch...  idag. HALLELUJAH! Men som tur är så har vi beställt hem mat, för vi hinner inte börja laga något eftersom allt är i frysen. Så min  älskade kycklingkebab borde anlända alldeles strax :)

Ikväll ska jag inte göra nånting, ska nog bara ta det lugnt och umgås med familjen. Men imorgon blir det utgång, hoppas att det blir roligt :)

Nu ska jag kila. Puss och kram!

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej.

Nu börjar det äntligen närma sig helg. Jag bara går och räknar ner dagarna till helgerna, loven osv. Jag är verkligen less på skolan just nu =/ Hade varit så skönt med sommarlov!

Nu har jag alldeles just duschat, ska gå och sova nu. Jag är helt slut.. Nånå, idag har jag iallafall varit i skolan. Haft prov i samhällskunskap, kändes som att det gick hyfsat iallafall. Sen efter skolan har jag inte gjort någonting alls, hade stora planer på att gå ut på långpromenad med Gucci men det blev inte av någon anledning :/

Nä nu blir det fan sängen, ögonen håller på att åka igen...
Puss och kram!

Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tisdag

Ganska händelselös dag. Har varit i skolan och där gjorde vi inte ett skit. Sen åkte jag hem och vi lagade middag och sen var det bara att gå till tvättstugan.. Jag är sugen på godis så kanske jag ska gå till dollar och köpa litegrann innan jag börjar plugga samhällskunskap :)

Puss

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

Hej!

Har inte blivit mycket uppdateringar i helgen, men jag har helt enkelt inte haft tid. I lördags kom mamsen, Simon och Mathilda hit. Mamma sov i Sörbyn men Simon och Mathilda sov här så vi hade myskväll med chips & dipp och karra och film. Sen klev vi upp tidigt på söndagen för det var hundutställning på travet. Det gick sådär :) Cindy gick vidare till finalen, men vi orkade dock inte vara kvar till dess. Gucci blev 2:a mot Lyra så det var ju synd men jag är nöjd ändå. Det var Guccis första utställning också så man ska väl kanske inte ha så jättehöga förväntningar. Men kul var det! Jag var väl typ 13-14 år sist jag ställde ut någon av våra hundar så jag var lite ringrostig ;p Sen när vi kom hem for jag och Mathilda och  badade och sen åkte dom hem. Har då haft en väldigt rolig helg :)

Idag har jag varit i skolan, hade ju bara en lektion och det var idrott. Vi skulle promenera eller jogga så jag, Sara, Amanda & Carro prompade tillsammans. Gooode blöta blev vi, fyfan! Sen när jag kom hem åt jag lunch och sen gick vi på stan och jag köpte äntligen en ny mobil. Nu ska den gamla jäveln kasseras kan jag lova! Nu ikväll har vi varit en sväng på dollar och köpt lite nödvändiga grejer, sen har vi kollat på Hundcoachen och Irene Huss. Imorgon har vi tvättstuga mellan 17-21 så det är väl det våran dag kommer bestå av ;)

Nu ska jag gå och sova. Puss!

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hihi

Vad heter din hund?
Långvarpet's Always on my mind, men vi kallar henne bara Gucci.

Varför valde du just det namnet och vilka andra namn funderade du på?
För att jag ville ha ett ovanligare namn. Det stod mellan Gucci och Fröken men till sist bestämde jag mig att hon fick heta Gucci :)

När är din hund född?
22 juli 2008.

Vilken ras är den och vilken färg har den?
Hon är en pomeranian. Hon är registrerad som röd om jag inte minns fel, men hon är mera åt orange/rödsobel hållet.

Vad väger din hund?
Hon väger 2 kilo :)

Vart köpte du hunden och vad kostade den?
Jag köpte henne från Älvsbyn och hon kostade 17000:- om jag inte minns fel :)

Varför valde du just den rasen?
När våran hund Cindy var hos sin amma i Jokkmokk träffade vi Pomeranians för första gången eftersom hon hade några stycken. Då fastnade vi för dom, för dom var småa men dom var ändå som vilken stor hund som helst. Och sen blev vi så sugen på att skaffa en liten hund och då bestämde vi oss för en Pom.

Har du deltagit i några tävlingar med hunden?
Ja, vi har ställt ut henne.

Är hunden rädd för något?
Haha, ja. Hon är rädd för dammsugaren.

Vill du ha fler hundar av samma ras?
Självklart! Helst skulle jag föda upp Pommar :)

Kan hunden några konster och lydnad?
Alltså, jag är inte så mycket för att lära henne konster och sånt. Eftersom jag vill ställa ut henne så lärde jag henne inte att sitta för jag vill inte ha en hund som sitter i ringen, så vi har lärt henne att stå vackert istället. Men hon kan det vanliga som "Varsågod, stanna" osv osv. :)

Permalink Mitt liv Kommentarer (3) Trackbacks ()

-

Jag och Simon har suttit bänkade framför datorn nu i flera timmar och kollat på Thats amore, det är Domenicos eget program. Ni vet han från italien som var med i första säsongen av A shot at love. Varenda kväll har vi kollat det och nu kollade vi sista avsnitten på datorn eftersom det inte skulle vara på tv ikväll. Och min favorit Megan vann!

Nu blir det nog att gå och sova skulle jag tro. Ska upp ganska tidigt imorgon för då kommer mamsen, Simon och Mathilda. Och självklart min lilla ögonsten Gucci. Jag längtar!
Jag vet inte om jag skrivit det tidigare men min vovve var ju hos veterinären igår för att hon skulle dra ut tänder. För dom som inte vet det så kan jag berätta att Pomeranian ofta har problem med att tappa sina tänder så man brukar oftast få söva ner dom hos veterinären och dra ut tänderna för att dom inte ska få bettfel. Och jag var så orolig när hon skulle sövas, för sist vi sövde en av våra hundar gick det ju inte speciellt bra... :(

Nu ska jag diska innan det blir sängen, för tro mig vi har ett väldigt stort berg av disk nu sen middagen.
Puss!

Jag ser helt lortig ut i ansiktet, haha. Men det är jag faktiskt inte :D

Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()

-

Förresten så har vi sett två filmer i veckan. Först såg vi Låt den rätte komma in och den var inte alls nå bra som alla har sagt. Tyckte den var helt värdelös.. Det hände egentligen aldrig nånting. Så om nån har funderat på att se den så gör det inte!
Sen har vi äntligen sett Rallybrudar också, och den var väl inte heller så jättebra. Den gick att se men jag vet inte riktigt, den var ganska seg... Men sevärd är den iallafall.

Nånå..

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fridayyy

Nu har jag tid att blogga lite, har haft fullt upp. Åkte till skolan, började ju klockan 12 och vi slutade nångång efter 2. Sen kom jag hem, jag och Simon lagade mat. Hamburgare och egen klyftpotatis, det vart jäkligt gott :) Nu sitter vi och kollar på tv, och det blir väl att göra det resten av kvällen också. Jag känner mig ändå ganska trött så det blir nog bra skulle jag tro.

Puss!

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wiie

Jag har varit grymt sugen på att baka i flera dagar, så igår gick jag och Simon och handlade bakingredienser. Nu har vi just satt in en kladdkaka i ugnen och det ska bli väldigt smarr att äta sen. Nån dag ska vi baka scones, enkelt och gott!


Nu blir det mys och kladdkaka framför tv'n!

Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tjött

Jag hade en kort skoldag idag, kändes onödigt att sitta på bussen 2 timmar sammanlagt för att ha en lektion. Vi hade samhälls och gjorde som vanligt typ ingenting. Sen slutade jag. Då var jag tvungen att sitta och vänta på bussen jättelänge. När bussen väl kom var jag så trött så jag trodde jag skulle dö, jag orkade knappt hålla uppe ögonen. Så jag har väl halvslumrat hela resan tillbaka till Boden, tur att det knappt var nån på bussen :) Tänkte egentligen gå på Dialect och kolla på en nu mobil så fort jag kom hit men jag var så hungrig så jag orkade verkligen inte. Vi får se om jag orkar gå dit snart, det känns så jävla jobbigt haha.

Jag har inte sovit många timmar inatt, jävla sömnproblem har jag hela tiden.. Men jag ska försöka hålla mig sysselsatt hela dagen så att jag blir trött ikväll. Kände mig så duktig imorse också att jag gick till skolan fast jag är jätteförkyld och jag var astrött. Simon vaknade samtidigt som min klocka ringde så jag var inte helt ensam på morgonen för en gångs skull :) Hihi.

Nu ska jag kolla tv. Puss

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

Åhh jag är så jävla less på allt.



FAN.

Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()

Hallå.

Jag hade kunnat skriva ett intressant inlägg idag. Men jag tror jag skippar det.

Har ingen fantasi idag. På återseende!

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Livet är en fest

Slänger in en gammal goding med Nationalteatern.

På fredagskvällen bubblar det i blodet, man är kåt
vi skulle gå på Vågen och dansa oss en låt
vi grundade med groggen, Greven, Plast och jag
och fredagsdrömmen växte om en flicka varm och glad

Livet är en fest
Håll med om det folk och fä
Men om livet är pest
Fyllan värmer bäst

Men när vi kom till Vågen, då var det nåt som dog
där var det knuff och trängsel, och inte många log
vi satte oss i baren och tog en flaska vin
Och drömmen börja slakna om en flicka varm och fin

Livet är en fest
Håll med om det folk och fä
Men om livet är pest
Fyllan värmer bäst

Sen hängde vi i baren, drick min broder, drick
orkestern malde svensktopp och sista dansen gick
och jävlar vad jag ville, att det nånstans fanns en tjej
som kunde komma fram ur röken, fram till mig och säga: HEJ !

Livet är en fest
Håll med om det folk och fä
Men om livet är pest
Fyllan värmer bäst

Sen stängde dom och vi gick hem, vår fredagsdröm var slut
Jag spydde i en rännsten, blev utskälld av en snut
Men glöm din värk i hjärtat och glöm ditt kneg min vän
För snart så är det fredag, då försöker vi igen

Livet är en fest
Håll med om det folk och fä
Men om livet är pest
Fyllan värmer bäst

Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()

Är det fest eller?

Jag och Sofia var ut igårkväll. Vi började fixa oss ganska tidigt och drack några groggar innan vi for upp på Harry's. Det var helt värdelöst, var bara massa 40 plussare där. Inget ställe för mig eller Sofia alltså. Så vi fick skjuts ner på O'leareys. HELT VÄRDELÖST DÄR OCKSÅ. Det var inte speciellt mycket folk där, och vi betalade 100 spänn i inträde helt i onödan. Det var inte det minsta röjj där, var ju knappt någon som dansade. Så nej tack, aldrig med krogen i Gällivare för min del :P

Inatt har jag mått väldigt dåligt, trots att jag inte var full överhuvudtaget igår. Så jag har legat vaken mestadels den här natten och druckit litervis med vatten. Nu har jag bara lite huvudvärk så det kan jag nog leva med. Snart ska vi laga tacos, jag är grymt hungrig så jag längtar efter att få skotta i mig lite mat haha!


FAN JAG SER JU UT SOM RIDGE FORRESTER I GLAMOUR PÅ DEN HÄR BILDEN :|

Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hej!

Har haft en mysig dag idag, enda dagen på lovet som jag faktiskt har gjort någonting vettigt! Mathilda följde också med oss till gällivare så vi gick till kioskpiraten och var där tills Sofia slutade. Sen gick vi på banken och jag fick nytt lösenord. Den här gången ska jag fan inte glömma bort det!! Sen gick vi till vetehatten och fikade. Träffade Cissi också eftersom hon jobbade och det var roligt, har inte sett henne på jättelänge :) Sen gick vi ner till Sunbotique (stavning?) och solade. Var väldigt skönt kan jag säga, och jag har känt mig så jävla blek nu när jag inte solar lika mycket som jag gjorde när jag var på praktiken :D Huhu..

Nu ska jag gå upp och vara social. Uppdaterar nog senare om jag orkar :)

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

Nu har jag alldeles just sminkat mig. Ska åka ner med pappa till Gällivare när han har ätit klart och då ska jag träffa Sofia, vi ska åka på banken och sen blir det fika och solning. Wiiie!

Jag uppdaterar när jag kommer hem.

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

Var det nån fler än jag som kollade på Efterlyst idag när dom sände direkt från Gällivare?
Hela min familj + min brors kompisar satt och kollade. Innan programmet började sa vi att antingen kommer det vara nån alkis med i bild eller så kommer folk stå och glo i bakgrunden. Och självklart så såg man till en början nån gubbe stå där och glo, gå fram och tillbaka osv. Sen kom det ett helt jävla fjortisgäng, gissar att det var några äckliga 93or eller 94or med asfula Diva och Svea mössor som stod där och flinade & vinkade, samt några töntiga pojkar_94 med mössor i olika skrikiga färger som desperat försökte komma med i bild. Inte nog med det så var det självklart några Epatöntar som var tvungen att köra fram och tillbaka och försöka sladda/tutade osv. Fattar inte alla jävla idioter att folk som kommer söderifrån kommer att tro exakt det vi vill att dom inte ska tro. Att vi aldrig ser några folk häruppe, så när det väl kommer någon blir vi helt tokiga!? Man håller verkligen på att skämmas ögonen ur sig när man ser hur alla desperat försöker bli med i bild. Jag skäms fan att jag kommer från Gällivare. Nu kan man iallafall trösta sig med att man inte bor här längre :s Och nej jag tror inte att jag är nån 08 bara för att jag har flyttat. Nu är de sagt så kom fan inte och tro nånting.

För övrigt så stör jag mig på allt just nu. Stör mig på folk som alltid säger att dom ska ta livet av sig osv. Och du som mår så dåligt, köp några rakblad. Skär dig själv i handleden, sen är du snart glad! Visst, alla har väl för fan dåliga dagar men så fort du känner dig lite nedstämd behöver du inte säga att du inte orkar leva. Man tar dig ändå inte på allvar precis ? :p

säg att jag är elak osv, jag har ändå hört allt. så jag bryr mig inte.

Permalink Mitt liv Kommentarer (4) Trackbacks ()

Hej!

Fan vilket fint väder det är ute idag! Soligt och plusgrader, vad mer kan man begära när man har lov och allting? :) Tyvärr är ju i princip alla mina vänner och jobbar eller gör nåt annat och jag sitter här hemma men äh, jag är inte bitter för det.. Jag har nyss varit ute med hundarna och det var väldigt skönt :)

Jag och mamma tänkte egentligen åka på banken idag men vi skippade det och åker imorgon istället. Jag har redan lyckats glömma bort mitt lösenord till internetbanken så jag måste få en ny aktiveringskod... Väldigt lyckat Emma!

Bilder på Gucci idag när vi var ute och busade :)



Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

jobb: jag har inget riktigt jobb än så länge, extrajobbar dock på min pappas jobb och det trivs jag förträffligt med. annars så går jag skola och jag går på barn- och fritidsprogrammet i luleå. trivs bra där också :) har världens roligaste klass.

Kärlek/relationer
: jag och simon har varit tillsammans i 2 år & 2 månader, är förlovade och bor i en liten etta. har världens bästa vänner & familj också, dom ställer alltid upp för mig och det är jag väldigt glad för :)

hälsa: jag hatar att träna och det vet dom flesta som känner mig ordentligt. dock promenerar jag ju väldigt mycket. inte några powerwalks eller så, men det duger gott för mig. bara man rör på sig så..

Övrigt
: jag har en underbar vovvsing som jag älskar mer än allt annat. hon är bara 20 cm hög och väger 2 kilo, men hon är en stor hund i litet format och hon har verkligen ett hjärta av guld! i framtiden ska vi eventuellt börja med agility eller freestyle, det återstår att se...

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

Det har inte hänt så mycket idag så det kommer nog inte bli nåt speciellt intressant inlägg, as usual. Jag har suttit hemma i princip hela dagen, men på kvällskvisten orkade jag faktiskt lyfta på fläskröven och åka med pappa till soptippen för att han skulle slänga grejer och sen begav vi oss till Jysk för att jag skulle kolla ett soffbord till lägenheten. Tror ni jag hittade nåt? Självklart inte. Man får väl åka till Ikea nån gång i framtiden istället... suck. Men ett fint soffbord skulle vi verkligen behöva för det vi har nu är alldeles för litet :) Nånå, det löser sig säkert.

Sen åkte jag till Sanna en sväng, och vad gjorde vi... hm? Vi satt mest och surrade, satt framför datorn och snokade och åt varma mackor. Det var mysigt som vanligt!

Nu hade jag tänkt gå och duscha faktiskt.. Sen blir det nog sängen om jag orkar. Skriver grattis till min älskade lillasyster som fyller 10 år idag, tyvärr fick hon magsjuka idag så hon har nog inte haft så rolig födelsedag :( En fin rosa digitalkamera fick hon iallafall och jag ska köpa The sims 3 åt henne när det kommer ut. Och imorgon fyller min älskade lillebror 16 år. Man kan dock tro att han är typ 2 år äldre än mig. ;) Nånå hursomhelst, hoppas han får en bra födelsedag :)

Tjingeling

Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()

-

Idag har jag och mammsen varit på stan, köpte presenter åt min syster som fyller år imorgon och min bror som fyller år dagen efter. Så fick jag även med mig en ny eyeliner hem och en ny tröja, precis en sån som jag har letat efter jättelänge. Då blev jag väldigt nöjd!
Jag ska åka till jobbet om en liten stund, ska bara smälta maten först. Vi lagade köttfärssås och mackisar när vi kom hem och det satt väldigt fint i magen kan jag lova..

Jag ska lägga in bilderna från farmen nån dag, men jag kan inte överföra mina bilder. Pappa raderade mitt sånt där program och då går det plötsligt inte att lägga in bilderna, irriterande! Men nån dag här kommer dom :P

Puss!

Permalink Mitt liv Kommentarer (3) Trackbacks ()

-

Läste tyvärr igenom mitt förra inlägg och jag skrev osammanhängande som fan, men ja. Jag är ju en liten mongolid så vad annat kan man förvänta sig? =)

*Pözzaz å kjamaz*

Förresten så vet jag en bryyyyd i gällivare som ser ut som miss piggy, guess who? *fniss*

Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()

Wiho

Har haft en grymt rolig helg!
På lördagen for vi till travet och kollade på skoter/cross showen men det var fan inget speciellt, tyckte det var ganska värdelöst faktiskt.. Så vi blev inte så långvariga där. Vi for hem och käkade och sen började jag och Sofia fixa oss. Tog några drinkar innan Simon, Joni och Johanna skjutsade oss till farmen vid halv 10. Det var inte speciellt mycket folk då men Eken ringde så vi hängde med honom och resten av folket ett tag, haha han hade sån jävla ångest idag när han såg hur mycket pengar han hade bränt på oss under kvällen. Jag och Sofia hade pratat innan om att vi fan skulle bli bjudna på drinkar under kvällens gång och nog fan blev vi det alltid :) Sen började Drängarna spela och jag har svaga minnen av det, kommer ihåg att det kom fram en kille till mig och sa nåt i stil med "Alltså, jag måste säga det. Men du är så jävla snygg!" och då fick Sofia och Eken rädda mig. Haha! Förresten så fick vi rädda varandra under hela kvällen.. Sen kommer jag ihåg att jag och Sofia sjöng som aldrig förr och att vi fick öl på oss och att jag träffade Leffe och Fredde. Resten är som i en dimma.

Sofia blev antastad av en "anonym" kille som kysste henne på halsen och den äckliga snubben som stötte på mig tog tag i mig och började dansa med mig så jag knappt tog mig därifrån. Men trots alla slibbiga killar så hade vi en jävligt rolig kväll, och jag tror fan att det var dom som gjorde kvällen också. För vi har verkligen haft nånting att skratta åt, haha. Sen träffade vi förresten Sebban och han sa att jag var bra på att dansa, så vi dansade och sen försökte vi få han att rida på tjuren, jag kommer inte ihåg om han gjorde det men vi var då grymt sugna på att göra det, dock gjorde vi inte det ;D Sen åkte vi hem med Micke Kempainen (stavning?) och så hoppade nån av hans kompisar in. Jag tror att han var från Övertoneå men han var då jävligt rolig, dessutom gav han öl åt oss också. Kvällen slutade med att Eken slocknade i soffan med Sofia och jag och Simon somnade i sängen. Kan ju säga att jag inte mådde alltför bra imorse men det är fan smällar man får ta. Kvällen var nice som fan, när gör vi om det? :)

Idag har vi inte gjort mycket, förutom att vi var hos Lina för hon fyller 20 år idag, grattis! Så vi har ätit god tårta, och sen åkte vi upp till Gällivare med Markus. Och nu ska jag dejta kudden för jag är jävligt trött.

Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()